Ben Diyetisyen Dilay Şahin. Öncelikli hedefim, danışanlarıma uygun sağlıklı beslenme yöntemini tespit ederek bunu hayat tarzı haline getirmelerini sağlamak. Bu süreçte her zaman elimi üstlerinde hissetmektedirler. Gerek whatsapp aracılığı ile gerek telefon görüşmeleri ile her daim yanı başlarında olmaktayım. Sağlıklı beslenme alışkanlığı bir süreç değil bir hayat tarzıdır. Bu hayat tarzını benimsemek, doğru bir danışmanlık almakla mümkün.
Sadece diyet yazıp bu süreci geçirmiyoruz. Bu dönemde karşınıza çıkan her türlü zorluğu birlikte konuşarak çözüm arıyoruz. Hiç birimiz mükemmel değiliz, robot değiliz bunun tek anahtarı sabretmek :)

• Sigortası olan hastalar

Dyt. Dilay Şahin

Bahçeşehir 2.Kısım Mahallesi Ahmet Taner Kışlalı Bulvarı Şehribahçe Evleri Sitesi Kapı no:17 Villa no: 3, Başakşehir, İstanbul 34480

• Sigortası olan hastalar

Diyetisyen Randevusu

Online Diyet

Bahçeşehir 2.Kısım Mahallesi Ahmet Taner Kışlalı Bulvarı Şehribahçe Evleri Sitesi Kapı no:17 Villa no: 3, İstanbul

• N

Dilay Hanımla 3 aydır 11 yaşındaki oğlum için çalışıyoruz. İlk deneyim çok önemliydi, asla stres yaratilmamaliydi, tek amaç doğru beslenme olmalıydı, iyi bir.motivasyon sağlanabilmeliydi ki çocuk başarısızlık hissetmesin. Hepsi oldu, aldığımız hizmet şahaneydi, kesinlikle tavsiye ederim.

• Dyt. Dilay Şahin Diyetisyen Randevusu  •

kesinlikle muhteşem bir enerji ile danışanını motive ediyor ve son derece detaylı acıklamalar yapıyor

• Ö

Bir tanidigim sayesinde iyi ki de tanimisim dedigim ve herkese gozum kapali tavsiye edebilecegim, bir diyetisyenden otesi Dilay hanim. Sanki hayatıma sihirli bir degnekle dokundu. 5 ay gibi kisa bir surede “bu da diyet mi simdi?” dedirten listeleriyle saglikli bir sekilde 18 kilo vermemi sagladi. Her seyden once cok icten ve cok ilgili. Gunun herhangi bir aninda akliniza bir sey takildiginda cekinmeden iletisim kurabilirsiniz. Verdigi listelerin takibininde de ozenli. Kisacasi iyi ki var.

• Dyt. Dilay Şahin Diyetisyen Randevusu  •

Dilay hanım çok cana yakın birisi verdiği listelerde olabildiğince fazla çeşit ve alternatifler veriyor bu sebeple yaptığınız diyetten sıkılmayıp zevk alıyorsunuz sağlıklı tüketim yaptığınızı hissediyorsunuz her şey çok açıklayıcı ve detaylı paylaşıyor ve istediğiniz her an ulaşım sağlayabiliyorsunuz

• Ö

Ben çok memnun kaldım. Kendisi çok ilgili bir diyetisyen. Enerjisi çok güzel, enerjisini çok beğendim. Kilo vermek için görüşmelere başladım. 1 buçuk 2 aydır çalışıyoruz, gayet güzel gidiyoruz. Diyet listelerimi birebir bana özel hazırladı, uygularken zorluk yaşamıyorum. Obezim, obez üzerinden diyet uygulanıyor, çok da güzel gidiyoruz.

• Ö

Ben aslında çok kilolu değildim ama sağlıklı beslenme açısından görüşme sağladım. Kendisinden çok memnun kaldım. Kendisiyle tanıştıktan sonra beslenme alışkanlığım değişti. Canımın istediği her şeyi yedim ve sağlıklı beslendim. Kısa süre içerisinde istediğim kadar yağ kaybım oldu. Hatta kendisini eşimle tanıştırdım, şu anda onunla devam ediyoruz. Motive edici, tatlı bir diyetisyen.

•  •

Dilay Hanım'dan gerçekten çok memnun kaldım. Kendisiyle kilo vermek ve sağlıklı yaşam amacıyla görüşme sağladım. 2-3 ay danışmanlık hizmeti aldım. Diyet listelerimi bana özel hazırladı, uygularken hiçbir zorluk yaşamadım. Dilay Hanım çok iyi bir uzman. Kendisi işinde profesyonel. İşinde gayet ciddi ve işinde olması gereken bütün özelliklere sahip bir uzman.

•  •

Öncesinde çok diyet deneyimim oldu ama çok kısa sürede kilolarımın hepsi fazlasıyla geri geldi..Dilay hanımla tanıştıktan sonra diyet yapmadım sağlıklı beslenme alışkanlığı kazandım. Ezber değil kişiye özel liste hazırlayan güler yüzlü, gittinizde çok konforlu hissettiren klasik değil yenilikçi bir diyetisyen. Gitmeyi düşünen herkese kesinlikle tavsiye ederim..

• Dyt. Dilay Şahin Kilo Verme Diyetleri  •

Yıllardır veremediğim inatçı kilolarıma Dilay hanım sayesinde veda ettim. İlgisi, güleryüzü, takibi ve motivasyonu sayesinde hiç zorlanmadan istikrarlı bir rejim süreci yaşadım.

• Dyt. Dilay Şahin Diyetisyen Randevusu  •

Zayıflamak için dilay hanımla görüştüm. Görüşme sürecim son derece başarılı ve verimli geçti.Güler yüzlü sempatik ve motive ediciydi. Çok memnun kaldım.