- Şişmanlık (Obezite) ,
Çocuk ve Ergenlerde Kilo Kontrolü
İnsülin Direnci ve Metabolik Sendrom
İştah Yönetimi ve Kilo Kontrolü
il...i
Bilimsel yaklasimlarla programlarini hazirlayan guleryuzlu ve destekleyici bir kisilige sahip Deniz Hanim... Senelerdir veremedigim kilolarimin verilebildigine sahit oluyorum...
• Online Danışmanlık • Diğer •
d...
Deniz Hazar Türk hocamız, öncelikle ve her daim yanımda oldu. Büyük motivasyon kaynağım. Sağlıklı kilo verme için başvurdum. Aramalarımda ve mesajlarımda hızlı dönüş alabiliyorum ve güzel ve pratik tarifleri sayesinde güzelce değişimler yaşadım. Herkese tavsiye ederim, çok tatlı ve mülayim birisi Deniz Hanım ve o kadar da işini çok aşkla yapan birisi. Kuralları da vardı tabii, onlara uydum ve bu değişimimi sayesinde oldu. İyi ki tanımışım sizi, Deniz Hanım. Sevgilerle.
e....h
Kilo vermek için başvurdum. 1 senedir gidiyorum, olumlu sonuçlar alıyorum. Kilo vermeye başladım. Yaşam tarzıma göre diyet programı hazırlıyor. Deniz Hanım için görüşlerim çok iyi yönde. Her aradığımda ulaşabiliyorum, anlayışlı bir uzman. Sayesinde baya sağlıklı kilo veriyorum. Herkese tavsiye ederim, memnunum kendisinden.
m...
Diyetisyen Deniz Hazar Türk'e sağlıklı beslenme için başvurdum. Kendisi sağlıklı yaşam yolculuğunu keyifle ve güvenle geçirilen bir süreç haline getiriyor.
Pratik ve lezzetli tarifleriyle bu yolculuğa renk katarken, takip sistemiyle de sizi asla yalnız bırakmıyor. Her adımda yanınızda olduğunu hissettiren yaklaşımı, motivasyonunuzu korumanıza büyük katkı sağlıyor.
Deniz Hanım, sahip olduğu bilgi birikimi, tecrübesi ve çözüm odaklı bakış açısıyla hayatınıza, ihtiyaçlarınıza ve ritminize özel çözümler sunan nadide bir diyetisyen.
Onunla çalışmak, kendinize daha iyi bakmayı öğrenmek, bu süreçte desteklendiğinizi hissetmek ve kendinize olan güveninizi güçlendirmek demek.
İyi ki yollarımız kesişmiş diyor insan…
Bu yolda yoluma yoldaş olduğunuz için çok mutluyum.• • •
se....
Deniz Hanım ile diyet sürecine başladığım için çok mutluyum. Takibi, yemek tarifleri ve empatisi ile bana uyumlu bir diyet listesi oluşturuyor. Kan tahlillerimi de takip ederek kilo verme sürecimde büyük destekçim
• Dyt. Deniz Hazar Türk • Diyetisyen Randevusu •
ni...u
Bağırsak geçirkenliği, laktoz intoleransı ve çölyağa yakın gluten intoleransı olan biriyim. Histaminim yüksek. Pankreas enzimlerim de az çalışıyor. Deniz Hanım’la doktor kontrolüyle de ilerleyen sıkı bir diyet uygulamamız gerekti ve bunu yaparken de aynı zamanda yağ oranıma dikkat etmeliydik çünkü 18-25 arası olması gereken yağ oranım yüzde 12’ydi. Aynı zamanda hem kendi sağlığım hem de spor sektöründe olduğum için protein alımımın desteklenmesi ve kas kütlemin de kontrol altında tutulması gerekiyordu ama ben eriyip gidiyordum olmam gereken kilomun da çok altındaydım. Bilinçsizce vegan gibi beslendiğim de ortaya çıkınca zor sayılabilecek vakalardan biri olacaktım, en azından ben öyle düşünüyordum. Lakin Deniz Hanım o kadar profesyonel, pozitif, beni sakinleştirecek kadar huzur veren bir yapıya sahip ki, zor olan gözüme birden kolay görünmeye başladı. 7/24 telefonun diğer ucundaydı. Her daim desteğe hazırdı. Kendisiyle hem iyileştim hem de bilgilendim. Kendisine olan güvenimin sonsuz.
