İstanbul, İstanbul
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
Görüşler hakkında daha fazla bilgi edinin
hi...t
Merve Hanım'ın ilgisi gerçekten harikaydı diyet sürecim boyunca her soruma cevap verdi.Birlikte 12 kg verdik son 5 kilom kaldı ve asla bu kadar zayıflayacagimi dusunmuyordum.Motivasyonu ve enerjisi cok guzeldi ve gercekten insan psikolojisinden cok iyi anliyor cok destekleyici.Etrafımdaki herkese öneriyorum yetmedi ilk defa biri icin üşenmeyip girip yorum yaptim. Benim icin cok olumlu ve kolay bir süreç oldu.Tüm kacamaklarıma ragmen cok hızlı ilerledik
• Dyt. Merve Gedikli • Diğer •
Merve Gedikli isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Merve Gedikli, Diyetisyen.
Merve Gedikli adresi nerede?Merve Gedikli şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İstanbul İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Merve Gedikli isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Merve Gedikli online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Merve Gedikli isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Merve Gedikli bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Merve Gedikli ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Merve Gedikli hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Merve Gedikli hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
Yakınlardaki Diyetisyenler
Yakın zamanda aranan bazı hastalıklar
Sık kullanılan sigortalar