Hakkımda
Rojin Nazik İstanbul Arel Üniversitesi Psikoloji Bölümünde lisans eğitimini yüzde elli burslu olarak tamamlamıştır ve eğitimini üstün başarısından dol...
Daha fazlaOkullar / Eğitimler
İlişki Terapisi
Şefkat Odaklı Terapi
57 hasta yorumu
s....ş
Rojin Hanım ile 6. Seansımızı tamamladık. Yıllardır süren depresyonuma sebep olan her şeyi mantıksallaştırarak ,verdiği örneklerle gerekse hayata uyarlamama yardımıyla bir çoğunu aşmamı sağladı. Tereddütsüz Rojin Hanım a gelebilirsiniz.
h....k
Çok heycanlanıyordum kekeliyordum ve bunun etkisini rojin nazik hocamla başardık şuan etkisini görmekdeyim teşekkürler hocam iyki sizi tanımışsım
m ...p
Hayatim bir süresinde beni etkileyen sanal ortamda çinsellikle ilgili sorunları Rojin hanım’ ile ilk dersinden sonra çözümlenmeye başladı. geçmişte yaptığım kötü olaylardan arındırmak için destek oldu bana. gelecekteki kaygılarımdan kurtuldum. artik hep bana öğrettiği gibi anı yaşamak ve geçmişte kalmamak. çok teşekkür ediyorum hocam hayatımda bu değişikliği katkı sağladığınız için.
z....r
Bugün Rojin Hanım ile 5. seansımızı tamamladık. Daha şimdiden kendinden emin tavrıyla beni yönlendiren ve kendime inanmamı sağlayan Rojin Hanım’a çok teşekkür ediyorum. Uyguladığı yöntemlerle tüm endişelerime karşı mantıklı çürütmeler yaparak aslında kendime yük ettiğim şeylerin çok normal ve aşılabilir olduğunu kanıtladı bana. Herhangi bir psikolojik danışmanlık almayı düşünüyorsanız kesinlikle Rojin Hanım’a başvurmalısınız…
d....d
Rojin Hanım ile yolumuz keşistiği için çok memnunuz. Gerek kendisi gerekse güleryüzlü asistanı ile yaptığımız görüşmeler sonrasında çok memnun kaldık. İteşimleri, güleryüzlü olmaları, zamanında seansa başlamaları, öncesinde ve sonrasında gerekli bilgilendirmeleri yapmaları bizim için önemliydi. Tek seanslık terapi bile kızıma çok iyi geldi. Sanırım bir kaç aylık sürecek bir planlama yapacağız. Bu sürecin bize çok iyi geleceğinden hiç şüphem yok. Psikolog aramak ve doğru adresi bulmak zor bunu deneyimlerimi ile biliyorum. Rojin Hanım bizim için doğru adres. Her seans sonrası çok daha iyi olacağımıza olan inancım tam. Güzel doktorumuza ve bizi bilgilendiren asistanına teşekkür ederim. Rojin Hanımı hiç tereddüt etmeden tavsiye ederim.
z....t
Yüksek kaygımı ve sürekli geçmişte yaşadığımı farkederek Rojin Hanıma başvurdum.İlk olarak asistanı tarafından çok sıcak ve güzel karşılanıyorsunuz.Rojin hanımın yanına geçtiğimde ise çok rahat hissetim ve hiç yabancılık çekmedim.Gayet tatlı,ilgili,çözüm odaklı ve oldukça da açık sözlü :)
Kaygı nedenlerimi ele alıp tek tek çürüterek ilerledi.Kaygı seviyem oldukça azaldı.Hiçbir şey yapmak istemediğim bir dönem geçirirken şimdi kendim için bir şeyler yapmaya ve çabalamaya başladım.Hayatıma dokunduğunu ve beni kendime getirdiğimi hissediyorum.Bir psikolog arayışındaysanız kesinlikle tavsiye ederim
d.....
Rojin Hanım'dan çok ciddi fayda gördüm. Kendisinin samimi yaklaşımı ve işinde uzman olması görüşme sağlamam için en büyük sebeplerden birkaçı oldu. Ablam Rojin Hanım'dan danışmanlık hizmeti almıştı.Onun tavsiyesi üzerine görüşme sağladım. Ağustos ayında görüşmeye başladım, yakın zamanda son seansıma gideceğim. Görüşmelerimizden sonra insan ilişkilerim çok daha kuvvetli oldu. Daha pozitif iletişim kurmaya başladım. Kendisinden aldığım danışmanlık hizmetinden çok memnunum.
Rojin Hanım'dan çok memnunuz. Kendisiyle eşimle birlikte aile terapisi için görüşme sağlıyoruz. Rojin Hanım ilgili bir uzman. 10 seans görüşme sağladık. İnşallah seanslarımızın sonucunda başarılı olacağını düşünüyorum. Görüşmelerimizden sonra olumlu yönde değişmeler oldu. Eşimle sıkıntı oluyordu, şiddetli tartışmalar ve kavgalardan dolayı görüşme sağlamıştık. Eşim kendisini düzeltmeye başladı, kendisini düzeltti. Daha olumlu ve güzel davranmaya başladı. Bende bir rahatlama oldu.
p.....
Rojin Hanım çok başarılı, ilgili ve kendisini geliştirmiş birisi. Sayesinde birçok sorunumun üstesinde geldim. Kendisini herkese tavsiye ederim. Rojin Hanım'dan danışmanlık hizmeti alan danışanın referansı ile görüşme sağladım. Tanıdıklarımı da kendisine yönlendirdim. Kanser rahatsızlığı geçirdim. Rojin Hanım'la 7-8 seans görüşme sağladım. Hem kendisiyle seanslarımıza hem de kanser tedavime devam ediyorum. Benim için çok faydalı ve etkili oldu. Daha öncesinde birçok uzmandan destek almıştım ama bu kadar etkili olmamıştı. Diğer uzmanlarla bu kadar düzenli görüşme sağlamadan seanslarımı sonlandırıyordum. Kendisinin daha ilk seanstan itibaren faydasını gördüm.
Rojin Hanım çözüm odaklı, güleryüzlü, öğüt verme odaklı değil de danışanın fark etmesi açısından yardımcı olan, düşüncelerimizi kendimiz görerek değiştirmemize yardımcı olan bir uzman. Kendisiyle araştırma yaparak, internet üzerindeki yorumları okuyarak görüşme sağladım. 5 seans danışmanlık hizmeti aldım, devam ediyorum. Seanslardan sonra insanların bizi üzmediğini,sadece kendi kendimize düşüncelerimizle üzdüğümüzü anladım. Kendi düşünce ve yapı taşlarımızı,çocukluktan gelen durumları düzeltmeye çalışarak hayata daha mutlu bakmaya çalışıyorum. Rojin Hanım'dan aldığım danışmanlık hizmetinden memnunum.
Hakkımda
Daha fazlaOkullar / Eğitimler
- İstanbul Arel Üniversitesi
- Aile ve Evlilik Terapileri Eğitimi 100 saat Prof.Dr.Hürol FIŞILOĞLU
- Cinsel terapi Eğitimi
Deneyimler
- İstanbul Bilfen Anaokulu Kurum Psikoloğu
- Aktif Kolejleri Genel Müdür ( kurum psikoloğu )
- Active English Genel Müdür
Sertifikalar