Merhabalar Ben Diyetisyen Busenur Sönmez. Lisans eğitimimi İstanbul Medipol Üniversitesinde tamamladım ve eğitimim boyunca çeşitli eğitimler aldım ve deneyimler kazandım. Bilimsel ve kişiye özel beslenme yaklaşımını benimseyen bir diyetisyenim. Danışanlarıma sürdürülebilir kilo kaybı ve sağlıklı yaşam alışkanlıkları kazandırmayı hedefliyorum.
- Diyabet (Şeker Hastalığı)
- Aşırı Kilo Alımı
İnsülin Direnci ve Metabolik Sendrom
İrritabl Bağırsak Sendromu (İBS) Diyeti
İştah Yönetimi ve Kilo Kontrolü
Diyetisyen Busenur Sönnmez
Ulubatlı Hasan Caddesi, A3 Blok, Kapı No: 2A , İç kapı No: 44, Başakşehir, İstanbul 34494
Ödeme yöntemleri
- Nakit
- Banka Havalesi
Görüşler
a...
Ben Buse Hanım’a sosyal medyadaki reklamları sayesinde ulaştım. Bir süredir yaşadığım kilo problemi ve sağlık sorunları yüzünden kilo vermek istiyordum. Kliniğin evime olan yakınlığı, bilgilendirme için yazdığımda aldığım olumlu ve bilgilendirici cevaplar, Buse Hanım’ı seçmemde büyük rol oynadı. Daha sonrasında sürece başladığımda insülin direncim olduğunu öğrendim; bu süreci yönetmemde ve sağlıklı şekilde 15 kilo vermemde yardımcı oldu kendisi. Şimdi ise kaybettiğim kilolarımı koruyup sağlıklı yaşantıma devam ediyorum. Kendisini çevreme sürekli övüyorum, hatta bir yakın arkadaşımı da kendisine götürdüm. Bence tercih edilebilecek en iyi diyetisyenlerden, kendisine bayılıyoruz.
n...
Buse Hanım ile ilerlediğim süreçten ben çok keyif aldım. Kilo vermek için başvurdum. Süreç boyunca iletişim hâlinde olması, sorularıma yanıt alabiliyor olmak, çok kıymetli. Listelerini özenle ve sevebileceğim, bıkmadan devam edeceğim şekilde düzenlemesi, beni teşvik etmesi çok güzeldi. Ben Buse Hanım'ı çevreme de gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum.
K
k...
Buse Hanım’a sosyal medya üzerinden ulaştım; kendisine hem yakın konumundan hem de sıcakkanlı enerjisinden dolayı başvurdum ve çok memnun kaldım. Kilo verme sürecimde bana hem doyurucu hem de iştah açıcı listeleriyle yönlendirme yaptı. Aynı zamanda psikolojik olarak destek olarak, her şeyden önce bu süreci kafamda bitirmemi sağladı. Herkese öneriyorum. Hiç şüpheniz olmadan başvurabilirsiniz.
b...
Buse Hanım'ı sosyal medyada gördüm ve iletişime geçtim. Kilom boyuma göre fazlaydı. 2-3 ay kendisiyle devam ettim, çok memnun kaldım. 10 kiloya yakın verdim. İstanbul dışına çıkacağım için ve sınava hazırlanırken diyet yapamayacağım için bıraktım ama sınav dönemimden sonra tekrardan Buse Hanım'la diyete devam etmeyi düşünüyorum. Arkadaşlarıma ve aileme de tavsiye ettim. Listesi çok güzeldi. Kolay yapabileceğim ve her zaman evimde olan malzemelerle yapabileceğim güzel tariflerle liste oluşturuyordu. Buse Hanım'dan çok memnun kaldım.
g...
Dyt. Busenur Sönmez’e sağlıklı beslenme düzeni oluşturmak ve hedeflerime daha bilinçli şekilde ilerlemek için başvurdum. Süreç boyunca kendisinin ilgisi, bilgisi ve yaklaşımı sayesinde kendimi daha motive ve güvende hissettim. Bana özel hazırladığı yönlendirmeler ve desteğiyle güzel bir yol kat ettik.
