Psk. | Bilim Uzmanı Havvanur Taş

Psikoloji daha fazla

İstanbul 1 adres

• Sigortası olan hastalar

Havvanur Taş Kliniği

Teşvikiye Mah. Şakayık Sok. Ihlamur Palas Apt. No:42 Kat:3 D:9, Şişli, İstanbul 43270

• Sigortası olan hastalar

• Y

Birçok şeyi fark etmemi sağlayan ve her şeye daha pozitif bakmam için beni teşvik eden Havva Hanım’a geldiğim için çok şanslıyım. Olaylara olumlu şekilde bakış açımı değiştirebilmeme ve anda kalıp geleceği ya da geçmişi daha az düşünmeme çok yardımcı oldu:)

• G

Havvanur hanımla 3 haftadır düzenli olarak görüşmeye başladım. Psikolojik olarak çok zor geçirdiğim bu dönemde bana kendimi çözümlememde yarattığı etki çok büyük

• Havvanur Taş Kliniği Psikoloji Randevusu  •

Havvanur hanıma düşüncelerimi kontrol edememem üzerine gelmiştim ve sayesinde çok iyi yol kat ettim. çözüm yöntemleri, ilgisi ve samimiyetiyle kendimi çok daha iyi hissediyorum. kendisi ve odası çok tatlı. iyi ki tanışmışız.

• Havvanur Taş Kliniği Psikoloji Randevusu  •

Aylar önce başlayan depresyon tedavisi için terapi sürecimde birçok şeyi fark etmemi sağlayan ve zaman geçtikçe her şeye daha pozitif bakmam için beni teşvik eden Havva Hanım'a sevgilerimle.

• Havvanur Taş Kliniği Psikoloji Randevusu  •

Bana OKB teşhisi konulmuştu şans eseri Havvanur Hanım karşımda çıktı.Benim için zorlu olan bu tedavi sürecimde beni çok iyi anlaması,samimi yaklaşımı,işini severek yapıyor olmasıyla tedavimde bana çok büyük desteği oldu.Odasının verdiği sıcaklıkta kendimi çok iyi hissediyorum.İyi ki Havvanur Hanımı tanımışım

• T

Havvanur Hanıma referans yoluyla ulaştım. Tekrarlayan düşüncelerim için 5 aydır hizmet alıyorum. Kendisinin pozitifliği, güler yüzlü olması, içtenliği ve samimiyetiyle biz burda bir aile olduk buraya geldiğimde ikinci evim olarak hissediyorum

• N

5 aydır Havva hanımla beraber ilerliyoruz çok güzel yol katettim takintilarimdan kurtuldum hayatıma iyi ki girdi iyi ki tanıdım kendisini konuşurken ki ses tonu nazik oluşu çok güzel hayata başka pencerelerden bakmayı öğrendim

• I

Birkaç hafta olmasına karşı , kendimle ilgili bu kadar farkındalığa varacagımı tahmin etmezdim. İletişimi, size karşı objektif katılımı yol gösterici. Havva hanım da beni en cok etkiliyen sadece sizi dinliyor oluşu değil bir mentor gibi hayatınıza çizdiğiniz yolda gerceklerle aydınlatması .

• Havvanur Taş Kliniği Psikoloji Randevusu  •

• Merhaba, Uzman Psikolog Havvanur Taş ile 4 aydır emdr terapisi, bağımlılık ve dikkat eksikliği üzerine seans gerçekleştiriyoruz. Kendisine rahatlıkla danışabilirsiniz. Kendinizi farklı bir şekilde bulacağınıza eminim.Terapötik yakınlığı ve sıcaklığı mükemmeldir.

• K

Merhaba,seanslarıma ilerleyen okb (temizlik ve titizlik)hastalığım için başladım.Havvanur hanımla tanışmam , benim için mucize gibiydi.Kime nasıl güvenirim ne yaparım derken,karşıma o çıktı.Hastalığım okadar çok ilerlemiştiki, normal hayatıma devam edemiyordum ve asla iyileşemem diyordum.Umudumu kaybetmiştim.Bu hastalığı asla atlatamıycağımı düşündüğüm anda, Havvanur hanım ellerimden sımsıkı tuttu.Onunla geçirdiğim seanslar sadece hastalığımı değil, bütün yaşantımı etkiledi.Asla iyileşemem diyordum.Ama o seanslarıyla ve yaptıklarıyla beni iyileştirdi. Beni hayata döndürdü.İlerliyen hastalığıma rağmen bu kadar kısa zamanda iyilesmem, mucizeydi.Havvanur hanım mucizeyi başardı.O içten gülüşü samimi konuşmaları ve davranışları, iyileşme sürecimi dahada ilerletti.Yabancı gibi değildi.Ailemdem biriydi sanki.Havvanur hanım işinde çok profesyonel bir, uzman emin olabilirsiniz.Keşke daha önce tanişsaydım onunla..