Son 30 gün içerisinde 60 profil görüntülenmesi var

Cevizli Mahallesi, Ritim İstanbul A4 Blok, Kat:4, Daire:50 Maltepe/İstanbul, Maltepe, İstanbul

Nakit

Online Diyet

Banka Havalesi

Diyetisyen Randevusu

Online Diyet +2 daha fazla

Cevizli Mah. Zuhal Cd. Cevizli Mah., Zuhal Cad., Ritim İstanbul A2 Blok, Kat:1, Daire:16, Maltepe, İstanbul

Nakit, Banka Havalesi

Diyetisyen Randevusu

Online Diyet +74 daha fazla

A-Bing

Alkali Diyet

Hakkımda

2016 yılında öğretime başladığım İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi bölümünden 2020 yılı itibari ile mezun oldum. Eğitim- öğretim hayatım boyunca sporl...

Daha fazla

Okullar / Eğitimler

• Yeniyüzyıl Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik

Fotoğraflar

Cevizli Mah. Zuhal Cd. Cevizli Mah., Zuhal Cad., Ritim İstanbul A2 Blok, Kat:1, Daire:16, İstanbul

Dyt. Çağla Duygu Göç

Cevizli Mahallesi, Ritim İstanbul A4 Blok, Kat:4, Daire:50 Maltepe/İstanbul, İstanbul

Dyt. Çağla Duygu Göç

Kilo vermek üzerine bir dönem kendisinden seans aldım, gayet memnun kaldım ve kilo kaybı şeklinde gayet güzel bir sonuç aldım, bu süreçte bana karşı iletişimi ve verdiği listeler çok iyiydi, kendisi kişiye yönelik programlar hazırlıyor, standart bir diyet listesi vermiyor, bu yönünü çok beğendim, süreçte 5 buçuk kilo verdim, seanslarım sonlandı, koruma listemi de aldım, gayet memnun kaldım.

Yaklaşık 2 aydır kilo vermek adına kendisinden destek alıyorum, şuana kadar her şey yolunda gidiyor, kendisi gayet ilgili ve süreci çok iyi takip ediyor, şuana kadar gayet olumlu bir süreç geçirdim, zaten bu ay da son randevularıma gideceğim, seanslarımız bitiyor, seans aldığım süre içerisinde yaklaşık 11-12 kilo verdim, kendisi bu süreçte beslenmemi de çok güzel bir seviyeye geçti, biraz dengesiz besleniyordum, biraz da bunu yoluna koymak için başlamıştım, bu anlamda çok güzel sonuç aldım, memnunum.

Y

Kilo vermek amacıyla kendisinden destek alıyorum, kendisinden çok memnunum, şuana kadar 20 kilo verdim, hala devam ediyorum, son derece samimi ve her konuda yardımcı olan bir uzman, diyetlerimde beni aç bırakmıyor, tansiyonum düşük gibi hissetmiyorum, hayatım şuan çok daha düzene girdi, bir kaç tane sağlık sorunum olduğunu daha öğrendim, ben pek hastaneye giden bir insan değilim, insülin direnci rahatsızlığım vardı, seanslardan sonra bu da düzene girdi, şeker hastası olmaktan kurtuldum, özgüvenim de yerine geldi, gayet memnun kaldım.

Konum: Dyt. Çağla Duygu Göç

Çağla hanımla sosyal medya vasıtasıyla tanıştım, iyiki karşılaşmışım kendisiyle. Amacım fazla kilolarımı vermekti ve de tiroid ve şeker hastalığım olduğu için hastalıklarıma göre beslenmek istiyordum. Kendisi çok ilgili ve de alışılagelmiş diyetlerin dışında diyet listeleriyle çok güzel bir süreç geçirmemi sağladı. Aç kalmadan, lezzetli ve pratik tariflerle, en önemlisi güzel enerjisiyle sağladığı motivasyon ve iletişim ile hedefime ulaşmamı sağladı. Kendisine çok teşekkür ediyorum, iyiki varsınız. Diyetisyen arayışındaysanız kesinlikle Çağla hanım'ı tercih etmelisiniz, pişman olmazsınız.

Z
Konum: Online Danışmanlık Online Danışmanlık

Çağla Hanım 'dan 3 haftadır danışmanlık alıyorum. Kendisi, ilgisi ve enerjisi gerçekten mukemmel. Yolumuz daha uzun ancak hedefimize ulaşacağımız konusunda hiç şüphem yok. Çok ilgili ve sürekli iletişimde olduğumuz için takip konusunda çok başarılı, kilo ve porsiyon kontrolü ile ilgili çok fazla şey ögreniyorum, İyi ki tanışmışız :)

C

Kendisinden memnun kaldım,kısa bir sürede sonuca ulaştım.Çağla Hanım'a sosyal medya üzerinden ulaştım.Ben daha çok kilo almak için başvurmuştum, biraz da diyetimi dengelemek içindi.Bu süreçte gayet memnun kaldım kendisinden.2 ay içerisinde 5 kilo aldım.Birşey bulamadığımda hemen alternatif sunabiliyordu, kendisi gayet ulaşılabilir biri.Gayet açık ve anlaşılırdı, iyi bir iletişimi vardı bu süreçte.Devam ediyoruz, eski sıklıkla olmasa da destek alıyorum kendisinden.

J
Konum: Online Danışmanlık Online Diyet

Çağla Hanim cok ilgili bir diyetisten. Listeleri dinamik ve tarifler de veriyor. Mizaci ve danisana yaklasimi son derece anlayisli, insan kendisini baski altinda hissetmiyor o nedenle de ben kendi adima keyifli ve kolay kilo veriyorum. Kesinlikle tavsiye ederim

Konum: Dyt. Çağla Duygu Göç Diyetisyen Randevusu

Diyetisyenime gidiş amacım sağlıklı kilo verebilmek ve sağlıklı beslenmeyi alışkanlık haline getirmekti. Bunları da Çağla hanım sayesinde sırasıyla başardım başarmaya da devam ediyorum. Hayatıma bitki çaylarını dahil ettim (hiç sevmem normalde). Kahvaltı da artık ekmek aramıyorum (bu yaşıma kadar ekmeksiz kahvaltı yaptığımı hatırlamıyorum). Porsiyon kontrolünü elime aldım (az porsiyonlarla yemek yemek benim için çok zordu). Bana çok güzel şeyler kattı katmaya da devam ediyor :) Kendisine burdan da bir kere daha teşekkür ediyorum :)

Konum: Online Danışmanlık Online Diyet

Çağla hanımla yaklaşık bir aydır çalışıyoruz. Hem hazırladığı detaylı listeler hem de beni takibi çok motive edici. 1 ay içinde çok hızlı ve sağlıklı sonuçlar almaya başladım. 64 kilodan 60 kilolara düştüm. Kesinlikle bu yola girmeyi düşünen kişilere tavsiye edeceğim bir diyetisyen. Keyifli sohbeti ve anlayışlı listelerinden dolayı kendisine çok teşekkür ederim.

T
Konum: Dyt. Çağla Duygu Göç Diyetisyen Randevusu

Çok fazla diyetisyen geçmişim olmasına rağmen sonunda gerek enerjisi gerek motive edişiyle beni sağlıklı yaşama iten canım diyetisyenimmm. En umutsuz olduğum anda tanıştık. İyi ki tanıştık. Bir sürüüü şey yiyip nasıl zayıflıyorsun diyenlere söylediğim >> DYTCDG

Hakkımda

Daha fazla