Merhaba, ben Diyetisyen Şevval Er.

Beslenmenin yalnızca kilo vermek veya almakla sınırlı olmadığına; kişinin fiziksel sağlığı, bağırsakları, günlük yaşamı ve beslenmeyle kurduğu ilişkinin bir bütün olarak ele alınması gerektiğine inanıyorum.

Beslenme ve Diyetetik eğitimimin ardından Fonksiyonel Tıp, Mikrobiyota ve Psikoloji alanlarında kendimi geliştirdim. Danışmanlık sürecimde kişiye özel bir yaklaşım benimseyerek yalnızca “ne yemelisiniz?” sorusuna değil, “neden böyle besleniyorsunuz ve bunu sürdürülebilir şekilde nasıl değiştirebiliriz?” sorularına da odaklanıyorum.

Özellikle kilo yönetimi, bağırsak ve sindirim sistemi sağlığı, mikrobiyota, insülin direnci, hormonal denge ve davranış değişikliği üzerine çalışıyorum.

Benim için iyi bir beslenme programı, kişinin hayatına uyum sağlayabilen programdır. Bu nedenle danışanlarımı katı listelerle sınırlamak yerine; günlük yaşamlarını, alışkanlıklarını, ihtiyaçlarını ve hedeflerini göz önünde bulundurarak birlikte ilerlemeyi önemsiyorum.

Amacım kısa süreli çözümler sunmak değil, beslenmeyi hayatınızın sürdürülebilir ve doğal bir parçası haline getirebilmenize yardımcı olmak.

Yetişkin
Çocuk

Diyetisyen Randevusu

Online Diyet

Büyükçekmece Silivri Yolu, İstanbul

Şevval Er

Büyükçekmece Silivri Yolu, İstanbul

Sağlık sigortası anlaşma bilgisi bulunmamaktadır.

Görüşler yakında geliyor

İlk görüşü yazın

Dyt. Şevval Er adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.

Görüş ekle