Dermatoloji, Kumlu, Hatay
Şehit Üst. Mustafa Şimşek Bulvarı, Kayseri • Harita
PINAR ESTE-CLİNİC
Ümit Mahallesi Doğan Taşdelen Bulvarı Çamlıca Bulvar Sitesi C Blok 56/23, 5.kat, Ankara • Harita
Uzm. Dr. Aylin Noyan Düzova Muayenehanesi
Medical Point İzmir Hastanesi
Dermatoloji, İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları
, Gastroenteroloji, Nefroloji, Romatoloji, İmmünoloji, Hematoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk kardiyolojisi, Çocuk endokrinolojisi, Çocuk hematolojisi, Çocuk nörolojisi, Çocuk gastroenterolojisi, Neonatoloji, Çocuk i̇mmünolojisi, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Çocuk ürolojisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi biyokimya, Acil tıp, Aile hekimliği, Diyetisyen, Psikiyatri, Psikoloji, Fizyoterapi ve rehabilitasyon, Jinekolojik onkoloji cerrahisi, Girişimsel radyoloji · Daha fazla -
Güvenevler Mah. 1914 Sk. Boss Point İş Merkezi No: 5A D: 8, Mersin • Harita
Uzm. Dr. Belma Türsen Muayenehanesi
İNCİRLİ CADDESİ NO:61 DENİZ APARTMAN B BLOK KAT:1 DAİRE 2, İstanbul • Harita
FUNDA GARİP UÇAR DERMATOLOJİ KLİNİĞİ
Trabzon Özel İmperial Hastanesi
Dermatoloji, İç hastalıkları, Gastroenteroloji
, Kardiyoloji, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Acil tıp, Diyetisyen, Psikiyatri, Göğüs hastalıkları ve tüberküloz, Diş hekimi, Diş hastalıkları ve tedavisi, Psikoloji, Fizyoterapi ve rehabilitasyon, Girişimsel radyoloji · Daha fazlaKemerkaya Mah. Orhan Karakullukçu Bulvarı İmperial Hst. No:5 Ortahisar / TRABZON, Trabzon • Harita
Trabzon Özel İmperial Hastanesi
Değirmiçem, Maraşal Fevzi Çakmak Blv. No:74 /A, Şehitkamil • Harita
Uzm Dr Zeynel Önder Muayenehanesi
Yahya Kaptan mh Şehit Ergun Köncü sk No: 9 Kat 3, Kocaeli • Harita
Uzman Doktor Lale Kavan Ateş
Farabi Hastanesi
İç hastalıkları, Alerji hastalıkları, Kardiyoloji
, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Pratisyen, Diyetisyen, Diş hastalıkları ve tedavisi, Psikoloji · Daha fazlaKosova Mahallesi Veysel Karani Caddesi Ebru Sokak No: 14, Selçuklu • Harita
Farabi Hastanesi
Yeşilırmak Mah. Vali Zekai Gümüşdiş bulvarı, Muratdağı Plaza Kat:4, Tokat • Harita
Dr. Havva Yıldız Seçkin Muayenehanesi
Bahcelievler mah., Dizer Sk., Armağan Sitesi No:1, İstanbul • Harita
Sezen Takmaz Mandallı Kliniği
Özel İlgi Çocuk Tıp Merkezi
Dermatoloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk cerrahisi
, Radyoloji, Diş hekimi, Psikoloji, Çocuk diş hekimliği (pedodonti), Dil ve konuşma terapisi · Daha fazlaYahya Kaptan Mahallesi Demokrasi Bulvarı No:10, İzmit • Harita
Özel İlgi Çocuk Tıp Merkezi
Akpiyar Mah. Balık Ayağı Bulvarı, No:10/B, Şanlıurfa • Harita
Uzm. Dr. Kenan Keskin Kliniği
Güneşli, No:24-28 B, İstanbul • Harita
Dr. Öğr. Üyesi Orkun Erden
Özel Ankara Uluslararası Hastanesi
Dermatoloji, İç hastalıkları, Göğüs hastalıkları
, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Pratisyen, Göğüs hastalıkları ve tüberküloz, Diş hekimi, Diş hastalıkları ve tedavisi, Restoratif diş tedavisi · Daha fazlaKöşk Mahallesi Anavatan Caddesi No:22, Keçiören • Harita
