0850 333 0388 Ücret öğren

Merhaba, ben Uzm. Dyt. Elifsu Yılmaz.

2021 yılında Doğu Akdeniz Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik Bölümü'nden mezun oldum. Lisans eğitimim süresince çeşitli hastanelerde staj yaparak klinik beslenme alanında deneyim kazandım. Mesleki gelişimime akademik alanda da devam ederek 2025 yılında Doğu Akdeniz Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik Anabilim Dalı'nda yüksek lisans eğitimimi tamamladım.

Yüksek lisans tezimi "Üniversite Öğrencilerinde Akşam Yemeği ve Sonrasında Tüketilen Öğünlerin Enerji, Makro Besin Öğesi ve Posa Miktarının Uyku Kalitesi Üzerine Etkisi" konusu üzerine gerçekleştirerek beslenme ve yaşam kalitesi arasındaki ilişkiyi bilimsel olarak inceleme fırsatı buldum.

Yaklaşık 5 yıldır aktif olarak danışan görmekteyim. Bu süreçte diyetisyen kliniklerinde görev alarak farklı yaş grupları ve sağlık durumlarına sahip birçok danışanla çalışma deneyimi edindim.

Beslenmenin sadece kilo verme veya kilo alma sürecinden ibaret olmadığına; kişinin yaşam tarzına, sağlık durumuna, alışkanlıklarına ve hedeflerine göre şekillendirilmesi gerektiğine inanıyorum. Danışanlarımla birlikte sürdürülebilir, uygulanabilir ve kişiye özel bir yol haritası oluşturmayı hedefliyorum.

Ankara Çukurambar'daki kliniğimde yüz yüze, aynı zamanda online olarak beslenme danışmanlığı hizmeti vermekteyim. Sağlıklı yaşam yolculuğunuzda size eşlik etmekten memnuniyet duyarım.

Yetişkin

Ödeme yöntemleri

• Banka Havalesi

Görüşler yakında geliyor

İlk görüşü yazın

Dyt. Elifsu Yılmaz adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.

Görüş ekle