İstanbul, İstanbul
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
Görüşler hakkında daha fazla bilgi edinin
R
r.....
Kronik kilo problemi olan biri olarak bir çok diyetisyenle çalıştıktan sonra kendisiyle tanıştım. Bu süreçte destekleriyle 1 sene gibi bir sürede 50 kg verdim. Hem uyguladığı listeler hem de ilgili süreç takibi kesinlikle çok iyiydi. Bir diyetisyen ile çalışmayı düşünen herkese kendisini tavsiye ederim.
• Dyt. Sezer Can Okçuoğlu • Diğer •
Harikulade, 15 yıllık göbeğimden kurtuldum sayesinde. Tahlil sonrası en uygun diyet programını uyguladılar. Fevkalade faydalı oldu.
• Dyt. Sezer Can Okçuoğlu • Diğer •
Sezer Can Okçuoğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Sezer Can Okçuoğlu, Diyetisyen.
Sezer Can Okçuoğlu adresi nerede?Sezer Can Okçuoğlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İstanbul İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Sezer Can Okçuoğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Sezer Can Okçuoğlu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Sezer Can Okçuoğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Sezer Can Okçuoğlu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Sezer Can Okçuoğlu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Sezer Can Okçuoğlu hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Sezer Can Okçuoğlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Yakınlardaki Diyetisyenler
Yakın zamanda aranan bazı hastalıklar
Sık kullanılan sigortalar