İstanbul, Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı

• Özel Güneşli Erdem Hastanesi

Ortopedi ve travmatoloji, Çocuk cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi

, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Üroloji, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Üreme endokrinolojisi ve i̇nfertilite, Perinatoloji, Tıbbi patoloji, Acil tıp, Diş hekimi · Daha fazla

Güneşli Mahallesi Fevzi Çakmak Caddesi No:72-74, Bağcılar Harita

Özel Güneşli Erdem Hastanesi

• Emsey Hospital

Ortopedi ve travmatoloji, İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları

, Gastroenteroloji, Romatoloji, Hematoloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Neonatoloji, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Üreme endokrinolojisi ve i̇nfertilite, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi patoloji, Tıbbi biyokimya, Acil tıp, Pratisyen, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi, Akupunktur · Daha fazla

Çamlık Mah. Selçuklu Cad. No: 22, Pendik Harita

Emsey Hospital

• Sultanbeyli Ersoy Hastanesi

Ortopedi ve travmatoloji, İç hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları

, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk endokrinolojisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Acil tıp, Diyetisyen, Diş hekimi, Ortodonti · Daha fazla

Fatih Cad.No:175, Sultanbeyli Harita

Sultanbeyli Ersoy Hastanesi

• Özel Sancaktepe Bölge Hastanesi

Ortopedi ve travmatoloji, İç hastalıkları, Gastroenteroloji

, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Üroloji, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi · Daha fazla

Osmangazi Caddesi No:34 Sarigazi, Sancaktepe / İstanbul, İstanbul Harita

Özel Sancaktepe Bölge Hastanesi

• Özel Pendik Şifa Tıp Merkezi

Ortopedi ve travmatoloji, İç hastalıkları, Alerji hastalıkları

, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Genel cerrahi, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hastalıkları ve tedavisi · Daha fazla

Doğu, Ortanca Cd. No:66/3, 34899, Pendik Harita

Özel Pendik Şifa Tıp Merkezi

• Üsküdar Üniversitesi NP Feneryolu Tıp Merkezi

Ortopedi ve travmatoloji, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Kulak burun boğaz

, Psikiyatri, Psikoloji · Daha fazla

Ahmet Mithat Efendi Cad. No:17 (Bağdat Cad. Sahil Yolu Kalamış Mevkii) Fenerbahçe, Kadıköy Harita

Üsküdar Üniversitesi NP Feneryolu Tıp Merkezi

• Özel Levent Hastanesi

Ortopedi ve travmatoloji, İç hastalıkları, Gastroenteroloji

, Kardiyoloji, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Diyetisyen, Diş hekimi · Daha fazla

Ortabayır Mahallesi Oto Caddesi No: 3 Kağıthane – İstanbul, Kağıthane Harita

Özel Levent Hastanesi

• Özel Vital Hospital

Ortopedi ve travmatoloji, İç hastalıkları, Kardiyoloji

, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Diyetisyen · Daha fazla

Deli Hüseyin Paşa Cd. Şevketdağ Sk. No:2 Bahçelievler, İstanbul Harita

Özel Vital Hospital

• Özel Çağıner Hastanesi

Ortopedi ve travmatoloji, Kardiyoloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları

, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Diyetisyen, Diş hekimi · Daha fazla

Uzun Çayır Caddesi Mirim Çelebi Sokak No:1 Hasanpaşa, Kadıköy Harita

Özel Çağıner Hastanesi

• Medicana Ataköy

, Gastroenteroloji, Romatoloji, Hematoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Acil tıp, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi, Psikoloji · Daha fazla

Ataköy 2-5-6. Mahallesi Rauf Orbay Caddesi No:2/1Z, Bakırköy Harita

Medicana Ataköy

• Özel Remedy Hospital

, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Acil tıp, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi, Psikoloji, Fizyoterapi ve rehabilitasyon, Pedagoji · Daha fazla

Doğu Mahallesi Papatya Sokak No:15, Pendik Harita

Özel Remedy Hospital

• Marmara Ağrı Merkezi

Ortopedi ve travmatoloji, Beyin ve sinir cerrahisi, Anesteziyoloji ve reanimasyon

Cevizlik Mahallesi Kırmızı Şebboy Sokak No:17/A, Bakırköy Harita

Marmara Ağrı Merkezi

• İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi Mediko Sosyal

Ortopedi ve travmatoloji, İç hastalıkları, Gastroenteroloji

, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Aile hekimliği, Psikiyatri, Diş hekimi · Daha fazla

Süleymaniye Cad.No:19, İstanbul Harita

İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi Mediko Sosyal

• Dr. Sadi Konuk Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Bakırköy Semt Polikliniği

Ortopedi ve travmatoloji, İç hastalıkları, Nöroloji

, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon · Daha fazla

Zeytinlik Mah. Fişekhane Cad.No:1 Milliyetçi Sok.K-4, İstanbul Harita

Dr. Sadi Konuk Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Bakırköy Semt Polikliniği

• Özel Beylikdüzü Kolan Hastanesi

Ortopedi ve travmatoloji, İç hastalıkları, Kardiyoloji

, Göğüs hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Genel cerrahi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Üreme endokrinolojisi ve i̇nfertilite, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Acil tıp, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi, Psikoloji, Fizyoterapi ve rehabilitasyon · Daha fazla

Adnan Kahveci Mahallesi Osmanlı Caddesi No:23 Gürpınar, Beylikdüzü Harita

Özel Beylikdüzü Kolan Hastanesi

• Pendik Devlet Hastanesi İstasyon Semt Polikliniği

Ortopedi ve travmatoloji, İç hastalıkları, Nöroloji

, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Genel cerrahi, Üroloji, Kadın hastalıkları ve doğum, Aile hekimliği · Daha fazla

Bahçelievler Mah. İbni Sina Cad., İstanbul Harita

Pendik Devlet Hastanesi İstasyon Semt Polikliniği

• Özel Fsm Tıp Merkezi Kavacık

Ortopedi ve travmatoloji, İç hastalıkları, Nöroloji

, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Acil tıp, Diyetisyen, Psikiyatri · Daha fazla

Kavacık Mahallesi Misafir Sokak No:1 34810 – Beykoz / İSTANBUL, İstanbul Harita

Özel Fsm Tıp Merkezi Kavacık

• İstanbul Selimpaşa Acil Yardım Ve Travmatoloji Hastanesi

Ortopedi ve travmatoloji, İç hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları

, Genel cerrahi, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Anesteziyoloji ve reanimasyon · Daha fazla

Yavuz Selim Mah. 202. Cad. 270 Sok. Selimpaşa, İstanbul Harita

İstanbul Selimpaşa Acil Yardım Ve Travmatoloji Hastanesi

• Kasımpaşa Askeri Deniz Hastanesi

Ortopedi ve travmatoloji, İç hastalıkları, Gastroenteroloji

, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon · Daha fazla

Bahriye Yokuşu, İstanbul Harita

Kasımpaşa Askeri Deniz Hastanesi

• Özel Bostancı Tıp Merkezi

Ortopedi ve travmatoloji, İç hastalıkları, Çocuk sağlığı ve hastalıkları

, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Psikiyatri · Daha fazla

Vukela Cad. No:38 Üstbostancı, İstanbul Harita

Özel Bostancı Tıp Merkezi