Yeni Huzur Tıp Merkezi

Çağlayan Mah. Ayazma Cad, Ferdağ Sk. No:11, 34403 Kâğıthane, Kağıthane, İstanbul

• I

6 ay önce Yaren Hanıma randevu aldım ve gittim. Menopoza girdiğim için çok umudum yoktu doğrusu. Başladık ve ilk hafta 3 kilo 200 gr. verince motivasyonum arttı. Her hafta değişik kahvaltı ve ara öğünlerle hiç sıkılmadan diyet sürecimi eğlenceli hale getirdi kendisi Aç kalmadan keyifli bir diyet süreci geçirmemi sağlayan zarif, güler yüzlü ve sabırlı diyetisyenime minnettarım. 6 ayda 28 kg verdim. İdeal kiloma ulaşıncaya kadar diyet sürecim devam ediyor. Kendisi mesleğinde çok başarılı ileriki yıllarda çok daha güzel yerlerde göreceğimize eminim. Sizi seviyorum

• Yeni Huzur Tıp Merkezi Diğer  •

Güleryüzlü, ilgili, motive edici konuşmalarıyla bana destek olan biricik diyetisyenim sayesinde sürdürülebilir diyet hakkında daha detaylı bilgi sahibi oldum. Bu kısa süreçte hiç sıkılmadan canım ne isterse yiyerek -11 kilo ile yola devam ediyorum. Bakış açımı değiştiren güzel hocam iyi ki varsınız.

• Yeni Huzur Tıp Merkezi Diğer  •

Sevgili Yaren Hanım ile tanıştığımda hayatımda bu kadar büyük bir değişim yaşayacağımı hiç düşünmemiştim. 6 ay önce 90 kilo ile başladığım bu yolculuğa şu anda 71 kilo olarak devam ediyorum. Onun motivasyonu olmasaydı bu kadar ilerleme kaydedemezdim. Yaren Hanım’ın enerjisi ve desteği, hayatımın her anına olumlu katkı sağladı. 90 kiloyken nefes almakta zorlanırken şimdi düzenli spor yapabiliyor, kendimi çok daha sağlıklı hissediyorum. Yaren Hanım’ın bu sektörde çok daha iyi yerlere geleceğine yürekten inanıyorum. Gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz. Her şey için minnettarım..

• F

Yaren Hanım 'la tavsiye üzerine tanıştım. 47 yaşındayım ve hayatımda ilk defa diyetisyene gittim. Kilo vermenin zor olduğunu düşünüyordum ama Yaren Hanım sayesinde yanıldığımı fark ettim . Kendisinin yönlendirmesi ve tecrübesiyle 4 ayda aç kalmadan , vücudumda sarkma olmadan ve de kolaylıkla kilo verip ideal kiloma ulaştım. Güler yüzü , anlayışı, emeği ve desteği çok değerliydi.

• Yeni Huzur Tıp Merkezi Diğer  •

Yaren Hanım'a kilo verme sürecimde gösterdiği güleryüz, ilgi, sabır ve destek için minnettarım. Sayesinde hem sağlıklı bir şekilde kilo verdim hem beslenme alışkanlıklarım değişti. İyi ki yollarımız kesişmiş emeği için minnettarım. Sürecimi tamamlamamın üstünden uzun süre geçmesine rağmen kilomu koruyorum . Aç kalamdan da kilo verilebileceğini öğrendim .

• H

Yeni hayatıma ilk adımları atma mutluluğu... Yeni bir yaşam tarzı oluşturdum hocamız sayesinde. Ufak tefek kaçamaklarım olmasına rağmen kısa bir sürede tam 11 kilo verip eski kıyafetlerimi yeniden giyiyorum. En güzeli de kesinlikle her daim gülen yüzü. Zor bir danışandım; gece beslenen, abur cubur aşığı olan... Ancak şuan tamamen hayatım sağlıklı beslenmeye geçti. Kesinlikle devamlılık ve kararlılık önemli. Bunu da sağlayan şey motivasyon ve bu da Yaren Hanım ile çok kolay...

• Yeni Huzur Tıp Merkezi Diğer  •

Hayatımda yepyeni bir sayfa açmama vesile olan,sadece kilomu değil yaşam tarzımı degistirmeme yardımcı.olan sevgili diyetisyenim Yaren Yılmaz hanıma 6 ayda 15 kg vermeme yardımcı oldunuz.Sağlikli beslenmenin ne demek oldugunu, aç kalmadanda forma görebileceğimiz bana öğrettiniz.Motivasyonunuz,pozitif yaklasıminız,bilgilendirmeleriniz ve güler yüzünüz için minettarım

• N

Sevgili Yaren Yılmaz hn ile başlamış olduğum zayıflama sürecimde bana gösterdiği ilgi, güler yüzlü olması, pozitif enerjisi ile 3 ayda 7kg vermeme destek olması ve beni sağlıklı bir yaşam için yönlendirmesi çok muhteşemdi. Zayıflama sürecimde benim yaşam tarzımı bozmadan örnek listeleri ile çok kolay bir süreç geçirdim.
    Kendisine sonsuz, iş hayatında başarılarının devamını dilerim.

• B

6 kilo verdim yaren hanimla cok sempatik cok tatli bir diyetisyen kisitlama olmadan diyet yaptim istedigimi porsiyonlu sekilde yedim kilo al ver cikislarimda oldu ama hic motivasyonumu eksik etmedi suratini asmadi suphesizce tercih edebilirsiniz

• Z

Bana hayatı sevdiren diyet yapmayı değilde sağlıklı beslenmeyi sevdiren güler yüzlü tatlı dilli samimiyeti ile 8 seansta 8 kilo verdim