- Hiperlipidemi
- Tip 1 Diyabet
- Şişmanlık (Obezite)
- Diyabet (Şeker Hastalığı)
- Tip 2 Diyabet
İnsülin Direnci ve Metabolik Sendrom
Bahçeşehir 2. Kısım Mahallesi Başakşehir İstanbul , İstanbul 34000
- Sigortasız hastalar/danışanlar
ay....
Gülşen hanım sayesinde kendimi daha dinç ve sağlıklı hissediyorum menüler olsun doyuruculuğu olsun her konuda son derece kusursuz bir süreçten geçiyoruz kendimi ayna karşısında tanıyamıyorum artık hayallerime ulaşmama destek olan profesyonelliği güleryüz ve samimiyetiyle işinin ehli
• Online Diyet ve Beslenme Danışmanlığı • Online Diyet •
Yaklaşık bir yıla yakın bir sürede düşük kiloda protein ağırlıklı beslenme ile harika bir vücut yapım oldu , öğün takibi aç kalmadım her an ulaşabildim ellerinize sağlık
be...
Süreç boyunca kendimi hiç zorlanmış hissetmeden çok güzel ilerledim. Verilen diyet listeleri hem oldukça doyurucu hem de çok sık ve keyifli öğünlerden oluşuyordu. Aç kalmadan, sürdürülebilir bir şekilde ilerlemek benim için çok önemliydi ve bu süreçte bunu fazlasıyla hissettim.
• Online Diyet ve Beslenme Danışmanlığı • Kilo Verme Diyetleri •
so...a
Gülşen Hanım ile 21 gündür yol alıyoruz. 2 yıldır kendim mücadele etmeme rağmen kilo almaya devam ederken kendisiyle yollarımız kesişti 21 günde 3.4 kg gitti.ve birlikte mezura da 5cm incelme gözlemledik.Birlikte yazdım çünkü her süreçte yanımdaydı hata yaptığımda gayet sakin kalabilen ve süreci motivasyonla destekleyen harika bir diyetisyen.sıkı takipleri sayesinde asla kaçamak yapmaya fırsat bulamamak bir yana doyurucu öğünleri ve kolay erişilebilecek malzemelerin nasıl harmanlanacagını ustalıkla anlatan iyi bir diyet uzmanı.Kendisiyle birlikte yol alırken süreçten çok keyif aldım.
gö...
Gülşen hocayla 3 aydır iletişim içindeyiz, keşke daha önceden başlasaymışım Gülşen Hanımla harika bir insan çok motive edici bir diyetisyen istediğim her zaman iletişim halinde oldu benimle destek oldu hep bana motive etti 3 ayda yaklaşık 15 kilo verdim Gülşen hanım sayesinde. yaklaşımı özverili oluşu beni çok motive etti şuan hedeflediğim kilo da isem kendisi sayesinde danışanına yaklaşımı titizliği özverili oluşu en önemlisi de güler yüzü 3 aydır hiç bşr zaman eksik olmadı herkese gönül rahatlığıyla tavsiye edeceğim bir diyetisyen harika bir diyetisyen
R
rü...
Gülşen Hanımla bir süredir bu süreçte birlikte ilerliyoruz. Menopoz yaşamama rağmen gayet güzel sonuçlar aldık. Verdiği listeler olsun güler yüzü olsun hepsinden çok memnunum. Listelerinde hiç aç kalırım düşüncesi yaşamadım sık ve doyurucu öğünleriyle kaliteli bir diyet süreci izliyoruz. Gülşen Hanım sayesinde elveda 17 kilo.
• Online Diyet ve Beslenme Danışmanlığı • Kilo Verme Diyetleri •
e....t
Gülşen hocayla yaklaşık 2 aydır çalışıyoruz. Kas kütlemi koruyarak 10 kg zayıfladım. Hiç bi listemle aç da kalmıyorum kaçırdığım da oluyor çoğu sefer. Ona rağmen çok iyi sonuç alıyorum
• Online Diyet ve Beslenme Danışmanlığı • Diyetisyen Randevusu •
mu...
6haftadır Gülşen hanımla çalışıyoruz daha yolun çok başlangıcı ama -12 kg gıttı bile. Yolumuz uzun, motivasyonumuz tam . Sıkıcı olmayan yasaklar olmayan lıstelerle bu süreç daha kolay . Güvenle çalışabileceğiniz bir diyetisyen
R
r.....
Gülşen hanımla üç aydır çalışıyoruz iki beden inceldim. Sürecimiz hâlâ devam ediyor. Gülşen hanımın farkı kaçamaklar yapsam bile verdiği destek ve listelerinin doyurucu olup kilo verdirmesi bu yüzden de süreç sekteye uğramıyor.
• Online Diyet ve Beslenme Danışmanlığı • Diyetisyen Randevusu •
f....ö
Gülşen hocayla ilk haftada 4 kg verdim ve devamında da harika bir süreç geçirdik bilgisiyle ilgisiyle oldukça başarılı bir diyetisyen motivasyonum tam
• Online Diyet ve Beslenme Danışmanlığı • Online Diyet •
Gülşen Öztürk Karağaç isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Gülşen Öztürk Karağaç, Diyetisyen. Size Gülşen Öztürk Karağaç tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Kişiye Özel Diyetler, Diyabet Diyeti, Hastalıklarda Beslenme, Zayıflama, Zayıflama Diyetleri, Kilo Alma Diyetleri, Gebelik Ve Emziklilikte Beslenme, Kalp Damar Hastalıkları ve Beslenme, Sağlıklı Beslenme, Kilo Verme Diyetleri.
Gülşen Öztürk Karağaç adresi nerede?Gülşen Öztürk Karağaç şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Bahçeşehir 2. Kısım Mahallesi Başakşehir İstanbul İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Gülşen Öztürk Karağaç isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Gülşen Öztürk Karağaç online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Gülşen Öztürk Karağaç isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Gülşen Öztürk Karağaç, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Gülşen Öztürk Karağaç isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Gülşen Öztürk Karağaç bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Gülşen Öztürk Karağaç ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Gülşen Öztürk Karağaç hakkında ne düşünüyor?Toplam 27 hasta / danışan, Gülşen Öztürk Karağaç hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.