Evinizde bulunan malzemelerle, sizi yormayacak, sosyal hayattan soyutlamayacak kısacası sizin hayat tarzınıza, alışkanlıklarınıza ve sağlık durumunuza uygun sürdürülebilir beslenme alışkanlığı kazanmanıza yönelik beslenme programları oluşturuyorum.Şu anda kendi özel kliniğimde danışanlarıma hizmet vermekteyim.
- Şişmanlık (Obezite) ,
İnsülin Direnci ve Metabolik Sendrom
İrritabl Bağırsak Sendromu (İBS) Diyeti
Ş
şi...u
Ben kilo vermek için değil almak için uğraşıyorum ve yıllardır alamadığım kiloları aldıran canım diyetisyenim. Kan tahlillerimi detaylı inceleyen sıkmadan diyet yazan ve aşırı güleryüzlü bi insan. Bu süreçte ne kadar zorlansam da elif hanımı tanıdıktan sonra bi o kadar kolay ve zevkli bi sürece dönüştü. İnşAllah böyle devam edeceğiz :)
P
pı....
Detaylı açıklamaları, sabırlı, güler yüzlü yaklaşımı ile diyetisyene hiç gelmek istemeyen annemin kısa süre içerisinde 10 kg vermesini sağladı. Yolumuz daha uzun ve devam ediyoruz.
İyi varsınız Elif hanım :)• Diyetisyen Elif Gül • Diyetisyen Randevusu •
T
ta...r
Elif hanım çok iyi bir dietisyen. Danışanı ile empati kurabiliyor, güler yüzlü, insanı korkutmuyor, dietten bıktırtmıyor. Ben diabet hastalığına yakalandığımdan kendisine danışıyorum, hastalığımı çok iyi yönetiyor. Detaylı listeler hazırlıyor, benim görüşlerime ve alışkanlıklarıma yönelik programlarıyla hiç yorulmadan ilerliyoruz. Herkese de gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.
Ş
şü...
Cok tatlı bir bayan. Kendımı cok rahat hıssettıgım bir gorusme oldu . Umarım surec guzel ilerler ve ben incecik olurum
C
c.....
Kan tahlillerim ie resmen matematik yapıp öyle bir plan hazırladı. Çok diyetisyen geçmişi olan bir insan olarak ilk defa böyle bişey gördüm :)
he...i
İlgili ve ezbere bilgiler paylaşılmıyor :) Yaşam tarzınıza uygun zayıflamak çok keyifli.
er...r
Elif hanıma tavsiye üzerine gittim ve iyiki gitmişim kilo verme sürecinde en uygun listeyi özenle ve dikkatli şekilde yazması çok hoşuma gitti ve her randevumuzda samimi konuşmaları sanki bir yakın arkadaşın ile sohbet edermişçesine geçiyor
• Diyetisyen Elif Gül • Kilo Verme Diyetleri •
me....
Elif Hanım ile tanıştığımda 82 kiloda 3 yıl geçmesine rağmen doğum kilolarından kurtulamamış, hiçbir süreci tamamlayamamış ve kilo vermek konusunda kendine güveni sıfır olan bir kadındım. Şuanda 10 kilo vermiş ideal kilosuna kavuşmasına az kaldığını bilen ve kendine inanan biriyim. Kilo vermek hayatımın her alanını iyileştirdi. “Diyet benim çabamla olur ben irademe sahip çıkarsam kilo veririm.” diye erteleme yapıyorsanız yanlış yapıyorsunuz. Kendiniz için yapacağınız en büyük iyilik kendisine gitmeye karar vermektir. Bence alanında harika bir uzman. İnsanı asla zorlamayan en ince detayına kadar her şeyini düşünen biri. Çok memnunum iyi ki tanımışım iyi ki o ilk randevu kararını vermişim.
Ö
öz...
Hipoglisemi ile başvurdum kısa süre işinde güzel kilo verdim. Yiyerek kilo verdim resmen herhangi bir açlık hissetmeden 2 ayda 7.5 kil verdim. Daha önce gittiğim diyetisyenlerde çok çabuk bıkıp bıraktım ama Elif Hocamızda isteyerek devam ediyorum diyetime
• Diyetisyen Elif Gül • Hastalıklarda Beslenme •
T
tu...n
20 yıllık birçok diyetisyenlikten danışmanlık hizmeti aldım ama en sonunda buldum. Elif Hanımdan çok memnunum. Çok saygılı, güler yüzlü, çok tatlı, işini bilen ve hakkıyla yapan birisi. Karşısındaki kişiye çok önem veriyor. Kilo verme konusunda görüşme sağladım. Listelerimi tamamiyle öncesinde bana sorarak, beslenme alışkanlıklarımı öğrenerek, nelerden hoşlanacağımı sorarak, bireysel olarak programlarımı hazırlıyor. Kendisini çevremde ki herkese öneriyorum.
• Diyetisyen Elif Gül • Diğer •
Elif Gül isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Elif Gül, Diyetisyen. Size Elif Gül tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Diyetisyen Randevusu, Online Diyet, Diyabet Diyeti, Kişiye Özel Diyetler, Gebelik Ve Emziklilikte Beslenme, Hastalıklarda Beslenme, Sporcu Beslenmesi, Zayıflama Diyetleri, Kilo Alma Diyetleri.
Elif Gül adresi nerede?Elif Gül şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Atakent Mah. 237. Sk. No:1/E-8 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Elif Gül isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Elif Gül uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Elif Gül isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Elif Gül, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Elif Gül hangi dilleri konuşuyor?Elif Gül ile Türkçe, İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Elif Gül isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Elif Gül tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Elif Gül hakkında ne düşünüyor?Toplam 49 hasta / danışan, Elif Gül hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Elif Gül hangi sigortaları kabul ediyor?Elif Gül tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.