Dyt. Selin Ecem Eryüzgeç

Diyetisyen · Daha fazla

İstanbul 1 adres

2019 yılında Yeditepe Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik bölümünden mezun oldum. Aynı üniversitede Fitoterapi üzerine yüksek lisansımı tamamladım. Eğitim sürecimde Süreyya Paşa Göğüs Hastalıkları Hastanesi, Yeditepe Üniversitesi Onkoloji Hastanesi, Academic Hospital gibi birçok hastane, özel klinik ve Toplum Sağlığı Merkezlerinde staj yaptım.

Kurumsal beslenme danışmanlığına olan ilgim doğrultusunda Türkiye’nin önde gelen restoran zincirlerinden Midpoint’te gönüllü staj yaptım. Mezuniyet sonrasında Midpoint ve Allpoints Restaurant Group’un diğer markalarında diyetisyen olarak görev aldım.

Sporcu beslenmesi ve fitness alanında da eğitimler alarak danışmanlık hizmetlerimi genişlettim. Özel klinik deneyimlerimin ardından şu anda Ataşehir’de kendi kliniğimde bireysel beslenme danışmanlığı, fitoterapi ve sporcu beslenmesi alanlarında hizmet vermekteyim.

Yetişkin
Çocuk

DYT. Selin Ecem Eryüzgeç Muayenehanesi

Barbaros, Yenidoğan Caddesi Buz Residence, Ataşehir, İstanbul 34000

• H

Selin hanım gerçekten çok bilgili, anlayışlı ve çok yardımcı oldu bana bu süreçte. Yaşam tarzıma uygun harika bir program çıkardı ve bunu daha sonrasında da bir alışkanlık olarak hayatıma adapte etmem konusunda inanılmaz yardımcı oldu. Atladığım, farkında bile olmadan yüksek kalorili seçimler yaptığım yanlışları düzeltti ve yerine alternatifler oluşturdu. Çok iyi bir dinleyici, hızlı dönüşleri de oldu..

• DYT. Selin Ecem Eryüzgeç Muayenehanesi Diğer  •

Duygusal yeme bozukluğumun tavan yaptığı dönemdi Selin Hanım ile tanıştığımızda. Sadece yeme alışkanlıklarımı değiştirmek kalmadı, diyet dışında da yaptığımız sohbetler, güler yüzü, yaklaşımıylada seanslara koşa koşa gelmemi sağladı.
    Bilgi birikimi, süreci harika yönetmesi, sorduğum her şeye detaylı yaptığı açıklamalar bence diyet sürecinde olan biri için bulunmaz nimet.

Artık duygularımın tabaklarımı kötü şekillendirmesine izin vermiyorum.
    i

• Y

Selin Hanım ile diyet sürecine başlamak, hayatımda verdiğim en doğru kararlardan biri oldu. Diyet sürecine başlarken hem fiziksel hem de mental olarak zor bir dönemden geçiyordum. Ancak Selin Hanım’ın profesyonelliği, ilgisi ve motivasyonu sayesinde 19 kilo vererek sadece bedenimi değil, yaşam kalitemi de değiştirdim.

Her zaman ulaşılabilir olması, karşılaştığım her sorunda bana yol göstermesi ve moralimi yüksek tutması sürecin bu kadar başarılı geçmesinde en büyük etken. Hazırladığı kişiye özel beslenme planları, önerileri ve güler yüzü sayesinde bu sürece hiç zorlanmadan, keyifle devam ediyorum.

• G

Selin Hanım son derece ilgili bir diyetisyen. Tüm sorularıma cevap alabilmem, yeni şeyler öğrenmem en önemlisi nasıl beslenmem gerektiğini öğrenmem çok kıymetli. Süreç dahilinde giden fazla kilolarım ise mutluluk verici.

• Ö

Hayatımda bu kadar dakik birini görmedim. Kilo alma diyeti için benimle uğraşıyor. Yazdığı tarifler hem çok sağlıklı hem de çok güzel. Hedefe adım adım gidiyoruz..

• B

Selin gerçekten keyifle çalıştığım bir diyetisyen, çok motive edici ve bu süreçte çok destekleyici biri. Yağ oranımı azaltmanın ve kilo vermenin zorlayıcı sürecinde çok etkili bir danışmanlık süreci geçirdik.