Prof. Dr.
Genital Estetik
Göz Kapağı Estetiği
Göz Kapağı Germe
Prof. Dr. Sinan Öksüz Muayenehanesi
Göz Çevresi Estetiği (Oküloplasti)
Güçlendirme Mamoplasti(Meme Büyütme)
Karpal Tünel Ve Sinir Basısı Onarımı
Prof. Dr. Sinan Öksüz Muayenehanesi
Karın Germe - Abdominoplasty (Tummy Tuck)(Liposakşın)
Kaş Estetiği
Post-Bariatrik Cerrahi
PRP
PRP Saç Tedavisi
Prof. Dr. Sinan Öksüz Muayenehanesi
Redüksiyon Mammoplasti (Meme Küçültme)
Rinoplasti
Vücut Şekillendirme
Yağ Enjeksiyonları
Yüz Gerdirme
K
ka...n
Kızımın burun ameliyatını yaptı hocamız görüp görebileceğiniz en ilgili dr diyebilirim bütün süreci en ince ayrıntılarına kadar kendisi takip etti sonuç harika ve çok doğal bir görünüm yüz yapısıa çok yakışan bir burna sahip oldu dikişleri bile kendisi aldı çok kibar ve hoşgörülü
fa...u
Sinan hocayı 06.06.2006 da askerde elimden çok ciddi yaralandığım ve o tarihten beri tanırım zaman zaman karşılaşıyoruz ve elimin durumunu bakıyor
en son 2024 nisanda tekrar elime başarılı bir operasyon yaptı.Fakat 5 yıldızı vermemin sebebi sadece başarılı bir hekim olması değil aynı zamanda gerçekten çok kaliteli nazik ve kişilik sahibi bir insan olması. Konuştuğunuzda içiniz rahat ve anlamış bir şekilde çıkıyorsunuz yanından ve diyalog kurarken kendinizi güvende hissediyorsunuz. Allah böyle hekimlerin sayısını artırsın amin• Prof. Dr. Sinan Öksüz Muayenehanesi • El Cerrahisi •
Gecen yıl belimden yag kitlesi almisti bu senede Meme küçültme ameliyatı oldum inanılmaz basarili ,ilgili ve cok merhametli bir hekim sonuc ben ne yapsam bana sağladığı mutluluk ve konfor için hakkını ödeyemem kiymetli hocamin
sanirim ona hep mutesekkir hissedicegim teşekkür etmek ve dualarimda oldugunu yazmak istedim• Ankara Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi • Diğer •
R
re...k
Merhabalar Ben Güneydoğu Gazisiyim 2017 yılında yaklaşık 3 ay tedavi surecim oldu. Sinan Hocam o kadar başarılı ve iyi bir insan ki Rabbim her daim yanında olsun. Ayağı kırık olduğu halde hastalarını yalnız bırakmadı sandelye ile hastalarını tedavi etti. Helal olsun saygılar hocam
• Ankara Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi • Diğer •
Yaklaşık 2 sene önce burun ameliyatı oldum. Çok memnunum Sinan bey çok kibar ve nazikti. Kendisine çok teşekkür ediyorum. Istediğim burunu yaptı ve sorunsuz geçirdim her sürecimi tavsiye ediyorum.
ha...a
Sayın Dr. Sinan Öksüz e 2019 Kasım ayında meme küçültme ameliyatı oldum. Ameliyatım sorunsuz geçti. İyileşme dönemimde aynı şekilde sorunsuz ve çok rahat geçiyor. Kendisi alanında gerçekten çok iyi. Hastaya yaklaşımı ilgisi mükemmel. Sorularınızı sabırla güler yüzle cevaplıyor. Yaklaşımıyla tüm stresinizi atmanıza rahatlamanıza yardımcı oluyor. Sonuçtan son derece memnunum. Sayın hocama ve sihirli ellerine müteşekkirim. İyi ki varsınız bıçağınız keskin başarılarınız daim olsun.
• Ankara Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi • •
tu...0
Sayın sinan hocama çok teşekkür ederim çok mükemmel bir göğüs yaptı ellerine sağlık çok memnun kaldım. Yaptırmak isteyen herkeze tavsiye ederim . Rukiye uğurlu
• Ankara Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi • Göğüs küçültme •
z....n
Babamı yüzde 70 riskli cilt kanserinden 12 saatlik bir operasyonla yeniden cenabı hakkin sayesinde sonra o baba insan Sinan öksüz Allah sizin gibi hekimleri başımızdan eksik etmesin hocam...
• Ankara Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi • •
se...n
teşekurler sizi seviyorum siz cokk iyi bir doktorsunuz size başarilar dilerim vede sizin başarınızı dılıyorum komutanım ben kedi yuzumden memunum salun size cok tesekur ederim
fa...h
Doktorumun bana ameliyat öncesi ve ameliyat ardından gösterdiği yakın ilgi için çok teşekkür ederim. Burnumun bu kadar güzel olabileceğini düşünmemiştim.
Sinan Öksüz isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Sinan Öksüz, Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi. Size Sinan Öksüz tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Laserasyon Onarımı, Fue Yöntemiyle Saç Ekimi, Göz Kapağı Germe, Mikrodermabrazyon, Kaş Kaldırma Kozmetik Cerrahisi, Burun Estetiği, Güçlendirme Mamoplasti(Meme Büyütme), Liposakşın, Boyun Germe(Kozmetik Cerrahi), Meme Büyütme.
Sinan Öksüz adresi nerede?Sinan Öksüz şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Nişantaşı İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Sinan Öksüz isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Sinan Öksüz online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Sinan Öksüz hangi dilleri konuşuyor?Sinan Öksüz ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Sinan Öksüz isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Sinan Öksüz bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Sinan Öksüz ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Sinan Öksüz hakkında ne düşünüyor?Toplam 10 hasta / danışan, Sinan Öksüz hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
- İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
- İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
- İstanbul bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
- İstanbul bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
- İstanbul bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra