İstanbul, İstanbul
İlayda Hanımla yaklaşık 4 aydır çalışıyoruz 84.5 kg olarak başladım ve şuan 71,8 kg’a düştüm. Yaklaşık 13 kg verdim ki bu kiloyu verirken ara verdiğim vakitler de oldu. Sürecim hala devam ediyor ve bu süreç içinde İsteklerime ihtiyaçlarıma göre yazılan listelerim gerçekten çok faydalı oldu sadece kilo vermedim sağlıklı bir yaşam tarzı da kazandım diyebilirim. Görüşmelere başladığımızdan itibaren hem ilgili hem de profesyonel bir süreç geçiriyorsunuz. Asla herkese aynı yazılan listeler yok aksine ihtiyaçlarınıza uygun farklı tarifler deniyorsunuz gerçekten bu sürecin çok faydasını gördüm diyebilirim.
d.....
İlayda Hanım 3 aylık sürecimiz boyunca ilgisi, desteği ve güler yüzüyle keyifli bir kilo verme süreci geçirmeme yardımcı oldu. Kendisi gerçekten çok başarılı bir diyetisyen, sonsuz önerimdir :)
C
ce....
İlayda Hanım ile 11 yaşındaki kızım için yüz yüze görüşüyoruz. 29 Ekim'de 85.7 kg ile başladığımız yolculuğumuza 75.5 kg ile devam ediyoruz. Kızım İlayda Hanım'ı tanıyana kadar bu sürece başlamayı hiç istemiyordu. Naif yaklaşımı, çocukların yaşına göre tutumu, zevklerinden ve ilgi alanlarından konuşulması, sevmediği yiyeceklerin verilmemesi, kriz anlarında yiyebileceği yiyeceklerin söylenmesi vb. durumlar sebebiyle açıkçası bir çocuk için uygulanabilecek yöntemler onu mutlu ettiği için her hafta severek gidiyoruz. Bir anne olarak kızımın özellikle yağdan kilo vermesi ve değişimi de beni çok mutlu ediyor. İyi ki tanışmışız ve yollarımız kesilmiş. Yaza kadar insallah hedefimize ulaşacağız. Güzel iletişimi, yüz yüze de olsa mesajla da olsa sorduğum sorulara cevap vermesi beni ayrıca sevindiriyor.
a....
Merhabalar, kendim vücut geliştirme sporu ile ilgileniyorum. Formumu sağlıklı bir şekilde daha iyi bir hale getirmek için İlayda Hanım'a gitmiştim. Kendisinin benim için hazırladığı beslenme programı oldukça uygulanabilirdi. Kesinlikle tavsiye edebileceğim bir Diyetisyen. Ofisi ziyaret edemediğim zamanlarda ise online hizmet verme opsiyonu da ayrıca tercih sebebiydi.
• Dyt. İlayda Deniz • Diğer •
İlayda Deniz isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?İlayda Deniz, Diyetisyen.
İlayda Deniz adresi nerede?İlayda Deniz şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İstanbul İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan İlayda Deniz isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda İlayda Deniz online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
İlayda Deniz isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?İlayda Deniz bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan İlayda Deniz ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar İlayda Deniz hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, İlayda Deniz hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.