- Aşırı Kilo Alımı
İnsülin Direnci ve Metabolik Sendrom
Kaya Sultan Sok. Eren Apt. No:69/52c, İstanbul 34742
Z
z....p
Ceren Hanım’la tanışmak hayat kalitemi baştan sona değiştirdi. Sadece kilo vermekle kalmadım, bu kiloları tamamen yağdan vererek sağlıklı ve sürdürülebilir bir yaşam tarzına geçiş yaptım. En başından itibaren her adımı nedenleriyle açıklaması, bana özel yaklaşımı ve motivasyonu sayesinde süreci hem keyifli hem de kolay hale getirdi.
Kendisi sadece bir diyetisyen değil, adeta bir yaşam koçu. Endişe ve kaygılarıma sakinliğiyle yardım etmesi, sağlıklı beslenmenin yasaklarla değil bilinçle mümkün olduğunu göstermesi benim için dönüm noktası oldu. Çevremdeki herkes “yasak yok, aç kalmıyorsun ama nasıl kilo veriyorsun?” diye şaşırıyor, cevabı net: Ceren Hanım
Esnek, çözüm odaklı ve pozitif yaklaşımı sayesinde insanı yargılamadan, baskı kurmadan ama güçlü bir şekilde yönlendiriyor. Ben ve eşimden sonra artık annem ve babam da onun danışanı oldu. Gönül rahatlığıyla, gözüm kapalı tavsiye ediyorum. Sağlıkla, bilinçle ve mutlulukla yaşamak isteyen herkesin yolu mutlaka Ceren Hanım’la kesişmeli.• Dyt. Ceren Kayahan Beslenme Danışmanlık Merkezi • Diyetisyen Randevusu •
C
ca....
Ceren hanım ile yollarımız iyi ki kesişmiş, kendisi sayesinde beslenme alışkanlıklarımın iyileşmesinin yanında sağlıklı yemek yapmayı da öğrendim. Tarifleri çok leziz.
Konuya bütüncül bakıyor. Kan tahlillerinizden tutun günlük rutinleriniz, mental durumunuz hepsini analiz ediyor. Süreç boyunca her an yanınızda hissettiriyor.
Enerjisi ve paylaştığı bilgiler ile sizi motive ediyor. Tanıştığınız için şanslı hissettiğiniz, işini keyifle yapan insanlardan.• Dyt. Ceren Kayahan Beslenme Danışmanlık Merkezi • Diyetisyen Randevusu •
de...z
Harika bir deneyimdi benim için doğum kilolarımdan kurtuldum ve dogru beslenmeyi ögrendim iyiki ceren hanıma baslamısım
• Dyt. Ceren Kayahan Beslenme Danışmanlık Merkezi • Diyetisyen Randevusu •
mş...g
Ceren hocamla başladığım özel eğitim programını kendisi olmasa asla sürdüremezdim. Kişiye özel yaklaşımı, hassasiyeti, her adımın nedenini açıklayarak beni motive etmesi kolaylaştırıcı oldu. Doktordan çıktığımda eyvah HİPOGLİSEMİ diye düşünürken Ceren hocamla çalışmaya başladıktan sonra nasıl daha kaliteli, verimli ve sağlıklı yaşayabileceğimi keşfettim. Tüm endişe ve korkularımı sükunetle çözdüğü için ona minnettarım.
• Dyt. Ceren Kayahan Beslenme Danışmanlık Merkezi • Kişiye Özel Beslenme Programları •
O
o.....
Onlarca diyetisyenle çalıştıktan sonra hayatımızı değiştiren insanla tanıştık Denediğimiz ve sürdürülebilir olmayan onlarca denemeden sonra hayatımızı düzene sokan diyetisyen öte bir yaşam koçu Ceren.
Her zaman esnek, çözümcül ve pozitif yaklaşımıyla zaten sizi alıyor Ceren’le birlikte 16 kg verdim. Çalıştığım yerdeki insanlar hem yasaksızsın, hem yiyorsun hem nasıl kilo veriyorsun diye şaşırıyordu İşin sırrı Ceren’de kesinlikle.
Gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum. Etrafımdaki çoğu arkadaşımda benden sonra Ceren’le bu yolculuğa başladı.
Sizde onlarca yöntem deneyip başarılı olamadıysanız doğru yerdesiniz• Dyt. Ceren Kayahan Beslenme Danışmanlık Merkezi • Diyetisyen Randevusu •
i.....
Ceren hanıma bir arkadaşımızın tavsiyesi üzerine başladık, yaklaşık 9 aydır kendisiyle çalışıyoruz ve bu süreçte 10 kilo verdim. Sadece fiziksel değil, psikolojik olarak da kendimi çok daha iyi hissediyorum. Diyetisyenimizden çok bir arkadaş gibi yaklaşıyor, her zaman güler yüzlü, ilgili ve motive edici. Enerjisi o kadar güzel ki sadece sağlıklı beslenmeyi değil, sürecin kendisini de sevmemi sağladı. İyi ki yollarımız kesişmiş!
• Dyt. Ceren Kayahan Beslenme Danışmanlık Merkezi • Sağlıklı Beslenme •
K
k.....
Ceren Hanım'a tavsiye üzerine gittim. Kendisinin zaten reklama ihtiyacı yok. İşinde oldukça başarılı ve profesyonel. Sayesinde kısa zamanda öyle güzel kilo verdim ki her gören ne kadar zayıfladığımı ve inceldiğimi söylüyor ve bu beni çok mutlu ediyor. Sağlıklı ve dengeli beslenmeyi kısıtlama değil bir yaşam biçimi haline getirmesi bunu sürdürülebilir kılıyor ve insan kendisini diyette gibi hissetmediği için kısıtlanmış hissetmiyor. Benim için en önemlisi buydu. Sağlıklı, lezzetli, pratik ve ulaşılabilir tarifleriyle sıkıcı diyet listelerinden kurtarır. Her an iletişim halinde olarak kendinizi özel hissetmenizi sağlar. Kibarlığı, insaniyeti ve güzel iletişimiyle size harika bir süreçte eşlik eder. İyi ki
• Dyt. Ceren Kayahan Beslenme Danışmanlık Merkezi • Kilo Verme Diyetleri •
Ceren Kayahan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ceren Kayahan, Diyetisyen. Size Ceren Kayahan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Zayıflama, Zayıflama Diyetleri, Kilo Problemi, Online Diyet, Kişiye Özel Beslenme Programları, Çocuk Beslenmesi, Zayıflama Programı, Kontrol Randevusu, Obezite, Diyetisyen Randevusu.
Ceren Kayahan adresi nerede?Ceren Kayahan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kaya Sultan Sok. Eren Apt. No:69/52c İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ceren Kayahan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ceren Kayahan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Ceren Kayahan isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ceren Kayahan, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Ceren Kayahan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ceren Kayahan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ceren Kayahan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ceren Kayahan hakkında ne düşünüyor?Toplam 7 hasta / danışan, Ceren Kayahan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.