Diyetisyen, Zeytinburnu, İstanbul
Özel Ataköy Hastanesi
Diyetisyen, İç hastalıkları, Nöroloji
, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Psikiyatri, Psikoloji · Daha fazlaHürriyet Mahallesi Hürriyet Caddesi No:1, Bahçelievler • Harita
Özel Ataköy Hastanesi
Akşemsettin Mahallesi Balipaşa Caddesi No:84, Fatih • Harita
Dyt. Zeynep Altuncu
Maltepe Mahallesi Davutpaşa Caddesi No:4, Zeytinburnu • Harita
Koç Üniversitesi Hastanesi
Kartaltepe Başarı Sokak Altay Apt Numara 1 A blok Kat 2 Daire 4, Bakırköy • Harita
Prestij Clinic
Özel Yaşar Hastanesi - Bakırköy
Diyetisyen, İç hastalıkları, Çocuk sağlığı ve hastalıkları
, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum · Daha fazlaİncirli Cad.No:22, Bakırköy • Harita
Özel Yaşar Hastanesi - Bakırköy
Gökalp Mahallesi 58. Bulvar Caddesi No:1/2, Zeytinburnu • Harita
Dyt. Özge Demirbaş
Kazlıçeşme Mahallesi Belgrad Kapı Caddesi No:2, Zeytinburnu • Harita
Özel Balıklı Rum Hastanesi
Telsiz Mahallesi 71 Sokak No:90 (Rehberlik ve Araştırma Merkezi Karşısı) Zeytinburnu, • Harita
Özel Sempati Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi
Bahçelievler • Harita
Bahçelievler, • Harita
Kaleiçi mah. Alper Sürücüoğlu sok. No: 16/B, İstanbul • Harita
Diyetisyen Almina Aksu
Maltepe Mahallesi, Yedikule Çırpıcı Yolu Sk. Londra Asfaltı Cad. No:32 Kat:8 D: 45, Avrupa Konutları Kale, Eofis, Cevizlibağ, 34010, İstanbul • Harita
BK Nutrition Station Beslenme Eğitimi ve Diyet Danışmanlık Merkezi
Özel Safa Hastanesi Bağcılar
Diyetisyen, İç hastalıkları, Kardiyoloji
, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Fizyoterapi ve rehabilitasyon · Daha fazlaYıldıztepe Mahallesi Bağcılar Caddesi No:108, Bağcılar • Harita
Özel Safa Hastanesi Bağcılar
Çırpıcı Mahallesi Turan Güneş Caddesi No:117, Zeytinburnu • Harita
Özel Sante Plus Hastanesi
Abdurrahman Nafiz Gürman Mah. General Ali Rıza Gürcan Cad., Platform Merter Suites B Blok Daire 74, 34164 Güngören/İstanbul Güngören, İstanbul, İstanbul • Harita
Diyetisyen Aysel Erdem Sağlıklı Yaşam ve Beslenme Danışmanlığı