"Şizofrenide Sol El Kullanımı" konulu tezini bitirerek 1991'de Uzmanlık eğitimini tamamlamıştır. 1991-1992 yılları arasında Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'nde psikoz servisi ve ayakta tedavi servisinde çalışmıştır.
1992 yılında mecburi hizmet nedeniyle Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde psikiyatri bölümünde göreve başlamıştır. Ayrıca 1993-2008 yılları arasında Kayseri ilinde özel muayenehanesinde hizmet vermiştir. Kızı Robert Koleji'ni, oğlu Koç Üniversite'sini kazanınca İstanbul'a geri dönüş yapmıştır.
Mayıs 2014 tarihine kadar özel bir psikiyatri polikliniği merkezinde sorumlu hekim ve eğitim koordinatörü olarak stajyerlere ve kurumlara eğitimler düzenlemiştir. Psikoyaşam seminerlerinin koordinasyonunu yapmıştır.
Mayıs 2014 tarihinden itibaren Fulya/Beşiktaş Terrace Center'da özel muayenehanesinde hasta kabul etmektedir.
- Şizofreni
- Psikotik Bozukluklar
- Hiperaktivite
- Yaygın Anksiyete Bozukluğu
- Bipolar Bozukluk
Teşvikiye Mah. Hakkı Yeten Cad. Terrace Fulya Center 2 kat 12 d.70[ ACIBADEM FULYA HASTANESİ YANI OPET KARŞISI), Şişli
Cinsel Terapi
Zeynep Pınar Muayenehanesi
Duygu Odaklı Terapi (EFT)
Eklektik Yaklaşım
Erişkin Dikkat Eksikliği Hiperaktivite Bozukluğu Kendi Bildirim Ölçeği
Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri
Otizm Görüntüleme Ve Tanısı
a....a
Psikiyatri alanında yaptığım geniş çaplı araştırmalar sonucu Zeynep hocam ile yollarım kesişti.Çok başarılı bir eğitim hayatı,aldığı sertifikalar,yetiştiği coğrafya doktor arayışımdaki önemli kriterlerdendi. Hocamla tanıştığımda sıcakkanlı ve içten oluşu yaptığım tercihin doğruluğunu kanıtlar niteliğindeydi.Kadın derneklerindeki aktif rolleri ve eğitime olan desteği beni daha etkiledi.Ağır depresyon sürecinde,ağlama atakları,ani sinirleniyordum.Umarım ben de en yakın zamanda çocukluk travmalarım,yaşadığım tüm sıkıntıları geride bırakacağım. Bunları yapabileceğime dair ümit ve hırsı bana hocam her seansta aşılıyor.Dertlerime deva olmaya çalışan hocam aynı zamanda psikoterapi yapıp sürecimizi destekliyor. Bakış açınıza yeni bakış açıları da katmak için hocamızın önerdiği kitapları mutlaka okumanızı tavsiye ederim.Lütfen siz de doktor seçiminizi yaparken değer yargılarınıza uygun, alanında deneyimli kişilerden yardım alın.
• Zeynep Pınar Muayenehanesi • Duygu Odaklı Terapi (EFT) •
K
k...
Doktorumuz Zeynep Hanım'a internet üzerinden adresime yakın doktor araştırması yaparken ulaştım. DoktorTakvimin'den yorumlarını, eğitimlerini okudum ve oradan iletişime geçmek için aradım. Antidepresan ve DEHB ilaçları kullanır durumdayken başvurdum. Birkaç yıldır sorunsuz bir şekilde tedavi yürütmekteyiz. Çevreme kesinlikle tavsiye ederim, etmekteyim de...
Uzm. Dr. Zeynep Pınar
Güzel yorumunuz 40 yıılık meslek yorgunluğumu giderdi . Çalışmaya devam . Sosyokültürel denklik her alanda uyumu kolaylaştırır . Diğer branşlara yurtdışından yabancı uyruklu hastalar gelirken biz psikiyatristlere yurt dışından türkler gelir .
Ç
ç...
Ben Zeynep Hanım'ı internet aracılığıyla dr. ihtiyacım için araştırırken buldum. İyi ki yollarımız kesişmiş ve Zeynep Hanım'a gitmişim. Kızımla birlikte gidiyoruz. Özellikle kızıma olan yardımları için minnettarım.
