- Şişmanlık (Obezite)
- Kilo Problemi
- Aşırı Kilo Alımı
- İnsülin Direnci ve Metabolik Sendrom
- Diyabet (Şeker Hastalığı)
İstanbul
- Sigortası olan hastalar
ne...e
Kilo konturolümü kendim yapamadığım için Onur beyden online destek aldım bu sayede baya bi yol katettik, çok memnun kaldım.
• Online Danışmanlık • Online Diyet •
Onur Bey'i sosyal medyada tesadüfen gördüm o anda bana ayrı bir güven verdiği için başlamaya karar verdim. Gerçekten de hoşuma gitti. O psikolojik diyet insana baskı yapıyor ama sürecim rahat geçti. 3 aylık bir süreçte birlikte çalıştık. İstediğim kiloya rahat bir şekilde ulaştım. Onur Bey'in sevecenliği, desteği, motivesi çok güzel. Birçok ilaç kullanıyorum diyetle herhangi bir sorun yaşamadım. Bütün bilgilerimi alarak ön görüşme yaparak diyet listelerimi bana özel bilinçli bir şekilde hazırladı. Kendisinden aldığım danışmanlık hizmetinden çok memnun kaldım. Danışmanlık hizmeti almak isteyenlere mutlaka denemelerini tavsiye ediyorum.
f....y
Onur Bey'den 1.5 ay gibi bir süre kilo vermek için danışmanlık aldım, kendisinden çok memnundum, maddi durumdan dolayı ara vermek durumunda kaldım. Uzun süreçli bir görüşme olmadığı için hedeflediği kiloya ulaşamadım ama 1.5 ay gibi kısa bir sürede bile olumlu sonuç aldım. Seans süresi içerisinde istediğim zaman kendisine ulaşabiliyordum. Seanslarına tam vaktinde geliyordu, aksatmıyordu. Kendimi seanslarda çok rahat hissediyordum, hiç çekinip sıkılmıyordum, çok memnun kaldım.
Onur Habat isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Onur Habat, Diyetisyen.
Onur Habat adresi nerede?Onur Habat şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Onur Habat isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Onur Habat online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Onur Habat isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Onur Habat, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi.
Onur Habat hangi dilleri konuşuyor?Onur Habat ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Onur Habat isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Onur Habat bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Onur Habat ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Onur Habat hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Onur Habat hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Onur Habat hangi sigortaları kabul ediyor?Onur Habat tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.