Kronik hastalıkların beslenme yoluyla yönetimi ve ağırlık yönetimi üzerine uzmanlaşmış bir diyetisyenim.
Obezite, diyabet, fonksiyonel tıp, lipödem, kardiyovasküler hastalıklar, IBS, otoimmün hastalıklar, Sporcu Beslenmesi ve Gebelik takibi alanlarında binlerce görüşmeden ve klinik deneyimden edindiğim bilgiyle; danışanlarıma kişisel ihtiyaçlarına uygun, sürdürülebilir ve bilimsel beslenme çözümleri sunuyorum.
İstanbul Bağdat Caddesi’ndeki Kliniğimde sağlığı bütüncül bir perspektifle ele alıyor; yalnızca diyet listeleri değil, davranış değişikliği ve yaşam tarzı yönetimi üzerine çalışan bir model benimsiyorum.
- Aşırı Kilo Alımı
Çocuk ve Ergenlerde Kilo Kontrolü
Ön Görüşme
İnsülin Direnci ve Metabolik Sendrom
Dyt. Beril Açıkgüllü
Suadiye mahallesi Bağdat caddesi, Eren Apartmanı No:429 İç Kapı No:6, Kadıköy, İstanbul 34728
- Sigortasız hastalar/danışanlar
- Sigortası olan hastalar
- Sigortasız hastalar/danışanlar
Ocak ayından beri Beril Hanım ile çalışıyorum ve süreç çok sağlıklı ilerledi. Kilo verirken yağdan kayıp odaklı yaklaşımı sayesinde dengeli ve sürdürülebilir sonuçlar aldım.
Programları hayatıma uygundu, zorlanmadan disiplin kazandım. Hem ilgisi hem profesyonelliği için gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.• Dyt. Beril Açıkgüllü • Diyetisyen Randevusu •
g...
Bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine Beril Hanım'a başvurdum. Sağlıklı kilo vermek için başvurdum. Hem profesyonel hem de son derece şeker, Beril Hanım'dan çok memnun kaldım. Çevremde tavsiye ederim.
d...
Çevreme tabii ki tavsiye ederim. Çok çok çok memnunum; hem zayıflamak hem de tüp bebek sürecinden dolayı görüşmeye başladık ve her şey mükemmel gidiyor.
s...
Hastaneye rutin testlerim için gittiğimde oradaki doktorlarımdan birinin tavsiyesi ile Beril Hanım’la tanıştım. Beraber online olarak yürüttüğümüz diyet sonrasında 100 kg’dan 79 kg’a indim. Şu anda da koruma programı olarak diyaloğumuz devam ediyor. Başarılı bir diyetisyen olmanın yanında, dürüst, kaliteli, sevgi ve ilgi dolu iyi bir dost olarak da tanımanızı tavsiye ederim.
Beril Açıkgüllü isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Beril Açıkgüllü, Diyetisyen. Size Beril Açıkgüllü tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Alkali Diyet, Diyabet Diyeti, Kişiye Özel Diyetler, Hastalıklarda Beslenme, Sporcu Beslenmesi, Gebelik Ve Emziklilikte Beslenme, Zayıflama, Kilo Alma Diyetleri, Zayıflama Diyetleri, Çocuk Beslenmesi.
Beril Açıkgüllü adresi nerede?Beril Açıkgüllü şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Suadiye mahallesi Bağdat caddesi İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Beril Açıkgüllü isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Beril Açıkgüllü uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Beril Açıkgüllü isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Beril Açıkgüllü, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Beril Açıkgüllü hangi dilleri konuşuyor?Beril Açıkgüllü ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Beril Açıkgüllü isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Beril Açıkgüllü tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Beril Açıkgüllü hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Beril Açıkgüllü hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Beril Açıkgüllü hangi sigortaları kabul ediyor?Beril Açıkgüllü tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade), Ana Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.