İkimiz de şimdi daha iyi ve güçlüyüz.
Çevremde ihtiyacı olduğunu fark eden herkese tavsiye ediyorum.• • •
Uzm. Dr. Zeynep Pınar
Dikkat eksikliği hiperaktivite bozukluğu üzerinde dikkatimin olma sebebi spontan dikkati uzun , iradi dikkati kolay dağılan , atak bir evlada sahip olmam nedeniyledir .Hep acıyı bal etmeye çalışırım
T
t...
Doktor Zeynep Hanıma bir başka doktorun tavsiyesi üzerine gittim. Hayata karşı yaşama sevincimi yitirmiştim. Zeynep Hanıma ilk gittiğimde kendimi umutsuz vaka gibi hissediyordum. Uzun süren bir depresyon sürecindeydim. Zeynep Hanım beni gerçekten dinledi ve anladı. Bu benim için çok önemliydi. Her gittiğimde beni ilgiyle dinledi. Kendisiyle çok güzel bir iletişim kurduk, bakış açımı genişletti, hayatta kendime ait olan sorumluluklarımı hatırlattı. Tedavim devam ediyor, ancak şu an birkaç ayda bir olacak şekilde devam ediyor. Süreçte aynı zamanda ilaç tedavisi de aldım. Çevreme sürekli tavsiye ediyorum. Gerçekten işinin ehli, alanında uzman, iyi bir dinleyici, insanın anlaşıldığını hissetmesi de çok önemli. Zeynep Hanım aynı zamanda çok sıcakkanlı, keyifli bir süreç benim için, herkese tavsiye ederim.
Uzm. Dr. Zeynep Pınar
Ben yetişkinlere bakıyorum ama yeri gelmişken de altını çizeyim: Çocuk ve gençlerin kaygı ve iletişim sorunlarını ertelemeyin. Hasta olmaktan korkma geç kalmaktan kork kuralı psikiyatride de geçerli . Çocuktur ergenliktir geçer , aklına düşerse daha da kötü hisseder deyip korkmayın, üstünü örtmeyin .Problem ile yüzleşin ve yüzleştirin
m...
Zeynep Hocam, benim kurtarıcı meleğim oldu.
Beni cehennemden çıkartıp aldı. Umarım zamanla daha da düzeleceğim, eski halime geleceğim.
Zeynep Hocam'la görüştüğümde bana verdiği his güven ve samimiyet, çok zor biri olmama rağmen beni en içten biçimde anlayışla karşılıyor. Tüm sorularıma beni tatmin edici cevaplar veriyor ve beni rahatlatıyor. İlaçlara çok karşıydım ama sonradan bu hastalıkta diğer hastalıklar gibi normal bir hastalık olduğunu anladım ve kabullendim Zeynep Hocam sayesinde. Umarım her şey zamanla yoluna girecek, eski halime kavuşabileceğim, bunun için savaşıyoruz.• • •
Uzm. Dr. Zeynep Pınar
Dünyanın gelişmiş ve soğuk tarafının yazdığı kitaplardan öğrendiklerimi yumuşatarak memleket insanına uygularım. Akdeniz insanı duygusaldır . Bizde Fransız mürebbiye gibi psikiyatriste ihtiyaç duyan kesim az bulunur .
i...
Dr. Zeynep Hanım'a yıllar evvel panik atak şikayetiyle gitmiştim, o dönem bana çok yardımcı oldu. Takip eden yıllarda kaygı bozukluğu sorunu nedeniyle tekrar kendisine gittim. Zeynep Hanım insana güven veren, işinde oldukça deneyimli ve samimi bir doktor.
Tedavi sürecini sadece ilaçlarla yürütmek yerine, sizi daha kalıcı çözümlere kavuşturmak adına, hayatınızda neleri değiştirmeniz gerektiği konusunda da tavsiyeler veriyor; ki bu oldukça önemli.• • •
Uzm. Dr. Zeynep Pınar
En kolay iletişimi referansla gelen kişilerle kurabiliyoruz ve hasta zaman kaybetmiyor . Güven en temel ihtiyaçtır .
a...
