Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi

Şükriye Mahallesi Ulucanlar Caddesi No:89, Altındağ Harita

Ankara Eğitim Ve Araştırma Hastanesi

• Prof. Dr. Mehmet Alper

Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi

Alsancak, Mimar Sinan Mahallesi, Ali Çetinkaya Bulvarı Karaahmetoğlu İş Merkez No: 52, İzmir Harita

Mehmet Alper Muayenehanesi

• Antalya Atatürk Devlet Hastanesi

Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları

, Hematoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi patoloji, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Halk sağlığı, Psikiyatri, Göğüs hastalıkları ve tüberküloz, Psikoloji · Daha fazla

Anafartalar Cad.Üçgen Mevkii No:100, Muratpaşa Harita

Antalya Atatürk Devlet Hastanesi

• Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi

, Gastroenteroloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk endokrinolojisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Tıbbi patoloji, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Halk sağlığı, Pratisyen, Psikiyatri · Daha fazla

Özalper Mahallesi Turgut Özal Bulvarı No:4, Yeşilyurt Harita

Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi

• Bursa İnegöl Devlet Hastanesi

Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, İç hastalıkları, Kardiyoloji

, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi patoloji, Pratisyen, Psikiyatri, Göğüs hastalıkları ve tüberküloz, Psikoloji · Daha fazla

Kemalpaşa Mah. Ahmet Ufuktopcan Cd, İnegöl Harita

Bursa İnegöl Devlet Hastanesi

• Özel Tam-Med Hastanesi

Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Kardiyoloji, Nöroloji

, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Genel cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Radyoloji, Diyetisyen, Diş hekimi, Psikoloji · Daha fazla

Savcılı Mahallesi İnönü Caddesi No:156, Şahinbey Harita

Özel Tam-Med Hastanesi

• Estetik International

Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Anesteziyoloji ve reanimasyon

Fulya Mahallesi, Büyükdere Cad. No:80 Mecidiyeköy, Şişli Harita

Estetik International

• Özel Ordu Umut Hastanesi

Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, İç hastalıkları, Kardiyoloji

, Göğüs hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Acil tıp, Pratisyen · Daha fazla

Şahincili Mah. 18.Sok.No:2, Ordu Harita

Özel Ordu Umut Hastanesi

• Özel Van Lokman Hekim Hastanesi

Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, İç hastalıkları, Gastroenteroloji

, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Acil tıp, Pratisyen, Fizyoterapi ve rehabilitasyon · Daha fazla

Cumhuriyet Mah. Zübeydehanım Cad. No:87, Van Harita

Özel Van Lokman Hekim Hastanesi

• Bezmialem Vakıf Üniversitesi Dragos Hastanesi

Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk ve ergen psikiyatrisi

, Dermatoloji, Genel cerrahi, Gastroenteroloji cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Ortodonti, Metabolik cerrahi · Daha fazla

Yalı Mahallesi Sahil Yolu Sokak No:16, Maltepe Harita

Bezmialem Vakıf Üniversitesi Dragos Hastanesi

• Ufuk Üniversitesi Dr. Rıdvan Ege Hastanesi

, Gastroenteroloji, Nefroloji, Hematoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk kardiyolojisi, Çocuk endokrinolojisi, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi patoloji, Tıbbi biyokimya, Tıbbi farmakoloji, Acil tıp, Halk sağlığı, Ağız diş ve çene cerrahisi, Diyetisyen, Psikiyatri, Fizyoterapi ve rehabilitasyon · Daha fazla

Mevlana Bulvarı No:86/88, Çankaya Harita

Ufuk Üniversitesi Dr. Rıdvan Ege Hastanesi

• Özel Akgün Tem Hastanesi

Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, İç hastalıkları, Kardiyoloji

, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Diş hastalıkları ve tedavisi · Daha fazla

Mehmet Akif Mah. Kemalpaşa Cad. No:92 İkitelli, Küçükçekmece Harita

Özel Akgün Tem Hastanesi