Klinik deneyimlerim ve aldığım eğitimlerle, danışanlarımın ihtiyaçlarına özel beslenme programları sunarak onların sağlıklı hedeflerine ulaşmalarına yardımcı oluyorum. Amacım, sağlıklı beslenmenin bir yaşam tarzı haline gelmesini sağlamak ve bu süreçte güvenilir bir yol arkadaşı olmak.
Sağlıklı ve sürdürülebilir bir değişim için buradayım. Gelin, birlikte adım atalım.
- Şişmanlık (Obezite)
- Kilo Problemi
- Diyabet (Şeker Hastalığı)
- Aşırı Kilo Alımı
Çocuk ve Ergenlerde Kilo Kontrolü
İnsülin Direnci ve Metabolik Sendrom
Ş
ş....y
Her zaman mutlu bir şekilde döndüğüm yerlerden biri. Harika bir diyetisyen. Gayet yapıcı ve özverili şu ana kadar sağlıklı bir şekilde harika kilolar verdim. Kesinlikle tavsiye ediyorum
• Dyt. Büşra Bıyık • Diyetisyen Randevusu •
as....
Büşra Hanımdan danışmanlık alma sebebim sağlıklı beslenme ve ideal kiloma sağlıklı gelmekti, 1 aylık süreçte düzenli ve sağlıklı beslenmeye önem vermeye başladım ve değişimi kendimde görüyorum. İlk seansta vücut analizimi yaptıktan sonra güzel bir diyet listesi hazırladı, sonraki seanslara kadar da hep ilgilendi. Kendisi çok tatlı güleryüzlü, işini severek yapan birisi, bazen de doktordan çok bir arkadaş gibi Kendisinden çok memnunum ve danışmanlık almaya devam ediyorum
• Dyt. Büşra Bıyık • Sağlıklı Beslenme •
en...s
Merhabalar ben Enes bir yakınım aracılığıyla tanıştığım Diyetisyen Büşra Hanım bana çok özverili ve ilgili davrandı.Diyet sürecimde en çok psikolojime yenik düşmemden kaynaklı tereddütteydim ama bunu programlarımın oluşumundaki titizlik ve geçişli ayarlamalar beni düşürmedi ve ilerlememe devam ediyorum 1 ay içerisinde yaklaşık 10 kilo verdim ve bunu sağlıklı şekilde yaptım ilerlemem hoşuma gidiyor ve iletişimimiz çok şeffaf bir doktor değilde bir arkadaş gibi
• Dyt. Büşra Bıyık • Diyetisyen Randevusu •
b....k
Artan kilolarımdan şikayetçi olduğum için bir diyetisyene ihtiyacım vardı, tanıdığımın tavsiyesi üzerine Büşra Hanım’a randevu aldım. İlk seansta vücut analizim gerçekleşti ve ona göre diyet programı yapıldı. İş yoğunluğumdan dolayı online devam etmekteyim. Kendisiyle başarılı bir süreç içerisindeyiz.Kendisi güleryüzlü ve işini seven birisi. Yaptığı programdan ve beni takip etmesinden çok memnunum.
• Online Danışmanlık • •
n....
Büşra Hanımla 3 aylık bir danışmanlık süreci geçirdik. Bu süreçte hem beslenme danışmanlığı hem de ofisindeki cihazlardan faydalanma fırsatı buldum. Verdiğim kilolar sayesinde dizlerimdeki ağrılardan kurtuldum. Kendisinin güler yüzü ve anlayışı sayesinde bu süreç benim için zorlanmadan geçti.
• Dyt. Büşra Bıyık • Kilo Problemi •
h....g
Büşra hanim taniyabileceginiz en tatli en saygili işini seven her bir danişanina saglikli beslenme desteginin yaninda guven veren, dostca yaklasimiyla sizi en iyi sekilde anlayabilen mukemmel bir insan mukemmel bir diyetisyen destegi ve saglikli yönlendirmeleriyle 1.5 ayda 9 kilo verdim
• Dyt. Büşra Bıyık • Kişiye Özel Diyetler •
Büşra Bıyık isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Büşra Bıyık, Diyetisyen. Size Büşra Bıyık tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Kişiye Özel Diyetler, Kilo Alma Diyetleri, Kilo Verme Diyetleri, Obezite, Kilo Problemi, Online Diyet, Kişiye Özel Beslenme Programları, Andulasyon Terapi, Çocuk ve Adölesanlarda Beslenme.
Büşra Bıyık adresi nerede?Büşra Bıyık şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Postane Mah. İstasyon Cad. Dış Kapı No:53/1 D:10 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Büşra Bıyık isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Büşra Bıyık online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Büşra Bıyık isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Büşra Bıyık, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Büşra Bıyık hangi dilleri konuşuyor?Büşra Bıyık ile Türkçe dilinde konuşabilirsiniz.
Büşra Bıyık isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Büşra Bıyık bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Büşra Bıyık ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Büşra Bıyık hakkında ne düşünüyor?Toplam 6 hasta / danışan, Büşra Bıyık hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Büşra Bıyık hangi sigortaları kabul ediyor?Büşra Bıyık tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.