Tiroid Guatr, İstanbul

• Özel Osmanoğlu Hastanesi

İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları, Geriatri

, Kardiyoloji, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Diyetisyen, Psikoloji, Jinekolojik onkoloji cerrahisi · Daha fazla

Merkez Mahallesi Dilaçar Sokak No:4, Şişli Harita

Özel Osmanoğlu Hastanesi

• İstanbul Hospital

İç hastalıkları, Göğüs hastalıkları, Çocuk sağlığı ve hastalıkları

, Dermatoloji, Genel cerrahi, El cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji · Daha fazla

Atatürk Mah. Salıpazarı Cad.No:30, İstanbul Harita

İstanbul Hospital

• İstanbul Kartal Yavuz Selim Devlet Hastanesi

İç hastalıkları, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları

, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi mikrobiyoloji, Aile hekimliği, Pratisyen, Diş hekimi, Fizyoterapi ve rehabilitasyon · Daha fazla

Doğan Sok.İstasyon, Kartal Harita

İstanbul Kartal Yavuz Selim Devlet Hastanesi

• Med Amerikan Tıp Merkezi

İç hastalıkları, Gastroenteroloji, Geriatri

, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk gastroenteroloji hepatoloji ve beslenme, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Radyoloji, Aile hekimliği, Diyetisyen, Psikiyatri · Daha fazla

Feneryolu Mahallesi Bağdat Caddesi No:130, Kadıköy Harita

Med Amerikan Tıp Merkezi

• İstanbul Pendik Devlet Hastanesi

İç hastalıkları, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları

, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Aile hekimliği, Pratisyen · Daha fazla

Dr.Orhan Maltepe Cad.No:17, Pendik Harita

İstanbul Pendik Devlet Hastanesi

• İstanbul Beykoz Devlet Hastanesi

İç hastalıkları, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları

, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Tıbbi patoloji, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Pratisyen, Psikiyatri, Fizyoterapi ve rehabilitasyon · Daha fazla

Sahip Molla Cad.No:1 Beykoz, İstanbul Harita

İstanbul Beykoz Devlet Hastanesi

• İstanbul Başakşehir Devlet Hastanesi

İç hastalıkları, Kardiyoloji, Enfeksiyon hastalıkları

, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Tıbbi mikrobiyoloji, Pratisyen, Psikiyatri · Daha fazla

4.Etap 1.Kısım Başakşehir, İstanbul Harita

İstanbul Başakşehir Devlet Hastanesi

• İstanbul Beşiktaş Sait Çiftçi Devlet Hastanesi

İç hastalıkları, Kardiyoloji, Nöroloji

, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi mikrobiyoloji, Aile hekimliği, Pratisyen, Psikiyatri, Göğüs hastalıkları ve tüberküloz, Fizyoterapi ve rehabilitasyon · Daha fazla

Barbaros Bulvarı, İstanbul Harita

İstanbul Beşiktaş Sait Çiftçi Devlet Hastanesi

• İstanbul Tev Sultanbeyli İlçe Devlet Hastanesi

İç hastalıkları, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları

, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Acil tıp, Aile hekimliği, Pratisyen, Psikiyatri · Daha fazla

Mehmet Akif Ersoy Mah. Cami Cad. No:3, İstanbul Harita

İstanbul Tev Sultanbeyli İlçe Devlet Hastanesi

• Özel Yeni İklim Hastanesi

İç hastalıkları, Kardiyoloji, Nöroloji

, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Radyoloji, Acil tıp, Diyetisyen, Diş hekimi · Daha fazla

Sancaktepe Mah. 12. Sokak No:5, İstanbul Harita

Özel Yeni İklim Hastanesi

• Küçükbakkalköy Mah. Vedat Günyol Cd. No:24, Ataşehir Harita

Medicana Ataşehir Hastanesi

• Özel Halkalı Kent Hastanesi

İç hastalıkları, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları

, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Genel cerrahi, Kadın hastalıkları ve doğum, Diyetisyen, Diş hekimi · Daha fazla

Halkalı Merkez Mahallesi Zafer Cömert Sokak No:4, Küçükçekmece Harita

Özel Halkalı Kent Hastanesi

• Özel Esha Cerrahi Tıp Merkezi

İç hastalıkları, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi

, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Androloji, Kadın hastalıkları ve doğum, Üreme endokrinolojisi ve i̇nfertilite, Radyoloji, Pratisyen, Diyetisyen, Diş hekimi · Daha fazla

Yeşilce Mahallesi Yunus Emre Caddesi No:24, Kağıthane Harita

Özel Esha Cerrahi Tıp Merkezi

• Özel Hekimler Cerrahi Tıp Merkezi

Göğüs hastalıkları, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Genel cerrahi

, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Diyetisyen, Diş hekimi · Daha fazla

Yaman Evler Mah. Alemdağ Cad. No:467 A. Dudullu, İstanbul Harita

Özel Hekimler Cerrahi Tıp Merkezi

• Özel Ethica İncirli Hastanesi

İç hastalıkları, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji

, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Radyoloji, Tıbbi genetik, Diyetisyen, Psikoloji · Daha fazla

İncirli Cad.Pelinli Sok.No:14 Bakırköy, İstanbul Harita

Özel Ethica İncirli Hastanesi

• Özel Pendik Yaşam Tıp Merkezi

Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Genel cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji

, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Diş hekimi · Daha fazla

Hatboyu Cd. Lokman Hekim Sk. No: 15/A, Pendik Harita

Özel Pendik Yaşam Tıp Merkezi

• Son Durak Ümran Tıp Merkezi

İç hastalıkları, Dermatoloji, Genel cerrahi

, Ortopedi ve travmatoloji, Kadın hastalıkları ve doğum, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi · Daha fazla

İstiklal Mahallesi Alemdağ Caddesi No: 198/D Sondurak Ümraniye - İstanbul, İstanbul Harita

Son Durak Ümran Tıp Merkezi

• Haseki Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Basın Semt Polikliniği

İç hastalıkları, Nefroloji, Nöroloji

, Dermatoloji, Göğüs cerrahisi, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Aile hekimliği, Pratisyen · Daha fazla

Alemdar Mahallesi Yerebatan Cad. Salkımsöğüt Sokak No:9 Yerebatan Basın Disp. Cağaloğlu, İstanbul Harita

Haseki Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Basın Semt Polikliniği

• İstanbul Sarıyer İsmail Akgün Devlet Hastanesi

İç hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji

, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon · Daha fazla

Dursun Fakih Sok.No:1, İstanbul Harita

İstanbul Sarıyer İsmail Akgün Devlet Hastanesi

• Bilim Üniversitesi Tıp Fakültesi

İç hastalıkları, Gastroenteroloji, Nefroloji

, Geriatri, Kardiyoloji, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Genel cerrahi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Tıbbi patoloji, Tıbbi genetik, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Tıbbi farmakoloji, Acil tıp, Adli tıp, Halk sağlığı, Fizyoloji, Aile hekimliği, Anatomi, Embriyoloji ve histoloji · Daha fazla

Levent Mah. Büyükdere Cad. No:120, İstanbul Harita

Bilim Üniversitesi Tıp Fakültesi