- Şişmanlık (Obezite)
- Kilo Problemi
- Diyabet (Şeker Hastalığı)
- Aşırı Kilo Alımı
Suadiye Mah., Bağdat Cad., Köşk Aprt. No:428, K:4, D:7, İstanbul
Dyt. Elif Çapraz
Suadiye Mah., Bağdat Cad., Köşk Aprt. No:428, K:4, D:7, Kadıköy, İstanbul 34740
se...z
Değerli Elif Hanım ile sürecimiz son derece güzel ve verimliydi. Her seansımızı özenli ve istikrarlı bir şekilde gerçekleştirdik. Her yeni listede yeni tatlar ve tarifler ile en doğru şekilde ilerledik.
el...f
5 haftada 5 kiloya yakın kilo verdim online süreçte destekleri ve tarifleri çok güzeldi. Özellikle bütçeme uygun olması ayrı bir düşünceliydi tekrar görüşmek dileğiyle
gi...
Elif Hanımla kamp süreci içerisinde tanıştık. Beklentilerimizi ve detayları önemsiyor güçlü bir iletişimi var. Verdiği listeler monotonlaşmış bir diyet listesinden çok daha öte. Sağlıklı beslenmenin vücuduma hissettirdiği konforu onun sayesinde yaşadım. Sadece hedefe odaklı bir süreç değil hedefe giderken vücudumuzun ihtiyaç duyduğu şeylere de odaklanıyor. Bu da aradaki güveni sağlıyor.
Z
z.....
Elif hanım çok tatlı çok ilgili her an ulaşılır bir diyetisyen. Listeleri çok özenli. Sıradan asla değil. Emilimasyon sürecini sıkılmadan çok rahat gecirdim. Sadece kilo vermedim resmen iyilestim. Uykularım düzeldi. Gluten hashasiyetim olduğunu yediğim şeylerin vücuduma etkisinin neler olabileceğini öğrenip iyilestim.24 haftalık uzun bir maratonu beraber atlattık. Her an motive edici her an tam destek istediğimi yiyerek hiç sıkılmadan upuzun bir 24 hafta ve tam 12 kilo verdim. Bu süreçte tatlı dili ile her an ulaşabilir olması ile sırf diyetisyen değil bir dost oldu bana.Dalında uzman ilgili çok bilgili bir diyetisyen kendisi. Elif hanımdan bir çok şey öğrendim. Yürekten tavsiye ediyorum sırf diyetisyen değil çok tatlı bir dost kazandım .
d....t
Listelerine çok emek vererek hazırlıyor asla hazır listeler gibi değil birebir o an canınız ne çekerse bunu size uyarlayıp tarif veriyor ben 2 aylık diyet sürecimde hiç tatlı krizi yaşamadım sayesinde eğlenceli keyifli seanslarımız oldu saat kaç olursa olsun herzaman dönüş sağladı tarafıma benim için güzeldi
C
c.....
Her mesajımda dönüş sağlad. Listeleri 10 numara aç kalmadan zayıfladım devamıda gelecek tabi can hocam
e....d
Elif hanım ile sosyal medyada karşılaştım ve online danışmanlık hakkında bilgi almak için mesaj attım kendisi ona mesaj attığımdan sonraki sürece kadar benimle çok ilgilendi ve bende online diyete başlama kararı aldım.
Öncelikle size bir anamnez formu gönderiyor sizi tanımak adına , onu doldurduktan sonra online görüşme sağlıyorsunuz ve diyet listesini size iletiyor. menü her hafta değişiyor ve içerisinde sağlıklı pratik tarifler ve gerektiği zaman 2-3 günlük detokslar bulunuyor bu sayede insan sıkılmadan ve aç kalmadan diyete devam ediyor.
bir sorunuz , probleminiz olduğunda size her konuda cevap veriyor ve yardımcı oluyor . oldugunuzda, kisa zaman icinde size donup cevap veriyor.
Güler yüzü ve samimi sozleri ile her danışanı ile ilgili olduğu belli.
Nasıl sağlıklı bir sekilde besleneceğimi elif hanım sayesinde öğrendim. Emekleriniz için teşekkür ederim.• Dyt. Elif Çapraz • Diğer •
Elif Elmas isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Elif Elmas, Diyetisyen. Size Elif Elmas tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Diyetisyen Randevusu.
Elif Elmas adresi nerede?Elif Elmas şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Suadiye Mah., Bağdat Cad., Köşk Aprt. No:428, K:4, D:7 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Elif Elmas isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Elif Elmas online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Elif Elmas hangi dilleri konuşuyor?Elif Elmas ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Elif Elmas isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Elif Elmas bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Elif Elmas ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Elif Elmas hakkında ne düşünüyor?Toplam 7 hasta / danışan, Elif Elmas hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.