Dyt. Semra İnci

İstanbul 1 adres

Özel Maltepe Tıp Merkezi

Feyzullah Mah. Bağdat Cad.No:100, İstanbul

• Y

İşini çok iyi yapan doktorum 2 ayda dediklerini yap 10 kilo garanti çok memnunum dediklerini yapın sorun yok sizi sıkmadan karşılıklı fikirle hazırlanan program bu çok iyi sıkmıyor acıkmıyorsunuz spor yapmadan 2 ayda 10 kilo verdim 3 üncü ayda spora başlıyacağız teşekkür Semra Hanım

• Özel Maltepe Tıp Merkezi Diğer  •

Kendisiyle 2013 yılında tanıştım. Çok iyi yönettiği süreç ve motivesiyle bana 13 kilo verdirdi. Uzun aradan sonra, kendi arsızlığım sonucunda aldığım kilodan dolayı bugün tekrar başladık, eminim tekrar başaracağız.

• Özel Maltepe Tıp Merkezi Diğer  •

Kendısıyle ekım ayından berı gorusuyorum...ınandım hersey yolunda cok mutluyum...hıc zorlanmadan kılolarımı veryorum...Semra hanıma ne kadar tesekkur etsem az...

• Y

Semra hanımm çok samimi,içten enerjisi çok yüksek, ailenizden biri gibi kardeşim olsa o kadar severdim,yaptığı işi hakkını vererek yapan onun sözünü dinlediğinizde harikalar yaratan biri.Herkese tavsiye ediyorum.

• B

semra hanımı tanıyorum cok tatlı bir bayan umarım bana kilolarımı verdircek ki eminim verdicene kendisine hayatta basarılar dilerim

•  •

Güleryüzlü, samimi tavır sergileyen Semra hanım, eğer hazırlamış olduğu programa uyduğunuz takdir de sorun yaşamazsınız.Uzun vade de sağlıklı olarak beslenip kilo vermek imkanınız da olabilir.Gayet memnunum tavsiye ederim.