Kardiyoloji, Kumlu, Hatay
Eyüp Avcı Muayenehanesi
Öğretmenevleri Mahallesi 460. Sokak No:48, Konyaaltı • Harita
Özel Olimpos Hastanesi
Tıbbıye Cad.No:13, Kadıköy • Harita
İstanbul Dr. Siyami Ersek Göğüs Kalp Ve Damar Cerrahisi Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
Körfez Mahallesi 19 Mayıs Üniversitesi, Atakum • Harita
Ondokuz Mayıs Üniversitesi
Özel Medihaus Cerrahi Tıp Merkezi
Kardiyoloji, İç hastalıkları, Nöroloji
, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Diyetisyen, Diş hekimi, Periodontoloji · Daha fazlaMevlana Mahallesi Sultan Ahmet Caddesi No:9, Esenyurt • Harita
Özel Medihaus Cerrahi Tıp Merkezi
Cumhuriyet Mahallesi, 629 Sokak, No:16 Muratpaşa / ANTALYA, Antalya • Harita
Özel Opera Yaşam Hastanesi
Şanlıurfa Birecik Devlet Hastanesi
Kardiyoloji, İç hastalıkları, Göğüs hastalıkları
, Enfeksiyon hastalıkları, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Genel cerrahi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Göz hastalıkları, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Pratisyen, Psikiyatri · Daha fazlaMeydan Mahallesi, Şanlıurfa • Harita
Şanlıurfa Birecik Devlet Hastanesi
Gaziantep Üniversitesi Şahinbey Araştırma Ve Uygulama Hastanesi
Kardiyoloji, İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları
, Gastroenteroloji, Nefroloji, Hematoloji, Geriatri, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk kardiyolojisi, Çocuk endokrinolojisi, Çocuk hematolojisi, Çocuk nefrolojisi, Çocuk nörolojisi, Çocuk alerjisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Algoloji, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi patoloji, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Tıbbi farmakoloji, Acil tıp, Adli tıp, Halk sağlığı, Pratisyen, Psikiyatri · Daha fazlaÜniversite Bulvarı Kilis Yolu, Şahinbey • Harita
Gaziantep Üniversitesi Şahinbey Araştırma Ve Uygulama Hastanesi
Özel Büyükçekmece Kolan Hastanesi
Kardiyoloji, İç hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları
, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Diyetisyen, Göğüs hastalıkları ve tüberküloz, Diş hastalıkları ve tedavisi, Psikoloji, Fizyoterapi ve rehabilitasyon · Daha fazlaFatih Mahallesi Fedakar Sokak No:3, Büyükçekmece • Harita
Özel Büyükçekmece Kolan Hastanesi
Acıbadem Cad.Tekin Sok.No:8, Kadıköy • Harita