Dyt. Betül Kadıoğlu

Diyetisyen · Daha fazla

İstanbul 1 adres

Başta aralıklı oruç, düşük karbonhidratlı beslenme, ketojenik diyet olmak üzere kronik ve otoimmün hastalıkların sebepleri üzerinde duran fonksiyonel tıp alanlarında çalışmaktayım.
Mesleğimin ilk senesi özel bir klinikte beslenme danışmanlığı hizmeti verdikten sonra ikinci senemde diyetisyen Alican Demiroğlu ile beraber çalıştım. Ardından kendi ofisimi açarak hem online hem de yüz yüze beslenme danışmanlığı hizmeti verdim. Ancak 2024 mayıs ayında ofis danışmanlığına son verdim ve sadece online danışmanlık ile devam ediyorum.

Yetişkin
Çocuk

Online danışmanlık

Diyetisyen Randevusu

Online Diyet

• Sigortası olan hastalar

Dyt.Betül Kadıoğlu

Ataköy 7-8-9-10. Kısım Mah. Çobançeşme E-5 Yan Yol Cad. Nef22 sitesi, Bakırköy, İstanbul 34158

• Sigortası olan hastalar

Betül Hanım'la 9 yaşında ki kızımın beslenmesi için görüşme sağladık. İsteğim gelişimini engellemeden sağlıklı kilo vermesiydi. Hatta fazla kilosunda dolayı erken ergenlik süreci de beni korkutuyordu.. 2 aylık süreçte istediğimiz sonucu kolaylıkla aldık. Öğün takibini titizlikle yaptı. İstediklerini menüye ekleyerek diyetten keyif almasını sağladı.Ayrıca Betül hanım kızıma nasıl sağlıklı besleneceğini de öğretti .Bundan sonrası içinde takıldığımız noktalarda kendisiyle iletişime geçmemizi istedi,takıldığımız yerde mutlaka tekrar iletişime geçeceğiz.

• Online Danışmanlık Online Diyet  •

Diyete başlamamın sebebi birden kilo almamdı. Bir haftada beş kilo almıştım, mide rahatsızlığım da var, ama bu süreçte kilo vermemin yanı sıra midemde düzeldi; çok iyi bir çalışmaydı. Betül Hanım'dan çok memnun kaldım.

• H

Betül hanımı diyet sürecine başlamadan uzun süre önce takip etmeye başlamıştım. Çok uzun kilo alıp verme süreçlerinden geçen biri olarak bilgi paylaşımları, görüşleri, edindiği tecrübeler benim son zamanlardaki diyet hakkındaki düşünce yapıma çok uygundu. Zaten başka araştırmaya girmeden direkt onunla görüşmeye başladım. İyi ki de böyle yapmışım.
    Sabrı, anlayışı, araştırmacı yapısı, motive edici sözleri ve kişiye uygun sıkmadan yapılacak haftalık listeleri ile çok zor kilo veren biri olarak bile beni temmuzdan bu yana bu yolda destekledi.
    Zorlandığım bu süreçte her zaman kapısını çalacağım ilk kişilerden olacak.
    Herkese gönülden tavsiye ediyorum

• Online Danışmanlık Diyetisyen Randevusu  •

• M

Betül hanımı sosyal medya üzerinden buldum. Kendisi çok ilgili ve işinde iyi bir diyetisyen. Haşimato tiroit ve insülin direnci için kendisine başvurdum. Aç kalmaya hiç dayanamıyordum ve tiroit değerlerim de oldukça kötüydü. Kendisi listeleri beni zorlamayacak şekilde ayarladı ve randevularımızda gereken değişiklikleri yaptı. Hem şeker değerlerim hem tiroit değerlerim düzeldi

• H

Betül Hanım’ı sosyal medya üzerinden keşfettim. Yıllardır kendi çabamla kilo vermeye çalışıyor, ancak hem sonuç alamıyor hem de bazı sağlık sorunlarıyla uğraşıyordum. Onunla birlikte hangi besinlerin bana iyi geldiğini ve nasıl doğru beslenmem gerektiğini öğrendim. Artık daha az yiyerek değil, doğru beslenerek ilerliyorum. Yolun sonuna henüz gelmedim ama Betül Hanım’la bu süreci birlikte güzelce tamamlayacağımıza inanıyorum. Çevreme de gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum.

