İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi %100 İngilizce Beslenme ve Diyetetik bölümünden 2021 yılında mezun oldum. Başlıca İstanbul'da özel bir beslenme kliniğinde danışan kabulüne başladım. 2022-2023 senelerinde Özel bir hastanede beslenme danışmanlığı yaptım. 2024 yılında kurmuş olduğum Diyetisyen Elif Üstgelgin Beslenme ve Diyet Danışmanlığı Merkezinde danışanlarımla aktif bir şekilde çalışma hayatıma devam ediyorum.
Diyetisyen Randevusu
Cumhuriyet Mahallesi, Turan Caddesi, No:9 A, Ankara
Dyt. Elif Üstgelgin
Cumhuriyet Mahallesi, Turan Caddesi, No:9 A, Ankara
Dyt. Elif Üstgelgin
Cumhuriyet Mahallesi, Turan Caddesi, No:9 A, Polatlı, Ankara
g....k
Elif Hanımla beraber 20 kilo verdim. Verdiği diyet listeleri sürdürülebilir ve listeler sayesinde sağlıklı beslenme alışkanlığı kazandım. Ofisine gittiğim ilk günki gibi hâlâ özenle, güleryüzlü ve tatlı dili ile karşılar, daima ulaşılabilirdir aklıma takılan her konuda kendisine yazıp bilgi alabiliyorum.
Motivasyon konusunda kendisi bana çok destek oldu, yeme ataklarımda alternatif çözümler sundu.
Diyetteyim diye kısıtlanmadım asla yazdığı listelerde de benim istediğim menülere göre düzenledik.
Kendisi ile 2 yıldır devam etmekteyim. Ben ilgi alakasından çok memnun kaldım, gönül rahatlığı ile de diyetsiyen yardımı almak isteyen herkese elif hanımı tavsiye ederim
Kilo aldığımda ilk tercihimdir elif hanım• Dyt. Elif Üstgelgin • Diyetisyen Randevusu •
ma...
Tek kelimeyle mükemmel bir diyetisyen kesinlikle istemediğiniz yemekleri yemek zorunda değilsiniz listeler tamamen size ve zevklerinize özel kendinizi çok özel hissediyorsunuz işin en iyisi diyeceğim yalan olacak tek iyisi gerçekten bir çok diyetisyen ile çalıştım ama elif hanım gibisine rastlamadım mükemmel bir insan
• Dyt. Elif Üstgelgin • Diyetisyen Randevusu •
ha...
Elif Hocam sayesinde beslenme düzenim tamamen değişti. Listeye uyduğumda çok güzel sonuçlar aldım, hem de spor yapmadan.
• Dyt. Elif Üstgelgin • Diyetisyen Randevusu •
Elif Üstgelginn isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Elif Üstgelginn, Diyetisyen. Size Elif Üstgelginn tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Diyetisyen Randevusu.
Elif Üstgelginn adresi nerede?Elif Üstgelginn şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Cumhuriyet Mahallesi, Turan Caddesi, No:9 A Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Elif Üstgelginn isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Elif Üstgelginn uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Elif Üstgelginn hangi dilleri konuşuyor?Elif Üstgelginn ile Almanca, İngilizce, Rumence, Türkçe dilinde konuşabilirsiniz.
Elif Üstgelginn isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Elif Üstgelginn tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Elif Üstgelginn hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Elif Üstgelginn hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.