2015 yılında İstanbul Bilgi Üniversitesi beslenme ve diyetetik mezun oldum. İngiltere'de University of Chester okulunda "Human Nutrition" bölümünde yüksek lisans yaptım. Şuanda Kent Üniversitesi Gastronomi doktorası yapmaktayım. Aktif olarak Nilhan Atsü muayenehanesinde danışan görmekteyim. Duygusal yeme, sürekli verilip alınan kiloların nedenlerini derinlemesine keşfetmeyi ve danışanlarımda kalıcı sonuçlar ve farkındalıklar yaratmak temel hedeflerimden. Artık listeler değil doğru yaklaşımları konuşmamız gerektiğine inanan bir diyetisyenim. Farklı tarifler denemeyi ve sosyal medya hesaplarımda bunları sizlerle paylaşmayı seviyorum. Pozitif ve güleryüzlü olmanın herşeyin başı olduğunu düşünüyorum. Sağlıklı beslenmenin mutlulukla bir ilgisi olmalı!
- Şişmanlık (Obezite)
Çocuk ve Ergenlerde Kilo Kontrolü
Çölyak Hastalığında Beslenme
İnsülin Direnci ve Metabolik Sendrom
- Sigortası olan hastalar
Fener Kalamış Caddesi, Fenerbahçe mahallesi, fener kalamış caddesi, Kadıköy, İstanbul 34726
I
i̇...m
Beslenme bozukluğu yaşadığım dönemde başladık kendisiyle. İyi ki yollarımız kesişmiş diyorum. Kendisinin şefkati. Hoşgörüsü çok başka. Seanslarımız hem ruh halimle ilgili sohbet ederek başlıyor tıpkı terapi gibi. Hem çok ilgili hem de son derece donanımlı biri Seba Hanım
• Nilhan Atsü muayenehanesi • Diyetisyen Randevusu •
s...
Seba Hanım ile yaklaşık 6 aydır birlikte çalışıyoruz ve bu süreçte hem bedenimi hem de yeme alışkanlıklarımı daha yakından tanıma fırsatı buldum. Hem diyet yapmaya karşı olan ön yargım hem de diyet denince aklıma gelen sıkıcı listeler ve yasaklarla dolu programlar yerine, benim "yaşam tarzıma" :) ve damak zevkime uygun, sürdürülebilir bir beslenme düzeni oluşturduk. Onun desteği sayesinde hem kilo verdim, hem de en önemlisi ön yargılarım yıkılmış oldu. Samimi yaklaşımı, sabrı ve motivasyonu sayesinde bu yolculuk benim için bir eziyetten çok keyifli bir deneyime dönüştü. İyi ki yollarımız kesişmiş.
s....c
Seba Hanım ile 1 sene kadar beraber çalıştık. Hiç veremeyeceğimi zannettiğim uzun zamandır benimle birlikte olan kilolarımı birlikte düşe kalka vermeyi başardık. Kendisi danışanını dinleyen, empati gücü yüksek ve çözüm odaklı biri. Sezgisel beslenmeyi, 1 gün kaçırmak ile kilo alınmayacağını, yemek yemekten zevk almayı kendisi ile en baştan öğrendim. Kendisinin desteği üzerimde çok büyük. İyi ki tanımış ve iyi ki birlikte bu süreçte yol arkadaşı olmuşuz.
• Nilhan Atsü muayenehanesi • Diyetisyen Randevusu •
Uzm. Dyt. Seba Karabulutoğlu
Sürecimizi anlatan bu güzel yorumunuz için çok teşekkür ederim! :) Ne güzel ki faydalı ve keyifli bir süreç geçirdik. iyi ki kesişmiş yollarımız. Çok sevgiler!
Kilo alma konusunda hep zorlanmıştım. Daha uzun bir sürede olacağını düşünürken aşama aşama gelişim kaydedip 3 ayda istediğim kiloya çok yaklaştım ve artık emin olunca yorum yapmak istedim. Seba Hocanın etkisi çok fazla. Bir o kadar da kişisel iradeyi atlamayın derim.
• Nilhan Atsü muayenehanesi • Kilo Alma Diyetleri •
Uzm. Dyt. Seba Karabulutoğlu
Kilo almak bilinenin aksine kilo vermekten biraz daha zorlu bir süreç :) Ama doğru bilgi ve biraz çaba ile güzel sonuçlar alabildiğimizi gördük :)
Seba hanımın anlaşılır ve sade anlatımı sayesinde kilo almamı tetikleyen faktörler neler, hangi yönlere önem vermemin gerektiği ve benim için doğru olan egzersiz/hareketler neler gibi konuları daha iyi anlamış oldum. Katı bir beslenme programından öte benim de sevdiğim yiyecek/içeceklerin neler olduğunu sorup bunları da göz önünde bulundurarak hazırladığı liste ile keyif alarak besleneceğim bir program çıkardı. Kendisine teşekkür eder, sizlere de tavsiye ederim.
