Meslek hayatım boyunca beslenme biliminin birçok farklı alanında deneyim kazanma fırsatı buldum. Kariyerime toplu beslenme sistemleri üzerine çalışarak başladım; catering sektöründe edindiğim bu ilk deneyim, organizasyonel beslenme planlaması konusunda güçlü bir temel oluşturmamı sağladı.
Ardından, takviye gıda üretimi yapan bir firmada görev alarak hem ilaç sektöründe yer alma hem de tüp mide ameliyatı geçirmiş hastalarla ilgilenen birçok hekimle yakın iş birliği yapma fırsatı edindim. Bu süreçte bariatrik cerrahi sonrası beslenme alanına ilgi duymaya başladım.
Devamında, Ersoy Hastanesi bünyesinde farklı hasta gruplarıyla çalışma ve aynı zamanda hastanenin hasta ve personel yemek hizmetlerini planlama sorumluluğu üstlenerek hem klinik hem de kurumsal beslenme yönetimi alanında yetkinlik kazandım.
Sonrasında Doç. Dr. Fatih Can Karaca ile birlikte birçok bariatrik ve metabolik cerrahi hastasının takibini üstlenerek bu alandaki deneyimimi derinleştirdim.
Şu anda Memorial Ataşehir Hastanesi’nde, Op. Dr. Vahit Mutlu ile birlikte başta bariatrik cerrahi olmak üzere; onkolojik cerrahi, safra kesesi, tiroit ve reflü gibi cerrahi operasyonlar sonrası hastaların beslenme süreçlerini yönetmekteyim. Aynı zamanda klinik pratiğimde kronik hastalıklarda beslenme, kilo yönetimi, kilo alma-verme gibi birçok farklı alanda da danışanlarımı desteklemeye devam ediyorum.
- Diyabet (Şeker Hastalığı)
- Aşırı Kilo Alımı
İrritabl Bağırsak Sendromu (İBS) Diyeti
İştah Yönetimi ve Kilo Kontrolü
R
rb...a
9 aydır Selen Hanım'ın kontrolünde çok iyi bir süreç geçirdim. İlgisi ve yönlendirmeleriyle bu süreci kontrollü bir şekilde ilerletmemi sağladı. Her zaman sorduklarıma net yanıtlar alabildim.
sa...l
Tüp mide ameliyatı olduktan sonra 6 ay boyunca ayda bir kere gittim ve sonucunda 150 kilodan sağlıklı ve minimum sarkma ile 88 kiloya kadar düştüm. Tüp mide ameliyatı süreci ile ilgili bilgi ve tecrübe sahibi bir diyetisyen.
fa...r
Diyetisyenimiz Selen hanım ameliyat öncesi ve sonrasında her zaman yanımızda oldu.10 aylık süre içinde sağlıklı bir şekilde kilomu verdim vermeyede devam ediyorum.Güler yüzü, ilgisi ve bilgisi sayesinde daha çok motive ediyor. Ve Selen hanım sayesinde hayata daha çok pozitif bakmaya başladım. Bu süreçte kurum dışında da olsa hiç bir zaman beni yalnız bırakmadı.Emeklerinize sağlık güler yüzlü diyetistenimiz Selen hanım.
T
tr...p
From my first meeting with Selen, I knew I was in the right hands. Her quiet compassion and attention to detail stood out immediately—like when she noticed I was overwhelmed and discreetly adjusted the AC to help me feel more comfortable. That small gesture spoke volumes. Throughout my gastric sleeve journey in Türkiye, Selen was consistently supportive, knowledgeable, and deeply empathetic. Her tailored nutritional advice was clear, practical, and never rushed. She took time to ensure I understood everything and felt confident moving forward. I genuinely felt cared for—not just as a patient, but as a person. If I could give 10 stars, I would. This is a sincere review from someone who travelled from Australia for surgery, and I’m truly grateful Selen was part of the team.
Y
ya...
Söylediği şeylere uyarak tam olarak söylediği sürede söylediği sonucu aldım, gerçekten bilgili ve ilgili bir diyetisyen
m....e
Kendisi ile hekimim aracılığıla yollarımız kesişti fakat iyiki böyle olmuş. Çok samimi, sevecen ve işinde de oldukça iyi birisi. Biz yolun daha başlarındayız ama içim çok rahat. :)
d....ç
Selen hanımla yollarımız tüp mide ameliyatı sonrası gerçekleşti.Yaklasimi, güzel anlatımı, güler yüzü beni çok memnun etti. Kontrollerde ki hoş karşılama ve muhabbeti ayrıca çok güzel tanisali 3ay oldu.Kendisine mesleğinde başarılar diliyorum.
fı...a
Çok bilgili ve donanımlı hastaya yaklaşımı ve takipi üst düzeyde tedavi sürecimin öncesinde ve sonrasında asla yalnız kalmadım . İstenilen her anda bir telefon kadar yakınımızda harikasınız.
T
tu...
Selen hanımla obezite cerrahisi sonrası yaklaşık 4 aydır birlikte çalışıyoruz. Sürecimde her daim pozitif yaklaşımıyla, tecrübesiyle, her sorumun cevabını titizlikle cevaplaması bütün beklentilerimi karşıladı. Ayrıca tatlı dili, güler yüzü, samimiyeti ile hasta psikolojisi olan benim için çok değerli ve kıymetli. Başarılarının devamını diliyorum. Sürecim de yanımda olarak bana verdiği destek için de ayrıca minnettarım.
ez...k
Selen hocamı Vahit hoca vasıtasıyla tanımış oldum, kendisi işinde başarılı olduğu kadar güleryüzlü, samimi, içten ve işini severek yapıyor.. 2 ay içerisinde birlikte 10 kg kadar verdim ve aç kalmadan sıkılmadan yaptığım ilk diyetimdi.ses tonuyla ve bilgileriyle çok etkili.. bu süreçte önemli olan gerçekten diyetisyenin danışana verdiği listenin içeriği ve istediğiniz zaman her şeyi danışabilmek aynı zamanda arkadaş gibi motive edilmek insanı bu yolda daha güçlendiriyor.
• Memorial Ataşehir Hastanesi • Diyetisyen Randevusu •
Selen Şenman isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Selen Şenman, Diyetisyen. Size Selen Şenman tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Enteral Beslenme, Kişiye Özel Diyetler, Diyabet Diyeti, Hastalıklarda Beslenme, Gebelik Ve Emziklilikte Beslenme, Kanserde Beslenme, Zayıflama, Kilo Alma Diyetleri, Zayıflama Diyetleri.
Selen Şenman adresi nerede?Selen Şenman şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Vedat Günyol cad. Kubilay sk. No: 1 2/4 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Selen Şenman isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Selen Şenman uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Selen Şenman isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Selen Şenman, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Selen Şenman hangi dilleri konuşuyor?Selen Şenman ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Selen Şenman isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Selen Şenman tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Selen Şenman hakkında ne düşünüyor?Toplam 21 hasta / danışan, Selen Şenman hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Selen Şenman hangi sigortaları kabul ediyor?Selen Şenman tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.