*Eğitim ve Mesleki Deneyimim*
• Lisans Eğitimi: İstanbul Arel Üniversitesi Psikoloji Bölümü’nden %50 burslu olarak üstün başarıyla mezun oldum.
• Aile Danışmanlığı Eğitimi: İstanbul Üniversitesi’nde aldığım bu eğitimle aile dinamiklerini anlamada uzmanlaştım.
• Mesleki Geçmiş: İstanbul’da Bilfen Koleji ve Doğa Koleji’nde psikolog olarak çalıştım. Reem Nöropsikiyatri Merkezi’nde asistanlık yaptım ve Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’nde şizofreni kliniğinde gözlemleme eğitimiyle karmaşık duygusal durumlara yönelik yaklaşımlar geliştirdim. Ankara’da ise Özel Aktif Kolejleri’nde kurucu psikolog oldum. Şu anda RN Psikoloji’de hizmet sunuyorum.
*Ankara’da Psikolog Olarak Uzmanlık Alanlarım*
Ankara’da psikolojik destek arayanlar için geniş bir yelpazede hizmet sunuyorum:
• Kaygı Bozuklukları (Anksiyete): Ankara’da kaygı bozukluğu terapisi ile günlük kaygılarla başa çıkma yolları sunuyorum.
• Depresyon: Ankara’da depresyon tedavisi arayanlara duygusal rahatlama sağlıyorum.
• Obsesif Kompulsif Bozukluk (OKB): Ankara’da OKB terapisi ile takıntılarınızı kontrol altına almanıza yardımcı oluyorum.
• Çocuk ve Ergen Psikolojisi: Ankara’da çocuk psikoloğu olarak gelişim dönemine özel çözümler üretiyorum.
• Evlilik ve Çift Terapisi: Ankara’da çift terapisi ile ilişkilerde uyumu artırıyorum.
• Sınav Kaygısı: Ankara’da sınav kaygısı terapisi ile akademik başarıyı destekliyorum.
• Panik Atak: Ankara’da panik atak terapisi ile ani korku nöbetlerini yönetiyorum.
• Boşanma Sonrası Terapi: Ankara’da boşanma terapisi ile yeni bir başlangıç yapmanıza yardımcı oluyorum.
• Online Psikolojik Danışmanlık: Ankara dışından online terapi ile destek sağlıyorum.
*Terapi Yöntemlerim*
Danışanlarımın ihtiyaçlarına göre özelleştirilmiş yöntemler kullanıyorum:
• Bilişsel Davranışçı Terapi (BDT): Düşünce ve davranışları düzenleme.
• Şema Terapi: Derin duygusal şemaları iyileştirme.
• Varoluşçu Terapi: Hayatın anlamını keşfetme.
• Kısa Süreli Çözüm Odaklı Terapi: Pratik çözümler.
• Sanat Psikoterapisi: Yaratıcı ifade.
• Oyun Terapisi: Çocuklar için güvenli bir alan.
*Aldığım Eğitimler*
Alanında uzman isimlerden aldığım eğitimlerle kendimi geliştirdim:
• Aile ve Çift Terapisi: Doç. Dr. Murat Dokur
• Şema Terapi: Dr. Alp Karaosmanoğlu
• Bilişsel Davranışçı Terapi: Türk Psikologlar Derneği
• Sanat Psikoterapisi: Dr. Nurhan Eren
• Çocuk Merkezli Oyun Terapisi: Yrd. Doç. Dr. Elif Akdağ Göcek
*RN Psikoloji ile Yanınızdayım*
RN Psikoloji Danışmanlık Merkezi’nde her danışanın hikayesine değer veriyor, kişiye özel terapi planlarıyla çalışıyorum. Ankara’da psikolog arıyorsanız veya “Ankara’da depresyon terapisi”, “Ankara’da panik atak tedavisi”, “Ankara’da online terapi” gibi konularda destek istiyorsanız, RN Psikoloji’ye kolayca ulaşabilirsiniz. Hemen Doktor Takvimi üzerinden randevu alabilir, değişim yolculuğunuza bugün başlayabilirsiniz!
- Depresyon
Çözüm Odaklı Terapi
İlişki Terapisi
Şefkat Odaklı Terapi
b...
