Dermatoloji
Kılıçaslan Mah 155.Sokak Yaşaroğlu Apt No:4-A, Bolu • Harita
Aslı Şahin Muayenehanesi
Özel Batman Yaşam Hastanesi
Dermatoloji, İç hastalıkları, Kardiyoloji
, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Beyin ve sinir cerrahisi, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Acil tıp, Diyetisyen · Daha fazlaPınarbaşı Mahallesi, 2204. Sk.No:9, Batman • Harita
Özel Batman Yaşam Hastanesi
Kültür mahallesi Talatpaşa Bulvarı No:14 Daire 4 Sevsay apartmanı, İzmir • Harita
Burcu Demirdöver Muayenehane
Alpaslan mahallesi Emrah cad no 23 A, Kayseri • Harita
PINAR ESTE-CLİNİC
Medicana International Samsun
Dermatoloji, İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları
, Gastroenteroloji, Romatoloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Gastroenteroloji cerrahisi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Üreme endokrinolojisi ve i̇nfertilite, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Tıbbi patoloji, Tıbbi biyokimya, Acil tıp, Psikiyatri, Diş hekimi · Daha fazlaYenimahalle Mh, Şehit Mesut Birinci Cad. No:85, Canik • Harita
Medicana International Samsun
Suadiye Mah. Bağdat Cad, Noter Sk. Lütfiye Hanım Apt No:21 Daire No:2, İstanbul • Harita
Uzm. Dr. Tuğçe Ertürk Yılmaz Muayenehanesi
Esentepe Mah. Seyrantepe Cad. Golden Life Sitesi. Zemin kat A/C2, Tekirdağ • Harita
Doç Dr. Emine Nur Rifaioğlu Muayenehanesi
Medicana Bahçelievler Hastanesi
Dermatoloji, İç hastalıkları, Gastroenteroloji
, Nefroloji, Hematoloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk endokrinolojisi, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Üreme endokrinolojisi ve i̇nfertilite, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Tıbbi patoloji, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Pratisyen, Diyetisyen, Psikiyatri · Daha fazlaEski Londra Asfaltı No: 2, Bahçelievler • Harita
Medicana Bahçelievler Hastanesi
Akpiyar Mah. Balık Ayağı Bulvarı, No:10/B, Şanlıurfa • Harita
Uzm. Dr. Kenan Keskin Kliniği
Konacık Mah. Kanuni Sultan Süleyman Cad. Ariva Ofisleri No:33/3, Muğla • Harita
Dr. Leyla Gürses Muayenehanesi
SANKO Üniversitesi Hastanesi
Dermatoloji, İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları
, Gastroenteroloji, Nefroloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Nükleer tıp, Pratisyen, Diyetisyen, Psikiyatri, Psikoloji, Pedagoji · Daha fazla -
Hoşnudiye Mh. 770. Sok. Cassaba Modern B Blok Kat:3 No:301, Eskişehir • Harita
Uzm. Dr. Ömer Ümmetoğlu Kliniği
Musalla Bağları Mah. Gürz Sok. No. 1 Selçuklu / Konya, Selçuklu • Harita
Pendik Medipol Üniversitesi Hastanesi
Dermatoloji, İç hastalıkları, Gastroenteroloji
, Kardiyoloji, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk kardiyolojisi, Neonatoloji, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Acil tıp, Ağız diş ve çene cerrahisi, Diş hastalıkları ve tedavisi, Fizyoterapi ve rehabilitasyon · Daha fazlaBahçelievler Mahallesi Adnan Menderes Bulvarı No:31, Pendik • Harita
Pendik Medipol Üniversitesi Hastanesi
Şükrüpaşa Mahallesi 20019 nolu Sokak İş Merkezi Kat:1 No.86, Edirne • Harita
Uzm. Dr. Baksel Ay Muayenehanesi
İncirli Caddesi. İhsan Kalmaz Sokak. No:2 Kat:3 D:2, İstanbul • Harita
Uzm.Dr.Reyhan TIĞLI Muayenehanesi
Dermatoloji, İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları
, Gastroenteroloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Üreme endokrinolojisi ve i̇nfertilite, Nükleer tıp, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi, Psikoloji, Pedagoji · Daha fazlaMusalla Bağları Mah. Gürz Sok. No. 1 Selçuklu / Konya, Selçuklu • Harita
Kurtuluş, Atatürk Blv. Aksoy Apt. No:23 Daire:1 Kat:1, Aydın • Harita
Uzm. Dr. Zarif Tuçe Özkara Muayenehanesi
Yenişehir mah. Demokrasi Bulvarı No:48 K:3 izmit, Kocaeli • Harita
Uzm. Dr. Vasfiye Ayhan muayenehanesi
Bağcılar Medipol Mega Üniversite Hastanesi
Dermatoloji, İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları
, Gastroenteroloji, Nefroloji, Romatoloji, Hematoloji, Geriatri, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk kardiyolojisi, Çocuk hematolojisi, Çocuk nefrolojisi, Çocuk nörolojisi, Çocuk alerjisi, Çocuk onkolojisi, Çocuk enfeksiyon hastalıkları, Çocuk göğüs hastalıkları, Çocuk i̇mmünolojisi, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, El cerrahisi, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Üreme endokrinolojisi ve i̇nfertilite, Perinatoloji, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Algoloji, Radyasyon onkolojisi, Nükleer tıp, Tıbbi patoloji, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Aile hekimliği, Ağız diş ve çene cerrahisi, Diyetisyen, Cerrahi onkoloji, Tıbbi ekoloji ve hidroklimatoloji, Psikiyatri, Diş hekimi, Ortodonti, Periodontoloji, Psikoloji, Endodonti, Protetik diş tedavisi, Jinekolojik onkoloji cerrahisi, Çocuk gelişimi · Daha fazlaTem Avrupa Otoyolu Göztepe Çıkışı No: 1Bağcılar, İstanbul • Harita
Bağcılar Medipol Mega Üniversite Hastanesi
6507 Sk. No:1 Melis Apt. Kat:2 D:3 Yalı Mahallesi, İzmir • Harita
Uzm.Dr.Taliha Çelik Çevirgen
Değirmiçem, Maraşal Fevzi Çakmak Blv. No:74 /A, Şehitkamil • Harita
Uzm Dr Zeynel Önder Muayenehanesi
Özel Egemed Kuşadası Hastanesi
İç hastalıkları, Kardiyoloji, Enfeksiyon hastalıkları
, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Genel cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Aile hekimliği · Daha fazlaTürkmen, No:23, Ant Sk., 09400 Kuşadası/Aydın, Kuşadası • Harita
Özel Egemed Kuşadası Hastanesi
Manavkuyu Mh. M. Kemal Cd. No:155/1/1 Bayraklı, İzmir • Harita
Abdullah Öztürk
Bahcelievler mah., Dizer Sk., Armağan Sitesi No:1, İstanbul • Harita
Sezen Takmaz Mandallı Kliniği
Özel Edremit Körfez Hastanesi
Dermatoloji, İç hastalıkları, Kardiyoloji
, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Kalp ve damar cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Acil tıp, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi · Daha fazlaEroğlan Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Caddesi No:1, Edremit • Harita
Özel Edremit Körfez Hastanesi
Mimarsinan Mahallesi 144. Sokak Albayrak Apartmanı A Blok No: 33 Kat 7 Daire 38, Türkiş, Samsun • Harita
Özlem Kaplan
Mimar Sinan Mahallesi Alparslan Bulvarı No:17, Atakum • Harita
VM Medical Park Samsun Hastanesi
Medipol Üniversitesi Sefaköy Hastanesi
Dermatoloji, İç hastalıkları, Gastroenteroloji
, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk alerjisi, Çocuk i̇mmünolojisi, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Tıbbi biyokimya, Acil tıp, Diyetisyen, Psikiyatri, Fizyoterapi ve rehabilitasyon · Daha fazlaTevfik Bey Mahallesi Maslak Çeşme Caddesi No:30, Küçükçekmece • Harita
Medipol Üniversitesi Sefaköy Hastanesi