• Nilhan Atsü muayenehanesi • Kilo Problemi •
Uzm. Dyt. Seba Karabulutoğlu
Değerli görüşünüz için teşekkür ediyorum :)
Sevgiler
s....g
Seba hanım muhteşem bir diyetisyen, diyet sürecini eğlenceli hale getiriyor ve sizi kısıtlamadan sonuç elde etmenize yardımcı oluyor. Ben haftada 1 kg ile kısa zamanda hedef kiloma kavustum ve sayesinde 12 KG verdim. Bu süreçte de dilediğim herseyi miktarına bağlı kalarak, kısıtlanmadan tükettim. Seba hanıma tekrar çok teşekkür ederim.
• Danışmanlık • Diyetisyen Randevusu •
Uzm. Dyt. Seba Karabulutoğlu
Ben de sürece bağlılığınız, çabanız ve açık iletişiminiz için teşekkür ediyorum. Güzel bir ekip çalışması oldu :)
Nerdeyse hic ac kalmadan hizli kilo verdim kesinlik cok iyi bir deneyimdi
• Nilhan Atsü muayenehanesi • Kilo Problemi •
Uzm. Dyt. Seba Karabulutoğlu
Sağlık hep sizinle olsun!
an...l
Haşimato ve reflü rahatsızlıklarım nedeniyle kendisine başvurdum. İşini çok iyi yapan, samimi ve profesyonel bir diyetisyen. Sağlık geçmişimi göz önüne alarak kolayca uygualaybildiğim kişiye özgü bir diyet programı hazırladı. Hafta hafta ne söylediyse beklediğimiz sonuçları aldık. Yeme alışkanlıklarımı değiştirdi. Kendisiyle çalıştığım için çok memnunum ve etrafımdaki herkese tavsiye ediyorum. Teşekkür ederim Seba Hanım.
• dijital • Haşimato Hastalığında Beslenme •
Uzm. Dyt. Seba Karabulutoğlu
Sağlık sizinle olsun. Çok sevgiler.
s....e
Bugüne kadar uyguladığım bütün diyetleri bozdum pes ettim ve devamlılığımı yitirdim. Güzel diyetisyenim ile dengeli beslenmeyi öğrendim. Aldığım sonuçlar ile motivasyonum yerime geldi, yeri geldi kilo vermem durdu ama asla pes etmedim hep beni motive tuttu diyetisyenim. Çevremde ve ailemde bir çok diyetisyenim olmasına rağmen güzel enerji ve motivasyonu sayesinde tercihim hep Diyetisyen Seba oldu. Umarım hayatınızın bir noktasında değişim kararı alırsınız ve yollarınız kesişir.
• dijital • Online Diyet •
Ne güzel bir yorum! :)
Keyifli bir süreç geçirdik birlikte.
Çok sevgiler.
g....u
Seba Hanım’la 3 haftafır çalışıyorum. Kendisinin yaklaşımı son derece pozitif; sanki bir kontrol seansı değil, dost sohbetinde gibi hissediyorsunuz kendinizi. Sadece kendisi konuşmuyor, sizi dinlemeyi de çok seviyor! Bu sayede başarıya ulaşmamanız imkansız! İyi ki tanımışım!
• dijital • Diyetisyen Randevusu •
Uzm. Dyt. Seba Karabulutoğlu
Doğru insanlarla doğru zamanda yolların kesişmesi ne güzel!
Sevgiler
Seba Karabulutoğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Seba Karabulutoğlu, Diyetisyen. Size Seba Karabulutoğlu tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Kilo Verme Diyetleri, Kilo Alma Diyetleri, Çocuk ve Ergenlerde Kilo Kontrolü, İnsülin Direnci ve Metabolik Sendrom, Kalp Damar Hastalıkları ve Beslenme, Diyabet Diyeti, Online Diyet, Haşimato Hastalığında Beslenme, Ketojenik Diyet.
Seba Karabulutoğlu adresi nerede?Seba Karabulutoğlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Fener Kalamış Caddesi İstanbul
- İstanbul İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Seba Karabulutoğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Seba Karabulutoğlu uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Seba Karabulutoğlu isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Seba Karabulutoğlu, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi.
Seba Karabulutoğlu hangi dilleri konuşuyor?Seba Karabulutoğlu ile İngilizce, Almanca dilinde konuşabilirsiniz.
Seba Karabulutoğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Seba Karabulutoğlu tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Seba Karabulutoğlu hakkında ne düşünüyor?Toplam 70 hasta / danışan, Seba Karabulutoğlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.