Oğlumun öfke problemleri için Ankara’da çocuk psikoloğu ararken Rojin Hanım’ı bulduk. Sadece çocuğumu değil, bizi de anlayan bir uzmanla çalışmak büyük konfor sağladı. Ankara psikolog arayan ebeveynlere içtenlikle tavsiye ederim.
Yoğun kaygılarım nedeniyle Ankara’da psikolog ararken Rojin Hanım’la yollarımız kesişti. İlk görüşmeden itibaren kendimi çok rahat hissettim. Alanında uzman ve yönlendirmeleri çok yerinde. Ankara psikolog tavsiyesi isteyen herkese gönül rahatlığıyla öneririm.
• RN Psikoloji • Psikoloji Randevusu •
Psk. Rojin Nazik
Terapi sürecinizdeki pozitif dönüşleri görmek çok kıymetli. danışanlara ilham olabilecek bu yorum için teşekkür ederim. Güveniniz için minnettarım.
m...
Ankara dışında yaşayan bir birey olarak online terapi almaya karar verdim. Rojin Hanım ile tanıştığım için çok mutluyum. Anksiyete ve stres kaynaklı sorunlarım için kendisine başvurdum. Kendisi son derece profesyonel, anlayışlı ve çözüm odaklı bir yaklaşıma sahip. Ankara'da psikolog arayışım sırasında karşıma çıkması gerçekten büyük bir şans oldu.
Psk. Rojin Nazik
Online terapide sizinle yollarımızın kesişmesi ve sürecin size iyi gelmesi beni çok mutlu etti. Geri bildiriminiz için çok teşekkür ederim.
Ö
ö....ş
Rojin hocamı bi arkadaşımın benim için araştırması sonucu da tanıştım arkadaşım araştırdı evet çünkü onu bile doğrusu yapacagıma inancım yoktu anksiyete bozuklu olan birisiyim ama artık en üst düzeyde iş yerimde bile ataklar geçiriyordum öyle bi kısır döngünün çıkmazın içerisindeyim ki bu durumdan kurtulamayıp öleceğimi düşünüyordum ilk seansa pek inanarak gitmedim ama çaresizdim denemek zorundaydım ilk seansa bile bilgisinden dolayı bi rahatlama geldi 4 veya 5 seansta sürekli kalp teklemesi olan ölecek korkusuyla yaşayan sevdiklerine birşeyler olacak diye ataklar geçiren ben gitti yerine bambaşka birisi geldi evet tamamen geçmedi hala ufak tefek var ama rojin hocam beni öyle bi karanlıktan çıkardıki aydınlağa yaşamdan tat almaya başladım unutmuştum çok uzun zamandır acil kapılarından yatıp kalkmaktan iyiki varsınız rojin hocam sizi iyiki Rabbim çıkarmış karşıma
Psk. Rojin Nazik
Anksiyete gibi zorlayıcı bir süreci birlikte aşmamız ve sizin kendinizi yeniden bulmanız çok kıymetli. Danışanlara umut olabilecek bu içten yorum için teşekkür ederim.
Z
z....t
Çok kötü hissettiğim bi dönemde danışmanlık almaya başlamıştım.Rojin hanım çok güler yüzlü ve profesyonel.İyi hissetmemin yanında gerçekçi düşünmemi de sağladı. Terapiye başladığım halimle şu anki halim arasında uçurum var.
Psk. Rojin Nazik
Bu gelişimi sizinle birlikte yaşamak benim için büyük bir mutluluk. Güzel sözleriniz için teşekkür ederim.
e....a
Eşim ve kendimle alakalı çözüme ulaştıramadığım meseleleri en etkili yol ile sonuca ulaştırdık Rojin hocamla. Kendisi beni kabul ederse :) ömür boyu kendisine gitmek isteyeceğim beni çok rahatlatan bir terapist tir
Psk. Rojin Nazik
Eşim ve kendimle alakalı çözüme ulaştıramadığım meseleleri...
Cevap: Terapi sürecinde birlikte yürüdüğümüz bu yolda sizin güveninizle ilerlemek büyük bir onurdu. Teşekkür ederim.
C
co...z
Rojin hanım anlatım yaklaşım tutum olarak bi harika danışanları kendi bildiği yoldan yürütmek yerine danışanın gittiği yolu tespit edip doğru kararlı adımlar attırıyor 4 aydır aldığım destekte bana çok çok faydası oldu, hayatımın soruna kadar başarılarını dilerim.