Ben kendim de hekimim, Zeynep Hanıma ailemizden biri tedavi olmuştu. Duygu durum bozukluğunda kesinlikle çok başarılı bir hekim. Hastayı analizi, tedavi planlaması ve takibini titizlikle yürütmesi çok güzel. Aile psikiyatristimiz oldu diyebilirim. Kendisine başarılar diliyorum.
s....y
Anksiyete için tavsiye üzerine başvurdum. 1 yıl gittim, ara verdim, tekrar başladım. Şu anda 5 aydır seanslara devam ediyoruz. Terapi ilaç şeklinde ilerliyoruz. Uyguladığı tedaviden olumlu sonuçlar alıyorum. Genel olarak kendisinden memnunum.
Uzm. Dr. Zeynep Pınar
Travma , Kaygı ve depresyon insanlık hallidir . Ağlamak gülmek gibi .. Günümüzde herkes böyle deyip kendimizi ihmal etmemeliyiz . Öfkeli , kaygılı , depresifken , yorgunken hatta aşıkkken bile aldığımız kararlardan uzun dönem sonra derin pişmanlık duyabiliriz . . Önce tedavi sonra terapi sonra özgür hür irademizle sağlam kararlar alırız . Aksi durumlarda çözülmemiş ilk problem başka bir problemi doğurarak kısır döngüye dönüşür .
g....ö
2 aydır anksiyete ve panik atak için kendisine gidiyorum. Süreç güzel geçiyor. İşinin ehli, güler yüzlü, sempatik, anlayışlı bir doktor. İlaç ve terapi olarak tedaviye devam ediyor. Oldukça memnunum kendisinden. Eşim de kendisine gidiyor.
Uzm. Dr. Zeynep Pınar
Beynimiz kasada kalbimiz kafeste saklı . Vücudumuzun orkestra şefi beynimizin fonksiyonel sorunlarını da kronikleştirmemek lazım . Hasta olmaktan değil geç kalmaktan korkun . Uzun süre ilaç kullanma bıktırır bu da insanlık hali .. kontrolsüz ilaç kesmemeliyiz . İyi haberlerinizi bekliyorum.
a....b
Arkadaş tavsiyesiyle anksiyete için gittim. 2.5 senedir sürecimiz iyi geçiyor. İlaç kullanıyorum. Seansların sıklığını beni gözlemleyerek belirliyor. Sevecen bir doktor. Tarafsız bakıyor, bunu hissedebiliyorum. Önce sağlıkla ilgili problemim var mı diye araştırdı. Tetkikler istedi, ilacı verip geçiştirmedi beni. Tedavisi iyi, çok memnunum kendisinden.
Uzm. Dr. Zeynep Pınar
Kaygı bozukluğu miyop olmak gibi günümüzde çok yaygınlaştı . Myobunuz 0.25 ise idare edersiniz ama 3 numara ise tanıdığınıza selam vermezsiniz , Size küser . Kaygı bozukluğu da kişisel mutluluğunuzu azaltır , başarınızı gölgeler . İletişim sorunlarına neden olur . Yorumlar için teşekkür ediyorum
Zeynep Pınar isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Zeynep Pınar, Psikiyatri. Size Zeynep Pınar tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Bilişsel Davranışçı Terapi, Yetişkin Terapisi, Cinsel Terapi, Çift Terapisi, Duygu Odaklı Terapi (EFT), Otizm Görüntüleme Ve Tanısı, Erişkin Dikkat Eksikliği Hiperaktivite Bozukluğu Kendi Bildirim Ölçeği, Eklektik Yaklaşım, Psikoterapi, Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri.
Zeynep Pınar adresi nerede?Zeynep Pınar şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Teşvikiye Mah. Hakkı Yeten Cad. Terrace Fulya Center 2 kat 12 d.70[ ACIBADEM FULYA HASTANESİ YANI OPET KARŞISI) Şişli
Adresine gitmek zorunda kalmadan Zeynep Pınar isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Zeynep Pınar online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Zeynep Pınar isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Zeynep Pınar, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Zeynep Pınar hangi dilleri konuşuyor?Zeynep Pınar ile İngilizce, Almanca, Türkçe dilinde konuşabilirsiniz.
Zeynep Pınar isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Zeynep Pınar tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Zeynep Pınar hakkında ne düşünüyor?Toplam 48 hasta / danışan, Zeynep Pınar hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.