Ben Diyetisyen Burçin Medar.2021 yılında Trakya üniversitesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi Beslenme ve Diyetetik bölümünden mezun oldum.Şuan ise İstanbul Üniversitesi Sosyoloji bölümü okuyarak kendimi birçok farklı alanda geliştirmeye devam etmekteyim.Kendimi mesleğimde geliştirmek amacıyla pek çok kurs, seminer ve kongrelere katıldım.Lisans tez çalışmamı 'Öğün atlama durumuna göre Tip 2 diyabet riski' üzerine yazdım.Kendimi güncel tutmak ve geliştirmek adına yeni çalışma ve ilgili kongre, seminer ve sempozyumları düzenli olarak takip etmekteyim.Çalıştığı kuruma ve danışanlarına değer katabilen, hastalıkların tedavileri için oluşturulan multidisipliner ekiplerin içinde yer alarak onların hayatlarına dokunmak isteyen bir diyetisyenim.

FizyoLium

Küçükbakkalköy Mah. Çelik Plaza Kayışdağı Cad.No:137/1 D:7, Ataşehir, İstanbul 34636

• Sigortası olan hastalar

• Sigortası olan hastalar

Diyetisyen Randevusu

Online Diyet

Makaleler
Röportaj

• M

Sağlıklı yaşam için başvurdum. Sürecim devam ediyor. Kilo veriyorum. Yaşam tarzıma göre diyet programı hazırlıyor. Burçin Hanım alanında ilgili ve danışanına saygılı bir uzman. Memnunum kendisinden.

•  •

6 aydır sağlıklı beslenme ve kilo vermek için gidiyorum. 16 kilo verdim. Yaşam tarzıma göre diyet listesi hazırlıyor. Her hafta listemi değiştirerek ilerliyoruz. İlgili ve alakalı bir uzman. Çok memnun kaldım kendisinden; çevreme de öneriyorum.

• T

Kilo vermek ve sağlıklı yaşam için başvurdum. İki ay gittim, kısa bir ara verdim. Kilo vermeye başladım. Yaşam tarzıma göre bir diyet programı hazırladı. Genel anlamda aklımda soru işareti kalmadı. Ben kendisinden memnun kaldım. Kısıtlayıcı bir diyetisyen değil. Güzel sonuçlar aldım.

• M

Tavsiye üzerine kilo vermek için başvurdum. 2 ay gittim, sağlık problemlerimden dolayı bırakmak zorunda kaldım. Tedavim bitince devam edeceğim. Çok zor kilo veren bir insanım. Seanslar sayesinde kilo verdim. Bana özel beslenme programı hazırladı. Çok diyetisyenlerle çalıştım; ben hayatımda böyle güzel bir diyetisyen görmedim. Yasaksız bir diyet yaptım. Her şeyinden memnunum. Çevremde de önerdim. Sağlıklı beslenmeyi ve yasaksız diyeti kendisiyle öğrendim. İnsanlarla diyaloğu da çok iyi.

• F

Merhabalar Burçin Medar hocamla tanıştığımdan beri sağlıklı beslenmeyi doğru yemeyi bir biçimde devam ediyorum sağlığına kavuştum bağırsak Flora mı düzene girdi Burçin Hocam çok ayrıntılı çok dikkat eden düzenli Sürdürülebilir bir diye uygulatıyor ben çok mutlu oldum çok sevindim tanıdığıma Herkese tavsiye ederim Çünkü kaliteli yaşam sağlıklı beslenmede geçer diyor bu süreçte Bana çok büyük katkıları oldu saygılarımı sunuyorum Herkese tavsiye ederim lütfen herkes danışmanlık alsın

• başka bir yer Diğer  •

• Ö

Klinik aracılığıyla ulaştım. Fazla kilolarımın kontrolü ve sağlıklı beslenmek için danışmanlık hizmeti aldım. Gayet memnun kaldım, güler yüzlü ve iyi bir iletişime sahip bir diyetisyendir. Tavsiye ederim.

• L

Burçin hanım son derece ayrıntılı bilgiler verip beslenmem konusunda iyi bir şekilde yönlendirdi sayesinde olumlu bir ilerleme kaydediyoruz

• FizyoLium Diyetisyen Randevusu  •

Programı kesinlikle size göre hazırlıyor, yeme saatleriniz ve alışkanlıklarınıza göre uyguluyor. Size uygun hazırladığı için yapması çok zor olmuyor. İletişimi de çok tatlı, enerjik ve samimi birisi

• Online Danışmanlık Kişiye Özel Diyetler  •

• B

Hayatımda ilk defa bir haftadır diyet yapıyorum ve şaşkınım: Ne sosyal hayatım kısıtlandı ne de yasaklı listelerle boğuştum. Burçin Hanım, bilimsel açıklamalarıyla ve doğru stratejisiyle en önemlisi de keyif katarak, sadwce 1 haftada 1,5 kilo vermemi sağladı. Fiziksel olarak hiç zorlanmadım, psikolojik olarak da "yasak" kelimesini hiç duymadım. Diyetle ilgili ön yargımı yıktı diyebilirim. Daha yeni başladığım bu süreçte bile diyet değil, yaşam tarzımı güncellediğimi hissediyorum.

• FizyoLium Randevu  •

• C

Burçin hoca zayıflama sürecimde çok yardımcı oluyor, detaylı bilgi ve yönlendirme alabiliyorum. Sorularıma çabuk dönüyor ve sonuçlar hemen almaya başladım.

• FizyoLium Diyetisyen Randevusu  •