Ben diyetisyen Ceyda nur koç. İstanbul Medeniyet üniversitesi beslenme ve diyetetik bölümü mezunuyum. Prof. Dr Süleyman Yalçın Şehir Hastanesinde dahiliye, toplu beslenme sistemleri, çocuk hastalıkları gibi bir çok alanda bir Kamu kurumundaki stajıma ek olarak farklı özel kurumlarda klinikte yetişkin ve çocuk bir çok vaka deneyimlesin. Mezun olduktan sonra özel sektörde iş hayatıma başladım. Özel bir merkezde bölgesel zayıflama cihazları konusunda tecrübe kazandım. Daha sonrasında Dünya Danışmanlık ve Psikoloji Merkezinde yetişkin ve çocuk hastalar ile çalıştım.
Yapmış olduğum stajlarla ve iş deneyimlerime ek olarak katılmış olduğum eğitimlerle de kendini geliştirmiş ve geliştirmeye devam eden bir diyetisyenim. Anne - çocuk beslenmesi, diyabette beslenme, fitoterapi gibi bir çok farklı alanda eğitimlere katılarak sertifika kazandım.

Yeşilbağlar Mahallesi D100 BLV. No: 20/53 Pendik/İstanbul Pera Pendik Plaza

• Y

Diyetisyenim Ceyda Hanım gerçekten işinin ehli bir insan.Dört aydır diyet yapıyorum ve 19 kilo verdim. Sürece ilk başladığımda önyargılıydım ve daha önce hiç diyet yapmadığım için zayıflamak imkansız geliyordu ta ki kendisiyle tanışana kadar.Ceyda hanımın pozitif enerjisi ve işine olan hakimiyetiyle süreci çok güzel geçirdim .Onun sayesinde sadece kilo vermedim sağlıklı beslenmeyi öğrendim ve su içme alışkanlığı kazandım .Ceyda hanım a minnettarım ve böyle başarılı bir diyetisyeni gönül rahatlığıyla herkese tavsiye ediyorum

• Yeşilbağlar Mahallesi D100 BLV. No: 20/53 Pendik/İstanbul Pera Pendik Plaza Diğer  •

Öncesinde başka diyetisyenle çalıştığımda yargılayıcı bakışlar ve konuşmalar yaşadıktan sonra daha fazla yeme bozukluğu davranışları sergilemiştim. Ceyda hanımla çalışmaya başladıktan sonra kendimle barıştım, sabırlı anlayışlı tavrı ile daha çok motive oldum ve yeme bozukluğum da azaldı. Aslında hem vegan olmam hem yeme bozukluğu göstermem hem de kolesterol kronik alerji gibi sorunlarım olması sebebiyle belki zor bir danışandım ama Ceyda hanım profesyonelliği ile hiç bana kendimi bu şekilde hissettirmedi, çok hafif çok keyifli bir süreç sonunda istediğim kiloya ulaştım. Emekleri sayesinde daha sağlıklı ve mutlu hissediyorum

• Ş

İlk diyet macerama Ceyda hanım ile başladığım için şanslıyım ve sanırım bu konuda çok yanılmıyorum. Güleryüzü beni anlamak ve bana uyumlu olmak için çabası taktire şayandı. İlk izlenim hep etkiler ben ilk gördüğümde dedim tamam bu kadın benim sağlığıma kavuşmam da bana yardım edebilir öyle de oldu 1ay kadar kısa bir sürede yağdan verilen kilolar da bunun en güzel kanıtı sanırım yolumuz birlikte daha sağlıklı günlere çıkacak elinize emeğinize yüreğinize sağlık. İyi ki siz

• H

Ceyda hocamdan 3aydır kliniğinde yüzyüze diyet hizmeti alıyorum . İlk seansta güleryüzlülüğü ve mesleki bilgisi kendimi doğru yerde olduğumu hissetmemi sağladı. Kendisiyle aramızda kısa sürede bir güven bağı gelişti ve diyet sürecimde beni pozitif anlamda hep çok güzel destekledi. Sayesinde çok güzel sonuçlar elde ettim. Başarıları daim olsun

• B

Türkiye’den Almanya’ya süper bir hizmet. Uzun zamandır beraber çalışıyoruz. Mükemmel diyet programlarının yanında harika tarifler veren Ceyda hanım muhteşemsiniz. Zayıflama sürecimde psikolojik olarak çok destek gördüm kendisinden. Zorlanmaya başladığımda anında motive etti beni. Sağlıklı bir şekilde kilo vermek istiyorsanız doğru adrestesiniz

• M

Güler yüzlü, işinde profesyonel ve danışanlarıyla bire bir iletişim halinde olan bir diyetisyen.Hizmet aldığım süre boyunca çok memnun kaldım.İstediğim miktarda kiloyu da sağlıklı bir şekilde verdim.Kişiye özel diyet listeleri çok özenli hazırlanıyor. Her hafta karşınıza birbirinden farklı ve lezzetli tarifler çıkıyor.Burdan da tekrardan kendisine teşekkür ederim.Herkese öneriyorum.

• Y

Şuana kadar birçok diyetisyen denedim Ceyda hanımdan çok memnun kaldım kişiye özel diyet listeleri daha uygulanır bir şekilde diyet sürecini sürdürmemi sağladı ilgili ve güleryüzlü bir uzman herkese tavsiye ederim