Beden ağırlığı kontrolü (kilo alma/kilo verme), diyabet, hipertansiyon gibi kronik ve metabolik hastalıklarda beslenme, çocuk beslenmesi alanlarında danışanlarına destek vermektedir.
Danışanlarının yaşam şekline uygun, sürdürülebilir ve sağlıklı yöntemler doğrultusunda programlar oluşturarak çalışmalarını sürdürmektedir.
- Şişmanlık (Obezite)
- Kilo Problemi
- Diyabet (Şeker Hastalığı)
- Aşırı Kilo Alımı
- Hiperlipidemi
Altıntepe mah. İlkbahar çıkmazı sok. Filya Apt. No:5 Daire:2, Maltepe, İstanbul
I
i ...d
Bir bucuk aydır Aycan Hanima danisiyorum,yaklasik 8 kilo verdim.bence beslenme konusunda gercek bir uzman ve kilo vermenin sadece liste ve kalori hesabindan ibaret olnadigini benimsemis birisi..şunu ye bunu yeme gibi kesin cizgileri yok,yasam tarziniza gore bir beslenme duzen olusturup o duzen icerisinde kalmaniza yardimci oluyor..adeta yaşam koçu gibi surecin her aninda danisanlarina destek oluyor.iyiki yollarimiz kesişmiş ben çok memnunum,düsünenlere tavsiye ederim
• Uzm. Diyetisyen Aycan Çiftçi • Diğer •
T
t.....
Aycan hanıma danışan olarak başvurduğumda öncelikli olarak günlük rutinlerime göre hayatımda uygulayabileceğim bir beslenme düzeni oluşturduk. Sonrasında hayat sadece rutinlerden oluşmuyor diyip, rutin dışı durumlarda beslenmemde nelere dikkat edebileceğimi öğrendim. Oluşturulan programlar bir yapılacaklar listesinden çok yaptıklarım şekline dönüştü ve sadece beni değil tüm yakın çevremi etkiledi. Sağlıklı-doğru beslenme konusunda keyifli bilgilendirici öğrendiklerimin de sonuçlarını gördüğüm bir süreçti.
• Uzm. Diyetisyen Aycan Çiftçi • Diğer •
ay....
Merhaba, Aycan Hanımla şubat ayında tanıştım güler yüzlü ve içtenlikle yaklaşımı çok hoşuma gitti. Şeker ve Tiroit hastası olmam kilo vermem de çok zorlanıyordum.Standart diyet yaparak zayıflamak benim için zordu alışılmışın dışında bir çalışma şekli olduğunu görünce çok şaşırdım. Kalıcı kilo ve doğal tariflerle verdiği listeyi düzenli yapınca beklenmedik kilo vermeye başladım. Özellikle 5 kilo yağ yakımı benim için bir mucizeydi. Şubat ayından bu yana 90 kilodan 84 kiloya düştüm. Hedefimiz 69 kilo :) Bunu da başarı caz. Sizi tanıdığım için çok mutluyum her kese tasfiye ederim. Saygılarımla sevgiyle kalın
Y
ya...z
Sayesinde 2 ayda 10 kilo verdim.Kendisine hayranımÇok tatlı güler yüzlü sempatik.Mutlaka tercih edin…
di...k
2 ay olmadan 5 kilo verdim harika bir diyetisyen ben çok memnunum keşke daha önce tanışsaydık. Saglıklı bir şekilde kilo vermek isteyenler mutlaka Aycan hanımla tanışmalı
ne....
Daima güleryüzü ve profesyonelliği ile beni motive etti. Sayesinde 1,5 ay gibi kısa bir sürede 7 kilo verdim. Her zaman benim görüşlerimi önemseyerek, benim isteklerim üzerinden, yerine daha diyetime uygun şeyler ekleyerek devam ettik. Bu süreçte verilen öğün listesi ile zorlanmadım ama Aycan Hanım’ın desteği olmasa kendi kendime başaramazdım.
• Uzman Diyetisyen Aycan ÇİFTCİ • Diğer •
Sadece 1 ayda 6 kg ve 4 kilosu yağdan gitti! Bebekli yoğun çalisan bir anneyim, hayat tempom çok yuksek ve bu şartlarda bile kilo vermemi hem çok kolaylastiran hem de oldukça keyifli hale getiren sevgili diyetisyenim! Doğru beslenmeyi bir hayat standarti haline getirmek isteyenler için şiddetle tavsiye ederim
• Uzman Diyetisyen Aycan ÇİFTCİ • Diğer •
Danışmanım sayesinde kilo verme süreci daha kolay ve kalıcı gerçekleşti. Hem kilo verdim hem de sağlıklı ve düzenli beslenme alışkanlığı kazandım. Kendisinin pozitif enerjisi sayesinde pes etmeden motive olmuş bir şekilde devam edebildim.
b....c
Diyet sürecinden hep korktuğum zamanlarda Aycan Hanım ile tanıştım ve iyi ki Aycan Hanım ile kesişmiş yollarımız tamamen günlük yaşam tarzıma ait ne severim sevmem şeklinde ilerleyen bir yemek düzeni diyet kelimesinden öte sağlıklı beslenerek çok güzel ilerledik kendisi ile hiç zorlanmadan katı kurallar olmadan kısıtlanmadan ilgisi pozitifliği sadece sağlık ve fiziksel açıdan değil mental açıdan da çok fazla verim aldığım bir diyetisyen oldu kendisi ile yaklaşık 8 aydır süreç geçirdim ve devam ediyorum her kontrolüme koşarak gittiğim bir diyetisyen daha iyisi varmıdır hiç sanmıyorum..
ni...n
Sevgili Aycan hanım sayesinde, kilolarımdan kurtuldum. İlgisi, bilgisi ile çok şey de öğrendim. Tamamen kendi günlük hayatıma uygun bir diyetle, çok da zorlanmadan kilo verdim. Tavsiye ederim gönül rahatlığı ile. Sevgiler...
• Uzman Diyetisyen Aycan ÇİFTCİ • Diğer •
Aycan Çiftci isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Aycan Çiftci, Diyetisyen.
Aycan Çiftci adresi nerede?Aycan Çiftci şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Altıntepe mah. İlkbahar çıkmazı sok. Filya Apt. No:5 Daire:2 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Aycan Çiftci isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Aycan Çiftci online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Aycan Çiftci isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Aycan Çiftci bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Aycan Çiftci ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Aycan Çiftci hakkında ne düşünüyor?Toplam 19 hasta / danışan, Aycan Çiftci hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.