Benim uzun yaşam ve ölümsüzlük konusundaki sezgisel yaklaşımım, hissettiğim o derin içsel bilgi ve Mezopotamya’nın kadim sağlık anlayışıyla birleştiğinde, Gılgamış Destanı’na doğal bir kapı açmış olduğumu farkettim.
Ben, uzun yaşamın sırlarını keşfetmeye çalışırken, geçmişin bilgeliğine yöneliyordum.Mezopotamya’da doğmuş olmam, beni kadim bilgelik ve ölümsüzlük arayışının köklerine götürüyordu. Çocukluk anılarımdaki sezgisel deneyimlerin, insanın zamanın ötesindeki bilgisini nasıl taşıdığına dair güçlü bir örnekti.Peki ya insanlık tarihinin en eski yazılı destanında ölümsüzlük arayışına çıkan bir kralın hikayesi? İşte tam da burada Gılgamış kitabımın ve kısmen de hayatımın misafiriydi artık.
Bir gece, ölümsüzlüğün izlerini sürdüğüm bir rüyadan gerçek bir aydınlanma ile uyandığımı anımsıyorum .O anda, tek düşündüğüm Gılgamış’ın binlerce yıl önce aynı sorularla yola çıktığını ve ölümsüzlüğün sırrını bulmaya çalıştığıydı. Ancak o, bu sırrı kendi zamanında tam anlamıyla çözemedi ama belki de bugünün bilimi ve kadim bilgeliğin birleşimiyle ben bu arayışı yeni bir boyuta taşıyabilirdim.
Kral olarak gücünü, dostu Enkidu ile olan dostluğunu ve Enkidu’nun ölümüyle ölümsüzlüğün peşine düşmesini, ama en önemlisi, onun arayışının bugünkü uzun yaşam bilimiyle nasıl kesiştiğini düşünmekten vazgeçemiyordum… Böylece Onkoloji Bilimi’ nden Longevity Bilimine yolculuğum daha da derinleşti.
- Akciğer Kanseri
Ameliyatsız Prostat Kanseri Tedavisi
Brakiterapi
Eksternal Radyoterapi
Antalya Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
Görüntü Eşliğinde Radyoterapi (IGRT)
Işın Tedavisi
Kanser Görüntüleme Kanser Deteksiyonu
Kanser Tanı ve Tarama
Protonterapi
Radyocerrahi
Stereotaktik Radyoterapi (SRT)
Antalya Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
Yogunluk Ayarlı Radyoterapi (IMRT)
İnternal Radyoterapi
Varlık Mah. Kazım Karabekir Cad, Muratpaşa 07050
- Sigortası olan hastalar
n....k
Sol böbreğim ve omuriliğim arasında 15.8 cm lik tümör vardı. Allah hocamdan bin kere razı olsun. Her şekilde bana yardımcı oldu. Her şeyi bana tek tek açıkladı. Çok ilgili bir doktor. 25 seans ışın tedavisi gördüm. Herkese tavsiye ederim.
f....)
Babam prostat kanseri olduğu için başvurduk. Işın tedavisi gördü. Uyguladığı tedaviden olumlu sonuçlar aldık. Herhangi bir şikayetimiz yok. Oya Hanım mütevazı ve iyi bir doktor. Memnunuz kendisinden.
h...
Oya Hanım, eşimin doktoru olup 2022 yılı itibariyle eşimin prostat kanser tedavisinde yardımcı oluyor. Hastalarına olan ilgisi ve tedavi sürecinde bizlere çok yardımcı oluyor. Görevinde başarılar dilerim.
R
r....)
Oya Hanım gerçekten günümüz şartlarında hastalarıyla birebir ilgilenen bir doktor. Her anlamda memnun kaldığımız bir hekim. Kendisini seviyoruz ve sayıyoruz. Annem kadın hastalıklarından rahatsızdı, ameliyat oldu. Kemoterapi ve ışın tedavisi gördü, ilgili ve alakalı bir doktor. Candan bir hekim, tedavimiz güzel geçiyor.
e....)
Annem yaklaşık 2 senedir kendisine gidiyor. Çok ilgili bir doktor, biz memnunuz. Annem ışın tedavisi alıyor şu an sağlık durumu gayet iyi. Herkese tavsiye ederim. Tedavi öncesinde ve sonrasında her şeyi detaylı bir şekilde açıklıyor. Hastasına yardımcı olan bir hekim.
Oya Marlbora isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Oya Marlbora, Radyasyon Onkolojisi. Size Oya Marlbora tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Radyasyon Onkolojisi Randevusu, Normal Randevu, Eksternal Radyoterapi, Brakiterapi, Kanser Görüntüleme Kanser Deteksiyonu, Ameliyatsız Prostat Kanseri Tedavisi, Radyocerrahi, Işın Tedavisi, İnternal Radyoterapi.
Oya Marlbora adresi nerede?Oya Marlbora şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Varlık Mah. Kazım Karabekir Cad Muratpaşa
Adresine gitmek zorunda kalmadan Oya Marlbora isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Oya Marlbora online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Oya Marlbora isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Oya Marlbora, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit.
Oya Marlbora hangi dilleri konuşuyor?Oya Marlbora ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Oya Marlbora isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Oya Marlbora tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Oya Marlbora hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Oya Marlbora hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Oya Marlbora hangi sigortaları kabul ediyor?Oya Marlbora tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.