• RN Psikoloji • Randevu •
Psk. Rojin Nazik
Danışanın yolunu anlamaya çalışmak terapide en önemli adımlardan biri. Sizinle bu süreçte ilerlemek çok güzeldi. Psikolog olarak güveninizi kazanmak benim için büyük değer taşıyor.
e....ç
Terapi seanslarında yoğun kaygı ve anksiyete sıkıntılarımın üstesinden gelebilmemi sağladı. Özverili olmasının yanında çok içten tavırla yaklaşıyor böylece korkmadan çekinmeden paylaşımda bulunmaya teşvik ediyor. Anlatılanlar kadar anlatılanların ötesindekileri de çok kolaylıkla tespit ederek sorunları temelinden çözmeye odaklı harika bir psikolog.
• RN Psikoloji • Psikoloji Randevusu •
Psk. Rojin Nazik
Terapi seanslarında yoğun kaygı ve anksiyete sıkıntılarımın...
Cevap: Paylaşma cesaretiniz ve gelişiminiz için sizi kutluyorum. Psikolog desteği arayan bireyler için bu yorum gerçekten ilham verici. Güzel dönüşleriniz için teşekkür ederim.
Herşeyi kafasına takan ve kaygılı bir yapım vardı. Araştırarak Rojin Hanım'a ulaştım. Yaklaşık 1 yıldır devam ediyorum. Artık daha sakinim ve olaylara karşı bakış açım değişti. Çevremdeki insanlar bile daha neşeli olduğumu artık kaygılarımın olmadığını söylüyorlar. Bu süre zarfında birçok şeyi halledebildik. Çocukluğumda yaşadığım travmaları atlatabildim. Ömür boyu kendisiyle devam etmek isterim. Bana çok çok iyi geldi. Rojin Hanım'ın bilgisi inanılmaz fazla. Alanında çok başarılı. Aynı zamanda çok tatlı ve güler yüzlü bir uzman. Danışana güven veren bir yapısı var. Rojin Hanım'ı tanıdığım için kendimi çok şanslı hissediyorum. Çevremdeki herkese de gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum.
Psk. Rojin Nazik
1 yıllık süreçte bu kadar önemli yol almanız ve bunun çevrenize de yansıması terapi sürecinin başarısını gösteriyor. Teşekkür ederim.
C
c.....
Rojin Hanım'a geçmişe dayalı sorunlar ve iş hayatımdaki sorunlarda anda kalamama durumum sebebiyle ulaştım. Yaklaşık 3 aydır devam ediyorum. Odaklanmam kolaylaştı. Eskiden çok takıldığım konulara takılmamaya başladım. Normalde bir sorun olduğunda sorunu aşamaz ve işime konsantre olamazdım. Şu anda bu durumu yaşamıyorum. Rojin Hanım'a başlamadan önce gülemiyordum artık gülmeyi öğrendim diyebilirim. Rojin Hanım'ın her şeye tebessümle yaklaşması ve farklı açılardan örneklerle gelmesi çok güzel.
Psk. Rojin Nazik
Anda kalabilmek, odaklanma ve içsel huzur, terapiyle geliştirilebilecek çok kıymetli beceriler. Teşekkürler.
Rojin Nazik isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Rojin Nazik, Psikoloji. Size Rojin Nazik tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Online Terapi, Psikoloji Randevusu, Randevu, Aile Terapisi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Cinsel Terapi, Normal Randevu, Psikoterapi, Çift Terapisi, Ergen Terapisi.
Rojin Nazik adresi nerede?Rojin Nazik şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Atatürk Bulvarı No:127 K:8 Bakanlıklar Ankara
- Ahmet Taner Kışlalı Mah, Alacaatlı, 2873. Sk. 3 C D:5 Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Rojin Nazik isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Rojin Nazik uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Rojin Nazik isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Rojin Nazik, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi, Nakit, Kredi kartı.
Rojin Nazik hangi dilleri konuşuyor?Rojin Nazik ile İngilizce, İtalyanca, İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Rojin Nazik isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Rojin Nazik tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Rojin Nazik hakkında ne düşünüyor?Toplam 79 hasta / danışan, Rojin Nazik hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.