Dyt. Ayşenur Göklen

Diyetisyen · Daha fazla

İstanbul 1 adres

2020 yılında Beslenme ve Diyetetik bölümünden mezun oldum. O zamandan bu yana hem klinik hem de özel merkezlerde; yeme bozuklukları, kilo yönetimi, sporcu beslenmesi ve hastalıklarda tıbbi beslenme alanlarında danışan takibi yaptım ve hâlâ danışanlarıma sağlıklı yaşam yolculuklarına eşlik ediyorum.

Benim için sağlıklı beslenme; kalıplara sıkışmadan, kişinin yaşam tarzına, duygusal dünyasına ve ihtiyaçlarına göre şekillenen bir süreç. Bu yüzden her danışanımın hikâyesine özel, sürdürülebilir ve dengeli beslenme planları oluşturuyorum. Hedefim; diyet listeleriyle kısıtlamak değil, hayatınıza iyi gelecek alışkanlıkları birlikte inşa etmek ve bütüncül yaklaşmak.

Fonksiyonel tıp, psikoloji temelli beslenme yaklaşımları ve bütüncül sağlık konularında güncel eğitimler alarak danışmanlıklarımı sadece fiziksel değil, zihinsel ve duygusal iyilik halini de gözeterek yürütüyorum.

Dyt. Ayşenur Göklen

İstanbul, İstanbul

Görüşler yakında geliyor

İlk görüşü yazın

Dyt. Ayşenur Göklen adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.

Görüş ekle