- Şişmanlık (Obezite)
- Kilo Problemi
- Diyabet (Şeker Hastalığı)
- Hiperlipidemi
- Aşırı Kilo Alımı
Kültür mahallesi 1382 sokak Gül sokak Gül apt. No:23 kat :1 Daire 1, Konak, İzmir 35260
- Sigortası olan hastalar
Sporcu Beslenmesi
Zayıflama Diyetleri
J
ja...e
Hasimato tiroidi dim var, yıllardır veremediğim kilolarimi Ozge Aykir in neyi ne zaman neyle yemem gerektiğini öğretmesi ve sıkı takibi, sorum oldugunda ulaşılabilir olması ve dogru yönlendirmeleri ile hiç bir zorluk yaşamadan, sağlıklı ve keyifli bir şekilde 18kg verdim. Demekki kolaylikla olabiliyormuş, olmaz yada çok zor denilen kilo verememe problemi.
hü...
Mükemmel canım diyetisyenim her liste özel her zaman soru sorabiliyoruz ve birlikte yorulmadan 10 kg verdim
ay...n
Pozitif enerjisi, gercekci yaklasimi, ulasilabilir ve sevdiginiz yiyecek malzemleri ile size uygun hazirladigi listelere uydigunuz takdirde sonuc kesinlikle hedeflediginiz gibi olacaktir. Ben cay icerken sekerli icecekler bagimlisiydim, ilk 2-3 hafta rafine sekerden kopmaya calistim. Basardim. Makul duzeye indirim cayimda kahvemde. Listeleri elle bos bir kagida yazmiyor, cok duzgun ve aciklamali bir sekilde pc ciktisi olarak veriyor. Isini ciddiye aliyor. Tavsiye ediyorum.
• Diyetisyen Özge Aykır • Kişiye Özel Diyetler •
az...
En başından beri çok memnunum kilo vermem artık daha kolay
• Diyetisyen Özge Aykır • Zayıflama Diyetleri •
Yiyerek içerek kilo vermek çok keyifli . Özge Hanımın enerjisi çok güzel. Çok iyi motive ediyor. Sayesinde çikolata ve tatlı krizlerim bitti. Hedeflediğimiz kiloma çok yaklaştım. Keyifle kilo vermeye devam. :)
e....e
Özge hanımla tanışalı 40 gün gibi bir süre oldu kilo vermeye hic inancim yokken başaramayacağım dediğim bir çok durumda pozitif olması,çok motive etmesi ve verdiği diyet listesi sayesinde 40 günde 9.5 kg kilo verdim benim diyetisyen olarak bakış açımı tamamen değiştirdi.Kendisine işinde başarılar diliyorum.
• Diyetisyen Özge Aykır • Kişiye Özel Diyetler •
Verdiği diyet programı cok iyi 3 haftada yaklaşık 7 kilo verdim.
• Diyetisyen Özge Aykır • Randevu •
Harika gidiyor. Bol motivasyonlu , su içmeyi öğreniyorum. Çok içerim ama yanlış yaptığımı öğrendim. Sağlıklı beslenmeyi ve her şeyi dengeyle yapmayı öğreniyorum. Harika …
g.....
Özge Hanım ile 7 aydır görüşmekteyiz. Sürecim başladığında 91 kiloyken bu süre zarfında 62 kiloya düştüm. Beslenme stilimi değiştirmemde ve düzenlememde bana oldukça iyi yol gösterdi, kendisi alanında çok yetkin bir uzman. Samimi tavrıyla seanslarımız çok renkli geçiyor. Paket programlar oldukça karşılanabilir. Kilo vermek/almak isteyen, beslenme alışkanlıklarını düzenlemek isteyen herkese gözümü kırpmadan tavsiye ederim.
g....m
Hem sevdiğim şeylerden mahrum bırakmadan hemde aç kalmadan kilo vermemi sağlayan harika ötesi diyetisyenim iyiki siz
• Diyetisyen Özge Aykır • Randevu •
Özge Aykır isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Özge Aykır, Diyetisyen. Size Özge Aykır tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Kişiye Özel Diyetler, Diyabet Diyeti, Gebelik Ve Emziklilikte Beslenme, Hastalıklarda Beslenme, Sporcu Beslenmesi, Enteral Beslenme, Alkali Diyet, Zayıflama Diyetleri, Parenteral Beslenme.
Özge Aykır adresi nerede?Özge Aykır şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kültür mahallesi 1382 sokak Gül sokak Gül apt. No:23 kat :1 Daire 1 İzmir
- Online Diyetisyenlik Hizmeti İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Özge Aykır isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Özge Aykır uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Özge Aykır isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Özge Aykır, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Özge Aykır hangi dilleri konuşuyor?Özge Aykır ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Özge Aykır isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Özge Aykır tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Özge Aykır hakkında ne düşünüyor?Toplam 70 hasta / danışan, Özge Aykır hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.