Diyetisyen Randevusu
Hakkımda
Uzm. Dyt. Sernaz Çakır Ercil
2008 yılında Başkent Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Beslenme ve Diyetetik bölümünden mezun olmuştur.
...
Fotoğraflar
Videolar
Online Diyet
Online Görüşme
Caddebostan Mahallesi Tütüncü Mehmet Efendi Caddesi Günel Apartmanı No.4 Kat: 4 Kadıköy, İstanbul
Diyetisyen Randevusu
Sernaz Çakir Ercil Beslenme ve Diyet Danışmanlık Merkezi
Dr. Handan Yavuz Medlook Polikliniği Harbiye Abdi İpekçi Caddesi No:59 / Kat:4 D:aire: 4, 34367 Şişli/İstanbul, İstanbul
Online Görüşme
İnsülin Direnci ve Metabolik Sendrom
İrritabl Bağırsak Sendromu (İBS) Diyeti
İştah Yönetimi ve Kilo Kontrolü
a....k
Sernaz hanımı uzun zamandır sosyal medyadan takip ediyordum , ofisine gittiğimde çok pozitif, işini bilen bir Diyetisyen olduğunu bana hissettirdi.Kendisiyle bir ay görüşmemiz olacak umuyorum istediğim son 5 kg yi mutlu bir sekilde vereceğiz.
m....b
Randevu neyse o beklemiyorsunuz, oldu ki beklediniz çiçeklerle dolu balkonda bekleyebilirsiniz. Sernaz Hanım kibar güler yüzlü sıcak kanlı birisi. Zorlayıcı imkansız yiyecekler ve programlar dışında seçenek üretebiliyor olması çok büyük avantaj sağlıyor. 1.5 ayda 6,5 kilo vermeme teşvik etmiştir :)
ce...l
Diyetisyen yazılı olmasına rağmen ezber bozan yaklaşımıyla fark yaratıyor. Hayatım boyunca farklı diyetisyenlerle çalıştım ancak sonuç hep aynı oluyordu. 3-4 ay kilo veriyordum, sonrasında verdiğim kilolar fazlasıyla geri geliyordu. Yurtdışında çalıştığım için %70i online-%30 u yüz yüze gerçekleşen randevularımız oldu. 2 yıl önce 118kg olarak başladığım bu yolculukta 89 kg olarak devam ediyorum. Önümde verilmesi gereken 20 kg daha var. Diyet yapmıyorum, sağlıklı besleniyorum. Sürecin farkındayım, Sernaz'a güveniyorum. Mutluluk kaçınılmaz.
e....k
Sernaz hanımla gerçekten zorlanmadan yorulmadan, bağırsak onarımı yaparak çok kalıcı kilo verdim, ilgisinin yanı sıra bilgisi ile de güven veren bir uzman.
i̇...
Kendisine ilk gorusmeye gittigimde diyetisyenlere karsi onyargili oldugumu ve esas niyetimin mide ameliyati olmak oldugunu soyledim. Kendisi benim tum onyargilarimi yikti, hayat ritmime uygun ve beni germeyen bir programla yoluma yoldas oldu. 36 kilo verdim sayesinde, daha da bir o kadar yolum var. Ben kendisiyle tanistigim icin cok mutluyum, herkese de can-i gonulden tavsiye ederim.
a....e
Sernaz Hanım’ı yaklaşık 10 senedir tanıyorum. Konstipasyon problemim ile ilgili olarak kendisine başvurdum. A’dan z’ye hayat tarzımdan yeme düzenime kadar detaylı bilgi alıp tüm kan tahlillerimi yaptırdıktan sonra tedaviye başladık. Her hangi bir ilaca gerek olmaksızın diyetine sadık kalarak sorunum çözüldü. Tek danışanı sizmişsiniz gibi uzun vakit ayırıyor ve sabırla anlattığınız her şeyi gerekirse defalarca dinliyor. Günün sonunda sadece yeme düzenim değişince cildimin rengi bile değişti. Kendisine sonsuz teşekkür ederim.
Mide ve bağırsak şikayetlerim sebebiyle tavsiye üzerine gittim. Yaklaşık 3 aydır devam ediyorum. Verilen beslenme şekli bana çok uygun oldu. Şikayetlerimde ciddi bir azalma oldu. Daha öncede diyetisyene gittim ama Sernaz Hanım kadar ilgi görmemiştim. Sernaz Hanım danışanıyla çok yönlü ilgileniyor. Sadece kilo vermek olarak değil bütüncül olarak sağlıksal durumunu göz önünde tutuyor. Karşıklık hoşgörü çerçevesinde güzel bir süreç geçiriyoruz.
ö.....
Menapoz sürecinde kilo veremiyordum. Daha önce başka uzmanlara da gittim ama sonuç alamadım. Kadın doğum doktorumun önerisiyle Sernaz Hanım'a ulaştım. Yaklaşık 5 aydır devam ediyorum. Şu an koruma dönemindeyim. Ortalama 7 kilo verdim. Aç kalmadan, zorlanmadan kilo kaybı yaşadım. Sernaz Hanım çok ilgili ve güler yüzlü bir uzman. Danışanına çok yapıcı yaklaşıyor. Gün içinde de rahatça ulaşabiliyorum.
Sağlıklı beslenme ve kilo verme sebebiyle tavsiye üzerine ulaştım Sernaz Hanım'a. 1 ay devam ettim. Kişisel sebeplerden ötürü düzenli uygulayamadım. İlk hafta 2 kilo verdim. Sernaz Hanım çok samimi ve dürüst bir uzman. Danışanına çok ilgili yaklaşıyor. Emin ellerde olduğunuzu hissediyorsunuz. Güven veriyor. Alanında çok başarılı bir uzman. Gün içinde bir şey danışmak istediğimde de rahatça ulaşabildim.
i̇...ö
Daha önce bir çok diyetisyen geçmişim olmasına rağmen, Sernaz Hanım gerçekten çok bilgili idi...Verdiği listeler hem etkili hem de doyurucu idi Önerileri, tavsiyeleri çok değerliydi... Sizinle o kadar güzel ilgileniyor ki, kendinizi çok değerli hissettiriyor, hem ruhunuza iyi geliyor hem de bedeninize...şiddetle tavsiye ederim
Hakkımda
Uzm. Dyt. Sernaz Çakır Ercil