- Depresyon
- Stres
- Sosyal Fobi
- Sınav Kaygısı
- Sigortası olan hastalar
Teşvikiye Mah. Şakayık Sok. Ihlamur Palas Apt. No:42 Kat:3 D:9, Şişli, İstanbul 43270
- Sigortası olan hastalar
Davranış Bozuklukları
Dikkat Eksikliği ve Hiperaktivite
Draw A Person
Durumluk Anksiyete Ölçeği
Duygu Odaklı Terapi (EFT)
Ebeveyn Danışmanlığı
Kanserde Psikolojik Destek
Kent EGY Testi
Metropolitan Okul Olgunluğu Testi
Mindfulness (Bilinçli Farkındalık) Eğitimi
Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi)
Porteus Labirentleri Testi
Çözüm Odaklı Terapi
İlişki Terapisi
Y
ya...r
Birçok şeyi fark etmemi sağlayan ve her şeye daha pozitif bakmam için beni teşvik eden Havva Hanım’a geldiğim için çok şanslıyım. Olaylara olumlu şekilde bakış açımı değiştirebilmeme ve anda kalıp geleceği ya da geçmişi daha az düşünmeme çok yardımcı oldu:)
• Havvanur Taş Kliniği • Psikoloji Randevusu •
Havvanur hanımla 3 haftadır düzenli olarak görüşmeye başladım. Psikolojik olarak çok zor geçirdiğim bu dönemde bana kendimi çözümlememde yarattığı etki çok büyük
se...a
Havvanur hanıma düşüncelerimi kontrol edememem üzerine gelmiştim ve sayesinde çok iyi yol kat ettim. çözüm yöntemleri, ilgisi ve samimiyetiyle kendimi çok daha iyi hissediyorum. kendisi ve odası çok tatlı. iyi ki tanışmışız.
se...r
Aylar önce başlayan depresyon tedavisi için terapi sürecimde birçok şeyi fark etmemi sağlayan ve zaman geçtikçe her şeye daha pozitif bakmam için beni teşvik eden Havva Hanım'a sevgilerimle.
• Havvanur Taş Kliniği • Psikoloji Randevusu •
Bana OKB teşhisi konulmuştu şans eseri Havvanur Hanım karşımda çıktı.Benim için zorlu olan bu tedavi sürecimde beni çok iyi anlaması,samimi yaklaşımı,işini severek yapıyor olmasıyla tedavimde bana çok büyük desteği oldu.Odasının verdiği sıcaklıkta kendimi çok iyi hissediyorum.İyi ki Havvanur Hanımı tanımışım
T
t.....
Havvanur Hanıma referans yoluyla ulaştım. Tekrarlayan düşüncelerim için 5 aydır hizmet alıyorum. Kendisinin pozitifliği, güler yüzlü olması, içtenliği ve samimiyetiyle biz burda bir aile olduk buraya geldiğimde ikinci evim olarak hissediyorum
• Havvanur Taş Kliniği • Psikoloji Randevusu •
5 aydır Havva hanımla beraber ilerliyoruz çok güzel yol katettim takintilarimdan kurtuldum hayatıma iyi ki girdi iyi ki tanıdım kendisini konuşurken ki ses tonu nazik oluşu çok güzel hayata başka pencerelerden bakmayı öğrendim
I
i̇...h
Birkaç hafta olmasına karşı , kendimle ilgili bu kadar farkındalığa varacagımı tahmin etmezdim. İletişimi, size karşı objektif katılımı yol gösterici. Havva hanım da beni en cok etkiliyen sadece sizi dinliyor oluşu değil bir mentor gibi hayatınıza çizdiğiniz yolda gerceklerle aydınlatması .
he...i
Merhaba, Uzman Psikolog Havvanur Taş ile 4 aydır emdr terapisi, bağımlılık ve dikkat eksikliği üzerine seans gerçekleştiriyoruz. Kendisine rahatlıkla danışabilirsiniz. Kendinizi farklı bir şekilde bulacağınıza eminim.Terapötik yakınlığı ve sıcaklığı mükemmeldir.
K
k.....
Merhaba,seanslarıma ilerleyen okb (temizlik ve titizlik)hastalığım için başladım.Havvanur hanımla tanışmam , benim için mucize gibiydi.Kime nasıl güvenirim ne yaparım derken,karşıma o çıktı.Hastalığım okadar çok ilerlemiştiki, normal hayatıma devam edemiyordum ve asla iyileşemem diyordum.Umudumu kaybetmiştim.Bu hastalığı asla atlatamıycağımı düşündüğüm anda, Havvanur hanım ellerimden sımsıkı tuttu.Onunla geçirdiğim seanslar sadece hastalığımı değil, bütün yaşantımı etkiledi.Asla iyileşemem diyordum.Ama o seanslarıyla ve yaptıklarıyla beni iyileştirdi. Beni hayata döndürdü.İlerliyen hastalığıma rağmen bu kadar kısa zamanda iyilesmem, mucizeydi.Havvanur hanım mucizeyi başardı.O içten gülüşü samimi konuşmaları ve davranışları, iyileşme sürecimi dahada ilerletti.Yabancı gibi değildi.Ailemdem biriydi sanki.Havvanur hanım işinde çok profesyonel bir, uzman emin olabilirsiniz.Keşke daha önce tanişsaydım onunla..
• Havvanur Taş Kliniği • Psikoloji Randevusu •
Havvanur Taş isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Havvanur Taş, Psikoloji. Size Havvanur Taş tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Bilişsel Davranışçı Terapi, Normal Randevu, Online Terapi, Yetişkin Terapisi, Aile Terapisi, Aile Danışmanlığı, GOOD ENOUGH – HARRIS Bir insan Çiz Testi, Oyun Terapisi, Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri, EMDR Terapi.
Havvanur Taş adresi nerede?Havvanur Taş şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Teşvikiye Mah. Şakayık Sok. Ihlamur Palas Apt. No:42 Kat:3 D:9 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Havvanur Taş isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Havvanur Taş online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Havvanur Taş isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Havvanur Taş, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi, Nakit, Kredi kartı.
Havvanur Taş isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Havvanur Taş bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Havvanur Taş ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Havvanur Taş hakkında ne düşünüyor?Toplam 87 hasta / danışan, Havvanur Taş hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Havvanur Taş hangi sigortaları kabul ediyor?Havvanur Taş tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.