İnkılap mahallesi

Oruçbey sk. No:2-8 daire 19 Tek Merve Plaza, Ümraniye, İstanbul

• B

Büşra Hanım ile 2 ay gibi kısa bir sürede yıllardır görmediğim kiloya düştüm. Süreç benim için oldukça rahat ve keyifliydi. Zorlu çalışma şartlarıma bile uyarlayabilmemiz strese girmeden zayıflamama yardımcı oldu. Büşra Hanımla bu süreç kesinlikle önerebileceğim bir deneyim oldu

• K

Büşra Hanımın detaylıca benimle ilgilenip nasıl daha istekli ve severek bu süreci tamamlayabilmem için kendi hayat düzenime göre hazırlamış olduğu listem sayesinde istediğim kiloya ulaştım.Bu süreçte sorduğum sorulara açıklayıcı motive edici yaklaşıp her anlamda kilo verme sürecime yardımcı oldu.
    Herkeze tavsiye ederim

• F

56 yaşındayım. Son yıllarda yoğun bir kilo alımı yaşadım. Kendi kendime denedim ama ne yapsam da veremedim. Büşra Hanımla beraber 70 kilodan yeniden 59 kiloya düştüm. Süreçten çok memnun kaldım. Sürekli iletişimdeydik bu süreçte bu yüzden modum hiç düşmedi. Arayışta olanlara kesinlikle tavsiye ederim

• N

Kendisinden hamilelik sürecimde danışmanlık aldım. Hızlı kilo alıyordum süreci kontrollü ve keyifli geçirmemi sağladı. Güler yüzlü ve çok ilgili.

• F

Büşra hocamla 3 ayda 10 kilo verdiğimiz güzel bir süreç geçirdim . Halen devam ediyorum. Süreç içerisinde tek bir metot kullanmayıp çeşitli beslenme şekilleri kullanması çok verimli oldu . Süreç boyunca aktif iletişimde olmamız ve beraber yürütmemiz en güzel artısı asla kesintiye uğramamam oldu . Tavsiye ediyorum

• İnkılap mahallesi Diğer  •

Büşra Hanıma nişan sürecimde sağlıklı kilo vermek için gittim,her talebimle ayrı ayrı ilgilendi ve çözüm buldu, kolay ve yaratıcı listeler çıkarıyorçalışma hayatıma uygun hale getiriyor diyet programını. Canım ne zaman bir şey çekse bana sağlıklı alternatif sunuyor motivasyonumu yüksek tutmamda yardımcı oluyor. Ne zaman yazsam arasam çok kısa sürede cevap alıyorum. kısa sürede zorlanmadan da 4-5 kilo verdim. tavsiyemdir.

• başka bir yer Diğer  •

Merhaba, Ben Büşra hanım ile hamileliğim sürecinde tanıştım. O süreçte max 10 kilo alarak doğuma girmeme yardımcı oldu. Aradan 4 sene geçti ve bu kez fazla kilolarım için kapısını çaldım. Bir ayda 6 kilo verdirerek beni motive etti. Ardından yaklaşık 1 yıl kendisi ile çalıştık Kendisi çok tatlı, cana yakın bir diyetisyen. Detaylı ses kayıtları, hafta içerisinde attığı mesajlar ile sizi aşırı yükseltiyor ve motive ediyor. Başarılarınız daim olsun Büşra hanım, iyi ki sizinle çalışmışım

• Z

Kendim dikkat ettiğim halde bir türlü kilo veremiyordum. Büşra Hanımla bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine online diyete başladık. O kadar dikkat edip veremediğim 5 kiloyu bir ayda kendisiyle beraber verdik. Sürekli motive edip diyete olan inancımı arttırdı.Yine ihtiyacım olsa yine hocama ulaşırım. Herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim

• M

Diyetisyen Büşra Hanım ile ketojenik diyet yaparak sağlıklı bir şekilde 82 kilodan 69 kiloya düştüm ve toplamda 13 kilo verdim. Süreç boyunca hem beslenme konusunda bilinçlendim hem de kendimi enerjik hissettim. Kendisi çok güler yüzlü, ilgili ve motive edici bir diyetisyen. Her aşamada destek olması, sorularımı sabırla yanıtlaması ve bana özel bir plan hazırlaması süreci çok kolaylaştırdı. Sağlıklı ve sürdürülebilir bir şekilde kilo vermek isteyen herkese kesinlikle tavsiye ederim

• H

Büşra hanımla iki sene önce bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine tanıştım ilk gittiğimde diyet yapma konusunda çok fazla önyargım vardı fakat kendisi bu konudaki önyargılarımı kırmayı başardı ve benim bile kendime inancımın olmadığı zamanlarda desteğiyle motivasyonumu hep yüksek tutmamı sağladı.Uzun yıllar diyette istikrar sağlayamadığım için bir türlü veremediğim 10 kiloyu vermeyi başardım.Kendisine minnettarım gönül rahatlığıyla gelebilirsiniz.