Bilimsel temelli, bütüncül bir yaklaşım benimseyen, Beslenme ve Diyetetik ile Tıbbi ve Aromatik
Bitkiler alanlarında çift anadal mezunu bir diyetisyenim. Danışanlara fonksiyonel tıp, iştah kontrolü,
kilo yönetimi gibi alanlarında destek veriyorum. Fonksiyonel tıp yaklaşımlarıyla, danışanlara
kişiselleştirilmiş ve sürdürülebilir beslenme çözümleri sunma konusunda kariyerimi sürdürüyorum.
- Aşırı Kilo Alımı
Gluten İntoleransında Beslenme
Glutensiz Beslenme
Gut Hastalığı ve Beslenme
Diyetisyen Hatice Elif Dinler
Gıda İntolerans Testi (Pinner Test)
Gıda İntoleransı Testi
İnsülin Direnci ve Metabolik Sendrom
İrritabl Bağırsak Sendromu (İBS) Diyeti
İştah Yönetimi ve Kilo Kontrolü
Diyetisyen Hatice Elif Dinler
Elif hanıma psikoloğum tavsiyesiyle ulaştım, kilo fazlam olduğundan dolayı başvurdum. Kendisi çok kibar, çok profesyonel ve işi konusunda çok titiz birisi, yaklaşımı hem profesyonel hem samimi. Bir buçuk, iki ay gibi bir sürede 14 kilo kaybım oldu. Çevreme tavsiye ederim, ki ettim de.
Doktoruma tanıdık vasıtasıyla ulaştım. Kilo problemim olduğu için başvurdum. Sağlıklı bir beslenme programı düzenliyor, bireysel olarak ilgileniyor, her soruma cevap veriyor ve çözüm üretebilir. Kesinlikle tavsiye ediyorum.
s...
Elif Hanım'la referans aracılığıyla iletişim kurmuştuk. 5-6 ay süren bir programla çalıştık ve bu süreç sonunda 92 kilodan 82-83 kilo aralığına kadar düşebildim.
İletişimin çok iyi, yönlendirmelerin bilgilendirici oluşu süreçte çok rahatlatıcı.
Ayrıca sadece diyet programı oluşturmayıp, gerekçelerini, ne amaçladığını anlatıyor olması da önemliydi benim açımdan.
Bir programı uygularken besinlerin birlikte tüketimlerinin etkilerini öğrenmek, kendi metabolizmamı tanımamızı sağlaması yanında sonraki süreçte de sağlıklı beslenmeyi öğrenmemi sağladı.
Günlük rutinlerime, yaşam tarzıma uygun öğünler oluşturduğu için uymakta çok zorlanmadım. Şeker ve kolesterol gibi problemler yaşıyordum diyet öncesi, açlığıma bağlı olarak titreme gibi sorunlar oluyordu.
1-2 aylık periyotta öncelikle buradaki sıkıntılarıma odaklandı ve olumlu sonuçları oldu. Ayrıca geceleri rahat eden reflü problemim vardı, bu da süreç içerisinde düzeldi.• • •
Elif Hanıma tavsiye üzerine ulaştım. Sürecimiz boyunca toplam 10 kg verdim. PCOS ve insülin direncim vardı, regl düzensizliğim vardı. Elif Hanımla çalıştıktan sonra düzene girdi. Ayrıca şeker kontrolü yapmayı öğrendim. Hem aç kalmadan hem de sağlıklı bir şekilde hedefime ulaştım. Insülin direncinden dolayı bazen çok yemeye yönelirdim. Protein ağırlıklı beslenmeyi hayatıma yerleştirdim. Onun sayesinde şu an çok memnunum. Yakın çevreme de tavsiye ediyorum.
Hatice Elif Dinler isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Hatice Elif Dinler, Diyetisyen. Size Hatice Elif Dinler tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Kişiye Özel Diyetler, Diyabet Diyeti, Hastalıklarda Beslenme, Gebelik Ve Emziklilikte Beslenme, Zayıflama, Kilo Alma Diyetleri, Zayıflama Diyetleri, Yaşam Koçluğu, Çocuk Beslenmesi.
Hatice Elif Dinler adresi nerede?Hatice Elif Dinler şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Hatice Elif Dinler isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Hatice Elif Dinler uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Hatice Elif Dinler isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Hatice Elif Dinler, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi.
Hatice Elif Dinler hangi dilleri konuşuyor?Hatice Elif Dinler ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Hatice Elif Dinler isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Hatice Elif Dinler tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Hatice Elif Dinler hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Hatice Elif Dinler hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Hatice Elif Dinler hangi sigortaları kabul ediyor?Hatice Elif Dinler tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.