Hakkımda
Ben Tuğba Karanfil 1991 yılında Antalyada doğdum ilk ve orta okul eğitimlerimi antalyada tamamladıktan sonra 2009 yılında üniversite eğitimim için İs...
Daha fazlaOkullar / Eğitimler
- İSTANBUL GELİŞİM ÜNİVERSİTESİ Sağlık Bilimleri Fakültesi- Beslenme ve Diyetetik -2021
- İSTANBUL BEYKENT ÜNİVERSİTESİ MBA/İnsan Kaynakları ve Örgütsel Değişim Yüksek Lisans (2015)
- İSTANBUL OKAN ÜNİVERSİTESİ Sağlık Yönetimi Lisans Mezunu (2009)
Diyetisyen Randevusu
Taşdelen Mahallesi Turgut Özal Caddesi No:112 118 Kat:2 No:27 (Zentra İş Merkezi), İstanbul
Online Diyet
İnsülin Direnci ve Metabolik Sendrom
İrritabl Bağırsak Sendromu (İBS) Diyeti
10 hasta yorumu
ü.....
Biz kendisiyle online olarak görüşüyoruz. 15. günümüz Tuğba Hanım'la programlarımı uygulamaya çalışıyorum güzel programlar yapıyor. İlk haftada 1.2 kilogram verdim. Listemi gönderdikten sonra beğenmediğim şeyleri değiştiriyor sormak istediğim şeyleri soruyor kendisi hafta ortasında nasıl olduğumu soruyor takip ediyor. Memnunum Tuğba Hanım'dan.
Tuğba Hanım'ın kendisiyle online olarak 5 haftalık bir diyet süreci geçirdim vermek istediği 4 kilom vardı son 4 kiloyu veremiyordum o 4 kiloyu vermemde yardımcı oldu yanlış yaptığım bir şeyler varmış onları görmemi sağladı hedefime ulaştım 5 haftada verdim ama benim de uyumsuzluğum oldu. Direnç kilomdu araya ramazan bayramı girdi ben uyum sağlamadım o yüzden biraz zaman uzadı. Bir ortama girdiğimde kendisine fotoğraf atıyordum fikir alıyordum bana yemem gerekenleri söylüyordu nasıl dengeleyebileceğimi söylüyordu her ortama girebiliyordum sürekli whatsapp üzerinde dönüş yapıyordu.
ha...a
Tuğba hanımdan cok memnunum listesiyle aç kalmadan zayıflıyorum.Her sorumu bıkmadan cevaplıyor çok tatlı bir diyetisyenherkese tavsiye ederim.
a....a
Tuğba Hanım bana bedenim ve beslenmemle alakalı farklı bakış açısı kazandırdı.önemli olanın sağlıklı beslenme olduğunu öğrendim ve bu sayede hedeflediğim kiloya 7 hafta gibi bi sürede yağ ve ödem kaybıyla indim. Şimdi 52 kilo olarak kazandığım alışkanlıklarımla sağlıklı beslenmemin keyfini çıkarıyorum. Teşekkür ederim
fa...s
Tuba hanımla arkadaşımın tavsiyesi üzerine tanıştım . Çok ilgili bir diyetisyen kendisine çok teşekkür ediyorum 2 ay da 12 kiloyu kendisinin desteği ile geri de bıraktık insilün direncim ve kolestrol yüksekliği vardı hepsi yavaş yavaş düzene giriyor. Önümüzde daha çok yol var umarım hepimiz istediğimiz hedeflere ulaşabiliriz :)
a....a
Güler yüzlü, işini iyi yapan bir diyetisyen sayesinde eski formuma kavuştum doğum kilolarımdan sayesinde kurtuldum
ze....
Tuğba hanımın insanı sıkmayan ve acıktırmayan listeleri sayesinde doğumdan sonra aldığım fazla kiloları verdim ve sağlıklı beslenme konusunda bilgilendim.. iyi ki tanımışım dediğim işini titizlikle yapan başarılı bir diyetisyen mutlaka yollarınız kesişmeli..
ne...n
Tuğba hanım ile bebeğim bir aylıkken tanıştım.
Guatr hastalık vardı ve kilomu veremiyordum almayada devam ediyordum. 5 aylık bir süreç içinde eski kiloma geri geldim ve sütümde gözle görünür artış vardı. Mutluluğumu kendisine borçluyum. Teşekkürler
i....y
Sürece kilo verme ve sağlıklı beslenme için başladım Tuğba hanım ilgisi ve detaylı açıklamalarla yönlendirmesi sorularıma hızlı ve açıklayıcı cevaplar almam oluşturulan listeleri tamamen bana özel hazırlaması ve sürecimi zorlaştırmak yerine aksine kolaylaştırması beni çok mutlu etti. Memnuniyetimi fazlasıyla bildirmek isterim
fa...t
Kilo alamama problemim olduğu için Tuğba hanım'a başvurdum. Diyetin ilk ikinci günü olmasına rağmen iştahım inanılmaz derecede açıldı bunun yanında bel ağrılarım vardı onlar da geçti. Düzensiz beslendiğim için gece acıkmalarım da oluyordu, artık onlarda yok. Çok tatlı, çok samimi ve işinde çok başarılı biridir. İyi ki varsınız hocam
Hakkımda
Daha fazlaOkullar / Eğitimler
- İSTANBUL OKAN ÜNİVERSİTESİ Sağlık Yönetimi Lisans Mezunu (2009)
Deneyimler
- Medikal Park Göztepe Hastanesi