2017 yılında SANKO Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Beslenme ve Diyetetik Bölümü’nde lisans eğitimine başlayan Uzm. Diyetisyen Demirkıran, çeşitli polikliniklerde stajyer diyetisyen görev alarak 2021 yılında bölüm birincisi olarak mezun oldu.
Aynı yıl özel bir üniversitede yüksek lisans eğitimine başlayan Uzm. Diyetisyen Demirkıran, “Obezite” konusunda tez hazırladı. 2023 yılında yüksek takdir derecesiyle mezun olarak ‘Uzman Diyetisyen’ unvanını aldı.
Eğitim hayatı boyunca birçok konferans, seminer, sempozyum ve kursa katılan Uzm. Diyetisyen Demirkıran 2024 yılı Nisan ayı i 2025 Mart ayı aralığında SANKO Üniversitesi Hastanesi Beslenme ve Diyetetik Bölümü’nde danışanlarını kabul etti.
- Şişmanlık (Obezite)
- Diyabet (Şeker Hastalığı)
- Tip 1 Diyabet
- Tip 2 Diyabet
- İnsülin Direnci ve Metabolik Sendrom
- Sigortası olan hastalar
İçerenköy Mahallesi Yeşilvadi Sokak Evren Sitesi D Blok No:5G, Ataşehir, İstanbul 34638
- Sigortası olan hastalar
Kişiye Özel Diyetler
Kontrol Randevusu
Ön Görüşme
d ...k
Kendimi bildim bileli diyetisyenlerle diyet listeleri ile çok içlidışlı olan birisiyim yıllarım diyet listelerini yapmakla yapmaya çalışmakla geçti. Tüp mide ameliyatı olduktan sonra Tuğba hanım ile yolum kesişti. Tuğba hanım sağ olsun hem ilgisiyle hem bilgisiyle bu yolda son durağım oldu. Diyet listeleri dahil olmak üzere her danışanına göre onun sevdiği ve istediği şekilde hazırlaması işini ne kadar severek yaptığının bir göstergesi. Aklımız da en ufak soru işareti dahi bırakmadan her zaman soru sorup yardım ve destek alabilmemizin verdiği rahatlık çok başka. Randevu saatleri konusunda oldukça yardımcı muayene süresi uzun ve yeterli. Çok bilgilendiren bilgilendirdikçe öğreten bir kişi kendisi iyi ki yolumuz kesişmiş.
• SANKO Üniversitesi Hastanesi • Tüp Mide Ameliyatı Sonrası Beslenme •
h....k
"Diyetisyenim sayesinde sağlıklı beslenmeyi hayatımın bir parçası haline getirdim. Danışanlarına karşı çok ilgili ve her süreci detaylı şekilde anlatıyor. Verdiği beslenme programı hem uygulanabilir hem de kişiye özel hazırlanıyor. Kilo verme sürecimde beni sürekli motive etti ve sağlıklı yaşam alışkanlıkları kazanmamı sağladı. Kesinlikle güvenilir ve başarılı bir diyetisyen, herkese tavsiye ederim!"
• SANKO Üniversitesi Hastanesi • Kilo Problemi •
Tuğba Demirkıran isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Tuğba Demirkıran, Diyetisyen. Size Tuğba Demirkıran tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Diyetisyen Randevusu, Online Diyet, Normal Randevu, Kontrol Randevusu, Kişiye Özel Diyetler, Diyabet Diyeti, Hastalıklarda Beslenme, Gebelik Ve Emziklilikte Beslenme, Ön Görüşme.
Tuğba Demirkıran adresi nerede?Tuğba Demirkıran şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İçerenköy Mahallesi Yeşilvadi Sokak Evren Sitesi D Blok No:5G İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Tuğba Demirkıran isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Tuğba Demirkıran online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Tuğba Demirkıran isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Tuğba Demirkıran, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi.
Tuğba Demirkıran hangi dilleri konuşuyor?Tuğba Demirkıran ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Tuğba Demirkıran isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Tuğba Demirkıran bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Tuğba Demirkıran ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Tuğba Demirkıran hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Tuğba Demirkıran hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Tuğba Demirkıran hangi sigortaları kabul ediyor?Tuğba Demirkıran tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.