- Şişmanlık (Obezite) ,
Enteral Beslenme
Fonksiyonel Tıp Diyetisyenliği
Gebelik Ve Emziklilikte Beslenme
Gut Hastalığı ve Beslenme
Gıda İntolerans Testi (Pinner Test)
Hastalıklarda Beslenme
İnsülin Direnci ve Metabolik Sendrom
İrritabl Bağırsak Sendromu (İBS) Diyeti
İştah Yönetimi ve Kilo Kontrolü
h....a
Gördüğüm en başarılı diyetisyen. Anlayışlı, kibar motive edici ve işinde çok iyi. Çok eskiden tanıyorum düğün öncesi yaklaşık 10 kilo kaybetmiştim kendisi sayesinde. Şimdi de gebelik takibi yapıyoruz. Herkese gönül rahatlığıyla öneririm.
• Online Danışmanlık • Online Diyet •
n....ş
Karaciğer değerlerim iyi çıkmadı. Tavsiye üzerine kendisine gittim. 1 ay oldu 8-9 kilo verdim. Hiç zorlanmadım. Her hafta listemi değiştiriyor. İlgisi, alakası, danışan takibi iyi bir uzman. Her aradığımda ve yazdığımda rahat bir şekilde ulaşabiliyorum. Bazen kendisi de arıyor. Listelerini çok beğendim. Acıktığımı bile hissetmiyorum. Motivasyonu çok iyi. Güler yüzlü bir uzman. Kliniğindeki ekipmanlar temiz ve güncel. Kendisinden çok memnunum.
n....y
Buse Hanım çok kaliteli bir insan. Sorun çözmeye odaklı, herkese kendisini iyi hissettiren bir uzman. Benim sorunumu kendi sorunu gibi davranıyor. Evime yakın diye tercih ettim. 4 yıldır aralıklı bir şekilde devam ediyorum. Buse Hanım samimi, candan, elinden gelen her şeyi yapıyor. Dediğini yaptığım sürece kilo veriyorum.
R
r....a
Kilo vermek için başvurdum. 1 aydır gidiyorum, sürecim devam ediyor. Kilo vermeye başladım. Yaşam tarzıma göre diyet listesi hazırlıyor. Bir şey sormak istesem cevap alabiliyorum, danışanına yardımcı oluyor. İyi bir diyetisyen herkese tavsiye ederim. Genel olarak kendisinden memnunum.
f....k
Sağlıklı yaşam ve zayıflamak amacıyla gittim. 4-5 aydır devam ediyorum, sürecim güzel ve eğlenceli geçiyor. Bana özel diyet programı hazırlıyor. Sevip sevmediğim gıdaları göz önünde bulunduruyor. Buse Hanım, güzel ve tatlı bir uzman, kendisini seviyorum.
s....k
5 aydır kilo vermek ve sağlıklı yaşam için gidiyorum. Sürecim çok iyi geçiyor. İstediğim zaman arasam ulaşabiliyorum. Kilo vermeye de başladım. Çok tatlı ve iyi bir uzman. Herhangi bir sorun yaşamadım, çok memnunum kendisinden.
h....y
Kilo vermek için başvurdum. Hedefime ulaştım ve koruma dönemine geçtik. Yaşam tarzıma göre diyet listesi hazırladı. Sevip sevmediğim gıdaları göz önünde bulundurdu. Buse Hanım çok sempatik bir insan. Bilgi birikimi ve danışanlarıyla iletişimi iyi. Uzmanlığına çok güveniyorum, kendisiyle iyi bir iletişimimiz oldu. Çok memnunum kendisinden.
K
k.....
İş yerinde arkadaşlarımın tavsiyesi üzerine gittim neden ısrarla tavsiye ettiklerini daha iyi anladım. Maşa başı calisan yemek seçen biri olarak sevebileceğim programlarla ilerledik. 2 ayda 14 kg zorlanmadan verdim. Son tahlillerimde Karaciğer yağlanması da düzelmiş. Çok memnun kaldım vahdettin gibi son diyetisyen olmayı başardı.
• Dyt. Buse Akay Şen • Randevu •
ay...a
İyi ki yolunuz kesişti, her şeyi anlatması harika benim için.iyi bir uyum yakaladık, hedefimize adım adım ilerliyoruz
• Dyt. Buse Akay Şen • Kişiye Özel Diyetler •
Ö
öz...
Severek gittiğim, bilgisi ve süreç yönetme becerisi çok iyi olan ,yormadan, zorlamadan ,danışanın yaşam stiline göre listeler veren bir diyetisyen.Şiddetle tavsiye ederim.
• Dyt. Buse Akay Şen • Kişiye Özel Diyetler •
Buse Akay Şen isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Buse Akay Şen, Diyetisyen. Size Buse Akay Şen tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Diyetisyen Randevusu, Online Diyet, Normal Randevu, Kişiye Özel Diyetler, Diyabet Diyeti, Gebelik Ve Emziklilikte Beslenme, Hastalıklarda Beslenme, Sporcu Beslenmesi, Enteral Beslenme.
Buse Akay Şen adresi nerede?Buse Akay Şen şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Site mahallesi Atay caddesi no:90-92/C/1 İstanbul
- Site mahallesi Atay caddesi İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Buse Akay Şen isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Buse Akay Şen uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Buse Akay Şen isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Buse Akay Şen, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi, Nakit.
Buse Akay Şen hangi dilleri konuşuyor?Buse Akay Şen ile Türkçe, İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Buse Akay Şen isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Buse Akay Şen tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Buse Akay Şen hakkında ne düşünüyor?Toplam 67 hasta / danışan, Buse Akay Şen hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Buse Akay Şen hangi sigortaları kabul ediyor?Buse Akay Şen tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.