Kesinlikle çevremde sağlıklı yaşam konusunda destek almak isteyen kişilere tavsiye ederim.• • •
a...
Uzmanımıza arkadaşım tavsiye etti. Kilo vermek amacıyla başvurdum. Diyetisyen desteği aldım. Kişiye özel diyet uyguladı. Kilo verdim. Listelerimi hazırlarken her zaman kalorili hesaplaması yapıyor. Alternatifler sunar. Arkadaşlarıma da tavsiye ettim. Kızım da gitti, o da kilo verdi. Çok tatlı ve dalında başarılı bir diyetisyen. Çok seviyorum.
h...
Bende PCOS ve lipödem vardı, açlık şekerim de sınırdaydı; bundan dolayı fazlaca bir kilo artışım oldu. Bu süreçte araştırma yapıyordum, Busenur Hanım'ı gördüm. Başladığımızdan bu zamana kadar çok faydasını gördüm, gerek PCOS'umda gerek lipödemimde... Adetim düzene girdi, lipödemden dolayı bacaklarımda oluşan o görüntü gözle görülür şekilde azaldı ve bu hem tartıdaki sayıya hem de vücut ölçümlerime güzel bir şekilde yansıdı. Çevremden de zayıfladığıma dair geri dönüşler aldıkça motivasyonum daha da arttı. Haftalık online görüşmelerimizde listeleri birlikte hazırlıyoruz. Sevmediğim ya da yapamayacağım bir şey varsa mutlaka bana soruyor, birlikte konuşarak ilerliyoruz. Bu zamana kadar verdiği listelerde hiç zorluk çekmedim; aç kalmadan, doyarak çok güzel kilolar verdim. Çevreme tavsiye ettim de zaten. Hem kayınvalideme hem görümceme tavsiye ettim. Onlar da gelmeyi düşünüyor Busenur Hanım'a.
Ç
ç...
Dyt. Busenur Sönmez'e sosyal medya üzerinden ulaştım. Kilo kontrolü ve sağlıklı beslenme konusunda destek almak için başvurdum. Süreç boyunca ilgisi, güler yüzü ve açıklayıcı yaklaşımı sayesinde kendimi rahat hissettim. Beslenme programları yaşam tarzıma uygun şekilde düzenlendi ve her soruma sabırla cevap verdi. Kendisiyle çalışmaktan memnunum ve sağlıklı yaşam konusunda destek almak isteyenlere gönül rahatlığıyla tavsiye ederim
m...
Dyt. Busenur Sönmez'e bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine ulaştım. Bağcılar'dan gelmeme rağmen süreç boyunca aldığım hizmetten çok memnun kaldım. PCOS (Polikistik Over Sendromu) nedeniyle başvurdum ve bana özel hazırlanan beslenme programı sayesinde hem sağlık açısından hem de yaşam kalitesi açısından olumlu sonuçlar elde ettim. Her görüşmede detaylı şekilde ilgilenmesi, motive edici yaklaşımı ve süreci yakından takip etmesi benim için çok değerliydi. Sorularımı her zaman içtenlikle yanıtladı ve kendimi güvende hissetmemi sağladı. Bu süreçte edindiğim olumlu deneyim nedeniyle çevremdeki kişilere gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum.
Busenur Sönmez isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Busenur Sönmez, Diyetisyen. Size Busenur Sönmez tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Diyabet Diyeti, Kişiye Özel Diyetler, Hastalıklarda Beslenme, Gebelik Ve Emziklilikte Beslenme, Zayıflama, Kilo Alma Diyetleri, Zayıflama Diyetleri, Sağlıklı Beslenme, Metabolik Hastalıklarda Beslenme, Troid Hastalıklarında Beslenme.
Busenur Sönmez adresi nerede?Busenur Sönmez şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Ulubatlı Hasan Caddesi İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Busenur Sönmez isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Busenur Sönmez uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Busenur Sönmez isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Busenur Sönmez, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Busenur Sönmez isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Busenur Sönmez tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Busenur Sönmez hangi sigortaları kabul ediyor?Busenur Sönmez tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.