Özel Ankara Uluslararası Hastanesi
Barış Mahallesi Belediye Caddesi No:30 Ginza Lavinya Park C Blk No: 173, İstanbul • Harita
Sadiye Keskin Muayenehanesi
Manavkuyu, 250. Sk. No: 23,, İzmir • Harita
İzmir Tınaztepe Üniversitesi Özel Galen Hastanesi
Medikar Hastanesi
Dermatoloji, İç hastalıkları, Kardiyoloji
, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Acil tıp, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi, Psikoloji, Fizyoterapi ve rehabilitasyon, Girişimsel radyoloji, Psikolojik danışma ve rehberlik · Daha fazlaÜniversite Mahallesi Şehit Ateşe Reşat Bulvarı No:7, Karabük • Harita
Medikar Hastanesi
Bağdat cad. Noter Sokak No: 24/5 Şahinler Apt. Kat:2 Şaşkınbakkal, İstanbul • Harita
Dr.Kerem Baykal Dermatoloji ve Kozmetoloji kliniği
Yeşilyurt mahallesi, Yeşilyurt İstasyon Cd. No:18/1, İstanbul • Harita
Uzm. Dr. H. Nur Öztürk Muayenehanesi
Denizli Özel Denipol Hastanesi
Dermatoloji, İç hastalıkları, Kardiyoloji
, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Acil tıp, Pratisyen, Diyetisyen, Psikiyatri, Psikoloji · Daha fazlaMerkez Efendi Mahallesi 29 Ekim Bulvarı No:102, Denizli • Harita
Denizli Özel Denipol Hastanesi
Yenikent Sabuncu Sitesi C Blok No: 35/d, Adana • Harita
Mete Baba Muayenehanesi
Süleyman Felek Cad Şarkiye Mah. No: 89 /105, Ordu • Harita
Doç.Dr.Sevda Önder Dermatoloji Kliniği
Özel Metrolife Hastanesi
Dermatoloji, İç hastalıkları, Kardiyoloji
, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Pratisyen, Cerrahi onkoloji, Fizyoterapi ve rehabilitasyon · Daha fazlaŞenevler Mahallesi 6129. Sokak No:2C Karaköprü, Şanlıurfa • Harita
Özel Metrolife Hastanesi
Kültür Mahallesi Arnavutköy Yolu Sokak No:58, Beşiktaş • Harita
Etiler Estetik Dermatoloji
Tunalı Hilmi Cad. 111/6 Kavaklıdere, Çankaya/Ankara, Ankara • Harita
Özel Drderm Polikliniği -Uzm. Dr. Melis Bal Akdoğan
ÖZEL AKTIP HASTANESİ
Dermatoloji, İç hastalıkları, Kardiyoloji
, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Halk sağlığı, Pratisyen, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi, Diş hastalıkları ve tedavisi, Çocuk diş hekimliği (pedodonti), Akupunktur, Ozon terapi · Daha fazlaKemer Köprü Mahallesi, Kadıoğlu Sokak No:30, Bartın • Harita
ÖZEL AKTIP HASTANESİ
Güvenevler Mah.No: 133/2 A Blok Mersin Forum AVM, Mersin • Harita
Bilal Bulut Muayenehanesi
Davraz Mah 104 Cadde No:46 İç Kapı:29, Isparta • Harita
Uzm. Dr. Işıl Düver Ural
Başkent Üniversitesi Konya Hastanesi
Dermatoloji, İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları
, Gastroenteroloji, Nefroloji, İmmünoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk kardiyolojisi, Çocuk alerjisi, Neonatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi patoloji, Acil tıp, Ağız diş ve çene cerrahisi, Pratisyen, Psikiyatri, Diş hekimi · Daha fazlaHocacihan Saray, Saray Cd. No:1 Selçuklu, Konya, Selçuklu • Harita
Başkent Üniversitesi Konya Hastanesi