Cinsel Terapi +10 daha fazla
Duygu Odaklı Terapi (EFT)
Eklektik Yaklaşım
Erişkin Dikkat Eksikliği Hiperaktivite Bozukluğu Kendi Bildirim Ölçeği
Tümünü gösterÖzgeçmiş
Hakkımda
Dr. Zeynep Pınar, liseyi İzmir Kız Lisesi'nde bitirmiştir. 1986'da Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden mezun olmuştur. Aynı yıl mecburi hizmet için Gü...
Daha fazlaOkullar / Eğitimler
- Ege Üniversitesi
- Ege Tıp Fakültesi (1986)
- Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları (İhtisas 1987)
Videolar
Bilinen Diller
- İngilizce,
- Almanca,
- Türkçe
Teşvikiye Mah. Hakkı Yeten Cad. Terrace Fulya Center 2 kat 12 d.70[ ACIBADEM FULYA HASTANESİ YANI OPET KARŞISI), Şişli
Cinsel Terapi
Zeynep Pınar Muayenehanesi
Duygu Odaklı Terapi (EFT)
Eklektik Yaklaşım
Erişkin Dikkat Eksikliği Hiperaktivite Bozukluğu Kendi Bildirim Ölçeği
Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri
Nöropsikolojik Testler
Otizm Görüntüleme Ve Tanısı
Rorschach Testi
26 hasta yorumu
h....s
Hayata bakışımı değiştirdi olumlu olarak. zor günlerimde iyi hissettirdi. terapiye devam edeceğim.
Kronik depresyonum nedeniyle yıllardır Zeynep Hanım ile görüşüyorum. Son gidişimde CBT yaklaşımının bana iyi geleceğini söyleyerek klinik psikolog Buse Altan'a yönlendirdi. Kendisi ile sürecimize daha yeni başlamamıza rağmen şimdiden kendimi daha iyi hissetmeye başladım.
m....d
Zeynep Hanım 'ın düzenlediği ilaç tedavisi panik ataklarımın şiddetine çok iyi geldi. Yönlendirme yaptığı klinik psikolog Buse hanım ile sürecim daha hızlı şekilde iyiye gitti. Kendisine hayatımı güzelleştirdiği ve beni Buse hanımla tanıştırdığı için minnettarım.
Hem işinin ehli hem de çok iyi kalpli birisi. Mükemmel bir doktor. Kaygı bozukluğum olduğu için kendisine gitmiştim. Tab başka şeyler de vardı. Ama esas mesele buydu. Kaygım o kadar fazlaydı ki hayatımınher alanını etkiliyordu ve beni başarısızlığa itiyordu. Zeynep Hanım sayesinde kaygımlarımda önemli miktarda azalma oldu ve bu hayatımın her alanında da etkisini gösterdi diyebilirim. Kendisine çok teşekkür ederim.
a....s
Bunalma ve sıkılma şikayetiyle gittim. Beni dinledikten sonra ilaç yazdı. Bu ilaçları kullandıktan sonra sıkıntım tamamıyla yok olmasada çok azaldı ve hayatımda büyük bir sorun olmaktan çıktı
Zeynep Hanım konusunda gerçekten uzman. Sıkıntılarımı rahatlıkla anlatabildim ve terapi çok iyi geçti. Kesinlikle tavsiye ediyorum :)
Temizlik ile ilgili daha çok olmak üzere birçok konuda takıntılarım vardı. Yakın bir arkadaşımın önerisi üzerine kendisinden randevu aldım. Daha öncesinde bu konuda yardım almaktan çekiniyordum. Bana karşı çok samimi bir tutum sergiledi ve ilk görüşmemizde kendimi çok rahatlamış hissettim. Seanslarımız ilerledikçe karşılıklı bir güven ilişkisi oluşturduk ve terapinin faydasını kendi yaşantımda görmeye başladım. Kesinlikle tavsiye ediyorum.
Kendisi ile sınav sürecimi yönetmekte zorlanırken görüşme fırsatım oldu. Anlayışlı yaklaşımı ile düşündüklerimi aktarabildim, kaygılarımı dışarıdan bir göz olarak görebilmemi sağladı. Oldukça güler yüzlü, aynı zamanda profosyonel tavrıyla çok ince bir çizgiyi tutturabildiğini düşünüyorum. Görüşmemiz sonrasında başladığım ilacın da etkisiyle sıkıntılarımı bir nebze de olsa daha iyi yönetebildiğimi düşünüyorum. Kendisinden oldukça memnun kaldım, doktor hasta iletişiminin oluşturduğu güvenim bana göre en kuvvetli yanlarından biri olduğunu belirtmek isterim.
Konuşmalarımız, kan tahlili ve birkaç yazılı test sonrasında bir tedavi süreci izlendi. Sıkıntılı bir süreci daha kolay atlatmamı sağladı. Genel yaklaşım ve tedaviye karar vermeden önce detaylı inceleme yapılmasını çok olumlu buldum.
d....v
Zeynep hanımdan annemin fibromyalji rahatsızlığı için randevu aldık. Kendisi annemi çok ayrıntılı bir şekilde değerlemdirip çok samimi yaklaştı.Uzun süredir bulamadığımız doğru tedaviyi Zeynep hanım sayesinde bulduk. Kendisine çok teşekkür ediyoruz
Hakkımda
Daha fazlaOkullar / Eğitimler
- Ege Üniversitesi
- Ege Tıp Fakültesi (1986)
- Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları (İhtisas 1987)
Deneyimler
- Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi (1991-1992)
- Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi (1993-2008)
- Konsultasyon Liyezon Hastanesi (Hümanite 2011-2014)
Videolar
Bilinen Diller