Sağlığınızı ertelemeyin
Evinizden ayrılmadan tedavinizi başlatmak veya devam ettirmek için online danışmanlığı seçin. Eğer ihtiyacınız varsa, muayenehane ziyareti için de randevu alabilirsiniz.
Uzmanları göster Nasıl çalışır?
Hakkımda
Dyt. Damla Yalman,Ankara Özel Bilgi Hastanesi'nde sağlık hizmeti vermektedir. Uzmanlık Alanları Gestasyonel diyabette beslenme, Astım ve KOAH hasta...
Daha fazlaHizmetler
Dakiklik
Alaka
Mekan
şe....
Size yapılan yorumları okuyunca sizinle görüşmeye karar aldım ve daha yeni başladım ama şu anda gayet iyi gidiyorum ve sizinle tanıştığıma o kadar mutluyum ki. İlginiz alakanız gerçekten mükemmel. Teşekkür ediyorum :)
oz...k
Yapılan kontroller sonuçunda 15 günde tam 5 kilo verdim daha önce gittiğim hiçbir diyetisyenden bu denli memnun kalmadım damla hanımın ilgi ve alakasıyla kilo vermeye devam ediyorum.
sa...a
Damla hanım sayenizde artık daha özgüvenli bir kadınım senelerdir onca çabam sadece zaman kaybıymış
im...a
Damla hanım sizinle tanıştığım gün hayatıma yeniden bir başlangıç yaptım.2 ayda hiç fark etmeden 10 kilo verdim.Daha önce bir kaç yere gittim ama hepsi fiyasko çıktı.Sizden çok memnun kaldım gerçekten bu işin hakkını veriyorsunuz.Tekrar görüşmek dileği ile saygılar.
fe...n
Kendisiyle Nisan ayında tanıştım ve hayatımı değiştirdi sayesinde tam 14 kilo verdim ve son 4 kilom kaldı onu da verince tüm hayallerim gerçekleşmiş olacak kesinlikle tavsiye ederim :) hem doyuyorum hem kilo veriyorum
Hakkımda
Daha fazlaÖzgeçmiş
Bu uzman için henüz bir özgeçmiş bilgisi eklenmemiş
Bu hekim/uzman henüz herhangi bir özgeçmiş bilgisini eklememiş.