• M

Betül Hanım işinde gerçekten çok başarılı ve mesleğini büyük bir tutkuyla yapıyor. Tahlillerimi detaylı inceleyip bağırsak sağlığımdan vücudumdaki belirtilere kadar her detayı dikkatle dinledi ve tamamen bana özel bir beslenme planı oluşturdu. İlk kez bir diyetisyen randevusundan bu kadar verim aldım. Süreç boyunca haftalık takip yapıldı, öğünlerimin fotoğraflarını paylaştım ve her adımda desteğini hissettim. Yaklaşık 1 ayda 6 kilo verdim. Samimiyeti, ilgisi ve profesyonelliğiyle kesinlikle tavsiye ediyorum.

• G

Benim kurdeşen hastalığım vardı. Betül hanımla diyete başladıktan sonra yediklerime dikkat ettim ve kurdeşen rahatsızlığım azaldı. Kilo verme hedefli ilerlememiştik ama tabii ki yediklerime dikkat ediyordum ilk önceliğimiz kurdeşendi. Hem kurdeşeni düzelttik hem de bu süreçte kilo da verdim. Ben çok memnunum hem güler yüzlülüğüyle hem de bildiklerini, öğrendiklerini danışanlarına aktarmaya çalışmasıyla. İyi ki Betül Hanımla tanışmışız bu süreçte çok yardımcı oldu bana

• Online Danışmanlık Hastalıklarda Beslenme  •

• Y

Betül Hanım ile tiroid kanseri olduğumu öğrendiğim ve tirod ilacı kullanmadığım kilo almamın kaçınılmaz olduğu bir dönemde tanıştık. Mesleki deneyimi ve pozitif yaklaşımı ile bu zor süreci yardımıyla TSH tavan T3 T4 Ler eksiler de iken çok iyi anlattık.
    İyi ki bu zor zamanı birlikte yürümüşüz. Sağlıkla ayakta durabildiğim için çok mutluyum iyi ki varsınız Betül Hanım.

• Dyt.Betül Kadıoğlu Diyetisyen Randevusu  •

Betül hanım ile her randevumuz bilimsel veriler ve şakalarla doludur. Hayat tarzıma uygun, beni zorlamayan, önce sağlığımı ve iyi hissetmemi hedefleyen beslenme alışkanlıkları kazanmama çok yardımcı oldu. Dakikliğini, işine saygısını zaten söylememe gerek bile yok. Aynı zamanda neyi neden yaptığımızı da hep açıkladı, nereye gidiyoruz sorusunu kendi kendime sormama gerek kalmadı hiç bir zaman. Betül hanıma anlayışı, empatisi, bilgiyi aktarmadaki isteği bana fayda sağladı. Online danışmanlık bir nimet, Betül hanım sayesinde çok işime yaradı.

• Online Danışmanlık Online Diyet  •

Başlangıçta amacım senelerdir vermek isteyip de veremediğim 3 kiloyu vermekti. Diyet beni zorlamayınca hedefimi 6 kiloya çıkardım ve 2 ayda buna ulaştım. Sonraki bir ayda da Betül Hanım ile koruma diyeti yaptık. Betül Hanım sağ olsun, diyeti benim ihtiyaçlarıma göre ayarladı. Arada değişiklikler yaparak sıkılmamı önledi, motivasyonumu yüksek tuttu. Diyet süresince gerçekten çok nadir açlık hissettim ve abur cubura eğilimim de yok derecesinde azaldı.