• Dyt. Deniz Hazar Türk • Gıda İntoleransı Tedavisi •
bi...n
Hayatımda ilk defa kilo vermeye ve sağlıklı beslenmeye karar verdim ve Deniz Hanım ile çalışmaya başladık. Kendisinin bilgisi ve güler yüzü sayesinde hem sağlıklı beslenmeyi öğrendim hem de bu zor süreçte motivasyonum düştüğünde yeniden motive olabildim. Bence en önemlisi de sürdürebilir bir beslenme düzeni hazırlayarak kişiye özel bir yaklaşım sunuyor olması. Bu süreçte onunla birlikte olduğumuz için çok mutluyum
• Dyt. Deniz Hazar Türk • Diyetisyen Randevusu •
a...
Mesleğini çok sever. Yenilikleri büyük bir azim ve merakla takip eder. Kendisini çok uzun zamandır tanıyorum. Sağlıklı ve sürdürülebilir bir beslenme alışkanlığı kazanmak için kendisine başvurmuştum. Beraber çıktığımız bu yolda beni her zaman motive ederek desteklemiştir. Yaşıma ve koşullarıma uygun diyetler ve menüler hazırlamıştır. Kendisine çok güvenirim. Hayat boyu sürecek yolculuğumuza şimdilerde eşimi ve oğlumu da dahil ederek, ailemizin diyetisyeni de olmuştur.
e...
İlk defa bir diyetisyen gözetiminde kilo vermeye karar verdim. 75 yaşındayım. Şimdiye kadar hep 44 bedendim. Pandemiyle birlikte çok kilo aldım. Kızımın referansı ile sevgili Deniz Hanım'la tanıştım. Ve onun önerileri doğrultusunda aralıklı oruç yöntemiyle 7 ayda 11 kilo verdim. Devam da ediyorum. Diyetin yanı sıra yürüyüş dışında spor yapmıyorum. Deniz Hanım haftalık görüntülü seanslarımız sonunda benim de fikrimi alarak bana yeni program ve menü oluşturuyor. Kendisinden yeni pek çok tarif öğrendim ve hepsinden çok memnun kaldım. Beni her konuda motive ediyor Deniz Hanım. Sizlere de tavsiye ediyorum.
s...
Hayatım boyunca diyet, spor ve sağlıklı beslenme üçlüsü arasında kaldım. Deniz Hanım ile tanıştıktan sonra ise aslında bu üçlünün arasında ne çok şeyi yanlış yaptığımı gördüm. Kendisi ile çalışmaya başladıktan sonra 20 kilo verdim. Motive edici enerjisi ve güzel listeleri ile iyi ki Deniz Hanım ile çalışmaya başlamışım dedim. Sağlıklı yaşama geçmek ve bunu hayatınızın bir parçası yapmak için tereddüt etmeden kendisi ile çalışmaya başlayabilirsiniz.
Deniz Hazar Türk isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Deniz Hazar Türk, Diyetisyen. Size Deniz Hazar Türk tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Kişiye Özel Diyetler, Diyabet Diyeti, Gebelik Ve Emziklilikte Beslenme, Zayıflama, Zayıflama Diyetleri, Çocuk Beslenmesi, Sağlıklı Beslenme, Metabolik Hastalıklarda Beslenme, Troid Hastalıklarında Beslenme.
Deniz Hazar Türk adresi nerede?Deniz Hazar Türk şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Atatürk Mahallesi Metropol İstanbul C1 Blok İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Deniz Hazar Türk isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Deniz Hazar Türk online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Deniz Hazar Türk isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Deniz Hazar Türk, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Deniz Hazar Türk hangi dilleri konuşuyor?Deniz Hazar Türk ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Deniz Hazar Türk isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Deniz Hazar Türk bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Deniz Hazar Türk ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Deniz Hazar Türk hakkında ne düşünüyor?Toplam 16 hasta / danışan, Deniz Hazar Türk hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Deniz Hazar Türk hangi sigortaları kabul ediyor?Deniz Hazar Türk tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.