İstanbul, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları
Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Kayabaşı Sokak No:1/3, Avcılar • Harita
Özel Avcılar Anadolu Hastanesi
Doktor muayenehanesi
Atakent MahallesiTurgut Özal Bulvarı No : 46 / 1, Küçükçekmece • Harita
Sağlık Bilimleri Üniversitesi Hamidiye Tıp Fakültesi İstanbul Kanuni Sultan Süleyman Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi
Doktor Erkin Caddesi, Kadıköy • Harita
Ataşehir, Kayışdağı Cad. 57/A Küçükbakkalköy, Ataşehir • Harita
Central Hospital Ataşehir
Özel Doğan Hastanesi
Çocuk sağlığı ve hastalıkları, İç hastalıkları, Kardiyoloji
, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Acil tıp, Diyetisyen, Diş hastalıkları ve tedavisi, Psikoloji, Fizyoterapi ve rehabilitasyon · Daha fazlaCennet Mah. Ziya Gökalp Cad.No:2, Küçükçekmece • Harita
Özel Doğan Hastanesi
Özel Levent Hastanesi
Çocuk sağlığı ve hastalıkları, İç hastalıkları, Gastroenteroloji
, Kardiyoloji, Nöroloji, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Diyetisyen, Diş hekimi · Daha fazlaOrtabayır Mahallesi Oto Caddesi No: 3 Kağıthane – İstanbul, Kağıthane • Harita
Özel Levent Hastanesi
- İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
- İstanbul bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
- İstanbul bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
- İstanbul bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
- İstanbul bölgesinde Demir Hayat Sigorta A.Ş. kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla