Sevgili danışanlarım,
sağlıklı beslenme yolculuğunu yalnızca diyet listelerinden ibaret görmeyip; bu süreci bireyin yaşam tarzı, alışkanlıkları ve beslenme davranışlarının arkasındaki psikolojik etkenlerle birlikte ele alıyorum.

Kağıthane’de bulunan ofisimde yüz yüze danışmanlık hizmeti sunarken, online seanslarla Türkiye’nin ve dünyanın her yerinden sizlere eşlik ediyorum. Amacım; sürdürülebilir, gerçekçi ve size özel bir beslenme yaklaşımıyla uzun vadeli sağlıklı alışkanlıklar kazanmanızı desteklemek.

Yetişkin
Çocuk

Online danışmanlık

Dyt. Liva Yüksel

Merkez Mah., Kağıthane, İstanbul 34413

• Sigortası olan hastalar

Sizi ilk yazdığımda oldukça ürkek ve çekingen bir ruh hâlindeydim. Ancak seansımızdaki yaklaşımınız, beni uzun uzun dinlemeniz ve “yasaklar” içermeyen listeniz sayesinde zamanla rahatladım. Özellikle listenin yasaksız olması benim için çok kıymetliydi. Çalışılması zor bir danışan olduğumu biliyorum (IBS, insülin direnci, TSH, yeme bozukluğu ve depresyon öyküsüyle), ancak buna rağmen iki haftadır sürdürdüğüm liste ve sizin rehberliğiniz sayesinde IBS tetiklenmelerim belirgin şekilde azaldı.
    Düzenli beslenme,beraberinde düzenli uyku ve bağırsak sağlığını getirdi. Kilo verme sürecinden de önemli olan buydu benim için.

• Online Danışmanlık Normal Randevu  •

• Z

Selam ben daha öncede beslenme danışmanlığı aldım ondanda çok memnundum . Liva hanımdan daha farklı beslenme danışmanlığı alıyorum diyetisyenimiden çok memnunum

• Dyt. Liva Yüksel Diyetisyen Randevusu  •

• D

Liva hocamla keyifli ve verimli bir süreç geçirdik. Hiçbir zaman kısıtlanmadım, canımın çektiği her besini tüketebildiğim programlarla ilerledik.

• Dyt. Liva Yüksel Menopozda Beslenme  •

Liva Hocam ile çalışmaya başladığımdan beri düzenli ve sağlıklı şekilde kilo veriyorum. Bana özel hazırladığı beslenme programı uygulanabilir, açıklayıcı ve tamamen ihtiyaçlarıma uygun. Süreç boyunca gösterdiği ilgi, bilgilendirmeleri ve profesyonelliği beni çok motive etti. Hedef kilom için desteğiyle ilerlemeye devam edeceğim.

• Dyt. Liva Yüksel Diyetisyen Randevusu  •

• Y

Diyetisyenime sağlıklı bir şekilde kilo vermek ve beslenme düzenimi oturtmak için başvurdum. Bana tamamen yaşam tarzıma uygun, uygulanabilir bir program hazırladı ve her aşamada motive ederek süreci çok kolaylaştırdı. Tatlı krizlerimden günlük düzenime kadar her konuda destek oldu.

Gerçekten sadece bir diyetisyen değil; yolculuğunuzu güzelleştiren, anlayan ve ışık tutan biri. Hem hedeflerime ulaştım hem de sürdürülebilir bir beslenme alışkanlığı kazandım. Yolunuzun kesişmesini isteyeceğiniz harika bir uzman.

• Online Danışmanlık Normal Randevu  •

Sağlıklı yaşam için başvurdum. 5 aydır gidiyorum, çok güzel sonuçlar alıyorum. Kendisinden çok memnunum. Yaşam tarzıma göre program hazırlıyor. Her aradığımda ulaşabiliyorum. İlgili ve alakalı bir uzman. Hiçbir sorun yaşamadım.

•  •

Sağlıklı yaşam için tavsiye üzerine başvurdum. 3 ay gittim, seanslarımız gayet iyi geçti. Şu an için sürecimiz bitti, ara ara görüşmeye devam edeceğiz. Liva Hanım'ın katı diyet programı yok, yumuşak geçişleri beni rahatlattı, memnun kaldım kendisinden.

• G

Diyetisyen Liva Hanıma sosyal medya üzerinden ulaştım. Kendisine ulaşma sebebim sporcu olarak kas kütlesi kazanımına eşlik edecek şekilde yağ oranını ciddi bir düzeyde arttırmadan kilo almaktı. Kendisiyle yaklaşık olarak 4 ay çalıştık ve kesinlikle çevreme tavsiye ederim ve ettim. Sürecimiz tamamen başarılı oldu ve hiçbir şekilde desteğini esirgemedi. Liva Hanımı tavsiye ederim.

•  •

Kilo vermek için tavsiye üzerine gittim. Motivasyon gruplarına katıldım. Seanslarım gayet iyi geçti. Diyetin devamlılığını sağlayabildim. Liva Hanım gayet iyi bir uzman. Sormam gereken şeyleri telefon üzerinden de sorup cevap alabildim. İlgili bir uzman, memnunum kendisinden.

•  •

Liva Hanım'la okuldan bir öğretmen arkadaşımız aracılığıyla tanıştım. Benim de hazır olmadığım ama dahil olmam gereken bir süreçti kilo vermek. Bir şekilde başlamaya karar verdim. Aslında klasik liste olarak başladım ama ihtiyacımın bu olmadığına görüşmelerimiz sonucunda karar verdim. İstediğim şey motamot bir liste uygulamak değil, hayatımda diyetisyen olmadan da bunu sürdürülebilir kılmaktı. Birçok diyetisyen deneyimim oldu ama görüşmeyi bırakınca tekrar kilo alma süreçlerim oldu listeler olmadan. Bunu öğrenmek istediğimi belirttiğimde diğerlerinden genelde seans sonunda yine listemi alıp gittim. Liva Hanım bilgilerini paylaşmaktan hiç kaçınmadı. Liva Hanım'la en başta motivasyon sürecimiz oldu. Kendimi diyet sürecine hazırlamam gerekiyordu. Püf noktalarla rutinlerim üzerine, yanlış yaptığım şeyler üzerine konuştuk hep. Dikkat etmem gereken yerleri sabırla bekledi. Ben pes ettim o etmedi, sonra listelere başladık. Hepsini hayat tarzıma uydurdu. Ne istiyorsam onu yazdı. Bunları yazarken nelere dikkat etmem gerektiğini, neyden neyi ne kadar yemem gerektiğini söyledi, en önemlisi de öğretti. Öyle ki, şu anda sağlıklı tarifler hazırlayıp onunla paylaşma aşamasına bile geldim. Hayatıma düzen kurdu. Kilo verme sürecim ağır ama hala devam ediyor. Değişim bende zaman alan bir süreç ama hiç pes etmedik. Enerjimizi düşürmedik. Dertleştik. Gönül rahatlığı ile tavsiye edebilirim. Pişman olmadan yediğiniz bir diyetisyen.